freeimage-4515438-high-resize.jpg - 73.84 kbVálaszd ki a „Küldd el a mondatod!” fület a menüből, vagy görgess lejjebb. Itt tudod leírni a mondatot, amely annyira beleégett a szívedbe, hogy azóta sem tudsz szabadulni tőle. Semmilyen adatot nem kell megadnod, ha így látod jónak. Praktikus, ha beírsz egy felhasználónevet (ez bármilyen szó lehet), hogy később vissza tudd keresni, amit írtál. Ha úgy gondolod, hogy fórumozni is szeretnél – vagy már regisztráltál a fórumra –, célszerű ugyanazt a felhasználónevet megadnod. A mondat megértését segíti, ha megmondod, körülbelül hány éves vagy. De mind a felhasználónév, mind az életkor megadása teljesen fakultatív: rád bízzuk, hogy mit akarsz velünk megosztani.

A következő mezőbe tudod beírni azt a bizonyos mondatot (lehet kettő is, és fűzhetsz hozzá rövid magyarázatot). A küldés gombbal tudod eljuttatni hozzánk. Technikai okokból néhány órára szükség van ahhoz, hogy megjelenjen a honlapon, de valószínűleg még aznap kint lesz: felkerül egy táblára.

Ha szeretnéd te magad felírni egy „igazi” táblára, csatolhatsz fotót is: így ezen a fotón kerül ki a te mondatod az oldalra. Nem lesz könnyű megírni, de látni fogod, hogy milyen felszabadító érzés másokkal megosztani. Nem kell többé egyedül cipelned ezt a terhet.

Ha egy napon belül nem kerülne ki a mondatod az oldalra, ez azt jelenti, hogy valamilyen kérdésünk vagy gondunk van a mondat megosztásával kapcsolatban. Kérjük, hogy ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot a honlapon megadott e-mail címen (beszeljr@gmail.com).


Küldd el!

Ha mondatot és történetet is küldenél, azt légy szíves, két külön üzenetben tedd!
Húzd ide a feltölteni kívánt fájlt, vagy Töltsd fel
Egyszerre több fájlt is fel tudsz tölteni (többszörös kijelöléssel a választó ablakban).