freeimage-8016199-high-resize_640x426.jpg - 103.49 kbVálaszd ki a „Küldd el a történeted!” fület a menüből, vagy görgess lejjebb. Itt tudod leírni, mi történt veled. Semmilyen adatot nem kell megadnod, ha így látod jónak. Praktikus, ha beírsz egy felhasználónevet (ez bármilyen szó lehet), hogy később vissza tudd keresni, amit írtál. Ha úgy gondolod, hogy fórumozni is szeretnél – vagy már regisztráltál a fórumra –, célszerű ugyanazt a felhasználónevet megadnod. A történet megértését segíti, ha megmondod, körülbelül hány éves vagy. De mind a felhasználónév, mind az életkor megadása teljesen fakultatív: rád bízzuk, hogy mit akarsz velünk megosztani.

A következő mezőbe tudod beírni a történetedet. Próbáld ki, milyen végre beszélni róla! Ha úgy egyszerűbb, csatolva elküldheted Word dokumentumként is (vagy más ismertebb szöveg- és képformátumokban, például: odt, pdf, jpg, jpeg). A küldés gombbal tudod eljuttatni hozzánk, amit írtál. Technikai okokból néhány órára szükség van ahhoz, hogy megjelenjen a honlapon, de valószínűleg még aznap kint lesz.

Ha egy napon belül nem kerülne ki a történeted az oldalra, ez azt jelenti, hogy valamilyen kérdésünk vagy gondunk van a történet megosztásával kapcsolatban. Kérjük, hogy ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot a honlapon megadott e-mail címen (beszeljr@gmail.com).

Ha történetet és mondatot is szeretnél küldeni, kérjük, hogy ezt külön tedd meg.


Küldd el!

Ha mondatot és történetet is küldenél, azt légy szíves, két külön üzenetben tedd!
Húzd ide a feltölteni kívánt fájlt, vagy Töltsd fel
Egyszerre több fájlt is fel tudsz tölteni (többszörös kijelöléssel a választó ablakban).