A regisztrált felhasználók szabadon hozzászólhatnak a fórumhoz. Itt kommentelni is lehet a történeteket, és az áldozatok, illetve az áldozatok hozzátartozói itt tudják megosztani egymással a tapasztalataikat, érzéseiket. A beszélgetésekbe bárki, bármikor bekapcsolódhat.

A moderátorok akkor avatkoznak közbe, ha a kommentek bántó, sértő elemeket tartalmaznak, vagy ha aggresszív magatartást észlelnek egy fórumozó részéről. A moderatárok dolga, hogy lehetőségeikhez mérten megvédjék a többi fórumozót az újratraumatizálástól. A fórum politika- és vallásmentes.

Kérjük, hogy pszichológusok vagy más szakemberek ne a fórumot használják fel saját szolgáltatásaik népszerűsítésére. 

Az aktív részvételt regisztrációhoz kötjük, hogy ezzel is biztosítsuk a hozzászólások komolyságát. Regisztrációs adatokat senkinek, semmilyen körülmények között nem adunk ki. Kérjük, hogy a névtelenség megőrzése érdekében a fórumon senki ne írja ki az e-mail címét vagy más személyes adatot.

Az újonc fórumozók hozzászólásait moderáljuk, ezért nem feltétlenül kerülnek ki azonnal az oldalra. A moderátorok kapacitásától függ, hogy ez mennyi időt vesz igénybe.

A fórumot mindenki a saját felelősségre használhatja. A moderátorok jogosultak törölni azokat a hozzászólásokat, amelyek sértőek, bántó vagy ártó szándékúak, vagy személyes adatokat tartalmaznak; a felhasználó hozzászólásait átmenetileg vagy véglegesen korlátozhatják, a tagságát megszüntethetik, az eset súlyosságától függően. Az Anoni Mara Társaság és a moderátorok nem vállalnak felelősséget a moderálás elégtelenségéből adódó esetleges kárért vagy kényelmetlenségért. A moderátoroknak nincs rá kapacitásuk, hogy valamennyi üzenetet elolvassanak, ezért kérjük, hogy ha olyan bejegyzésre bukkansz, amely a kulturált társalgást bármely módon akadályozhatja, ezt jelezd nekik!