- Köszönetek: 0
Új áldozat és pszichológus kapcsolat
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
erről beszélgettünk már ez olyan.... ami velünk történt nem olyan mint egy tüdőgyulladás, amit meggyógyítanak egy terápiával azt kész. Ez előjön újra és újra. Hullámvasút mindig új útvonalakkal. Talán az is elég, ha többször uraljuk a vonatunkat mint nem.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
kv írta: Karácsony,
erről beszélgettünk már ez olyan.... ami velünk történt nem olyan mint egy tüdőgyulladás, amit meggyógyítanak egy terápiával azt kész. Ez előjön újra és újra. Hullámvasút mindig új útvonalakkal. Talán az is elég, ha többször uraljuk a vonatunkat mint nem.
Nekem ez tetszik És megnyugtató is. Hogy nem csak nekem van szükségem támogatásra, nem tudom pontosan megfogalmazni, de valahogy az nyugtat meg, hogy olyan dolog történt velem, ami után jogos, ha segít nekem egy pszichológus, akár hosszabb ideig, akár több felvonásban. Hogy tudom élni viszonylag normálisan az életemet, de időről időre szabad elfogadnom, hogy megtámogatnak. És hogy nem csak én vagyok így ezzel egyedül.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- karácsony
- Látogató
kv írta: Karácsony,
Igen, ezt tudom. Arra akartam kilyukadni, hogy máshou mentél vissza, mint akihez jártál.
Én szeretnék majd oda visszamenni, ahol ezt a hatalmas utat megtettük.Akivel.
Erre értem, hogy ha úgy alakulna, akkor én is felkeresnék valaki mást, ha nem lenne más választásom, de ebbe nehezemre esik belegondolni is.
Na nem is írok erről, m fel is zaklatott a gondolat még 3 hetet túl kell élnem.
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
kv írta: Az első pszichológusnő nagyon aranyos volt, de 4 alkalommal voltam nála, utána elköltözött. Amúgy levelezünk alkalmanként a mai napig. Férfihoz nem voltam hajlandó menni, akit ajánlott, nőt meg nem tudott ajánlani. Két évvel később találkoztam újra a pszi. nővel. Akkor már hajlandó voltam a férfival is, mert beremegtem a találkozásunk után, és egyszerűen kellett. Két hét múlva ott voltam. Nem tudom pontosan, kb egy évig jártam, közben elmúlt a tikkelésem, de már ő is külföldön van. És amíg ezt a pszi.nőt nem láttam meg, eszembe se jutott, hogy nekem kéne járnom. De abban a pillanatban mint egy hirtelen szélvihar, ami ledönt mindent, úgy jött az érzés, h szeretném, és nagyon.
Lehet, hogy az az idő amúgy is kevés volt. Örülök, hogy sikerült KV.
Àgival mi lehet?
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
karácsony írta: Én most néztem meg a naptáram. Ah. még három hét...
Karácsony, ezt nagyon értem.
Ma felkeltem, és megint minden kilátástalan. Nem tudom, mitől, napok óta jól voltam, de megint visszajött a "rossz". Amikor elmúlik, kivétel nélkül mindig azt hiszem, hogy most tényleg vége a rossznak, aztán újból lecsap rám, és nem nagyon tudok védekezni ellene, ilyenkor szaladnék a pszichológushoz, hogy segítsen, de most nem lehet.
- karácsony
- Látogató
Május írta:
Ma felkeltem, és megint minden kilátástalan. Nem tudom, mitől, napok óta jól voltam, de megint visszajött a "rossz". Amikor elmúlik, kivétel nélkül mindig azt hiszem, hogy most tényleg vége a rossznak, aztán újból lecsap rám, és nem nagyon tudok védekezni ellene, ilyenkor szaladnék a pszichológushoz, hogy segítsen, de most nem lehet.
Május mit értesz az alatt, h lecsap a rossz? Hát nekem rögtön lecsapott a szünet elején, de csak álmaimban. Most napközben tavalyhoz képest mérföldekkel jobban vagyok. Nem pörgetem már be magam vagyis nagyon ritkán fordul elő. Csak, ha kívülről ékezik vmi hatás, az szokott megborítani.
Illetve a hiányt nagyon nehezen viselem. Most egy kicsit ezen a téren is javult a helyzet valószìnűleg azért, mert lefoglalom magam. Próbáld meg ezt te is Május, hogy ne jöjjön a rossz.
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
karácsony írta:
Május írta:
Május mit értesz az alatt, h lecsap a rossz? Hát nekem rögtön lecsapott a szünet elején, de csak álmaimban. Most napközben tavalyhoz képest mérföldekkel jobban vagyok. Nem pörgetem már be magam vagyis nagyon ritkán fordul elő. Csak, ha kívülről ékezik vmi hatás, az szokott megborítani.
Illetve a hiányt nagyon nehezen viselem. Most egy kicsit ezen a téren is javult a helyzet valószìnűleg azért, mert lefoglalom magam. Próbáld meg ezt te is Május, hogy ne jöjjön a rossz.
Hát szorongok, rengeteget. Gondolom, ez látszik is, amiket írok. Lefoglalom magam, megyek társaságba, minden nap sportolok, gondolok arra, hogy valahogy ti is kibírjátok, de tartósan nem hoz eredményt semennyi elfoglaltság, és minden nap vannak emlékbetörések a gyerekkoromból.
Tök jó neked, hogy meg tudod állni, hogy ne pörgesd be magad.
Esküszöm, nem direkt csinálom. Igyekszem betartani mindent, amit megbeszéltünk a pszichológussal, de így is minden szabad percben szorongok.
- karácsony
- Látogató
A szorongás biztonságérzetet ad. Abból a szempontból, hogy ha rajta vagy a szorongáson akkor azzal foglalkozol, mert félsz valaminek a bekövetkeztétől.
Jót tenne neked valami agykontrollféleség.
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
- pipacs
- Nem elérhető
- Felhasználó
kv írta: Nálatok hogyan jönnek ezek az emlékbetörések?
Erre én is kíváncsi vagyok... Én két napja szándékosan belepörgettem magam valamibe, és utána fél éjszaka pörögtek a képek, akár a kártyalapok. Egyre sem emlékszem, túl sok volt.
- karácsony
- Látogató
pipacs írta:
kv írta: Nálatok hogyan jönnek ezek az emlékbetörések?
Erre én is kíváncsi vagyok... Én két napja szándékosan belepörgettem magam valamibe, és utána fél éjszaka pörögtek a képek, akár a kártyalapok. Egyre sem emlékszem, túl sok volt.
Van ez a Pipacsos eset. Nekem akkor jön, ha Május módra szorongok. Vagy valami nagyon felzaklat.
A másik fajta pedig teljesen spontán váratlan helyzetben, szituációban bevillan. Ez az új emlékképnél van, ami gondolom asszociációs sorozatban egyszercsak felszìnre tör, mint a kártyavár lehull az utolsó lap.
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató