- Köszönetek: 0
Új áldozat és pszichológus kapcsolat
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Tennék is fel pár kérdést, ami foglalkoztat, csak még nem találtam rá választ.
Miért van az, hogy folyton hívnám a volt pszichológusomat, ki is keresem a nevét többször, de még sem teszem meg? De ezen kattogok.
Vagy a mostani magán életébe be akarok folyni, hogy még többet törődjön velem, és kissé féltékeny vagyok minden olyan dolgára, amiből kihagy engem. Ez miért van?
Tudom, velem van a baj.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alicia09
- Nem elérhető
- Kitiltva
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Most is így van.
- Alicia09
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Most meg tiszta ideg vagyok, és nem vagyok normális az biztos, mert amúgy akarok járni, csak ilyenkor olyan mintha a terhére lennék, és nem akarok teher lenni.
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Szokott válaszolni, közben hívott telefonon, és csak egy órával eltolta az időpontomat, de mondta, hogy az sms-t majd holnap megbeszéljük.
Jaj azért nagyon megkönnyebbültem.
Ez a teher érzés valóban érdekes, inkább belepusztulok a magányba, mutatva, hogy minden rendben, de tehet nem akarok lenni, az nem.
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
- karácsony
- Látogató
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Sunny
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ki vagyok magamtól...ennek az egésznek ÚGY KELLETT VOLNA történnie, hogy 8 éves koromban az első érintés vagy simogatás után rájövök, leesik, hogy ez rossz, és elkezdek félni tőle, és elkerülöm őt. Így kellett volna történnie! Én meg mit csináltam??? Kerestem a társaságát, és koslattam utána, mint egy kiskutya...éveken keresztül...tiszta gáz...még jó, hogy évekkkel később megerőszakolt! Nem féltem tőle, az utolsó pillanatig sem, csak mikor először megerőzakolt, és fájdalmat okozott, akkor összezavarodtam, és akkor kezdtem el tőle félni, és próbáltam elkerülni, de nem kerülhettem el, hogyan is vártam volna, hogy valaki "megmentsen" tőle, mikor már rettegtem, ha egészen addig a "kurvája" voltam? Meg sem érdemeltem volna.
Soha nem fogom ezt tudni megbocsátani magamnak, hogy nem vettem észre, és hogy nem hogy nem vettem észre, hogy ami történik közöttünk, az ROSSZ, hanem még kerestem is magamnak a bajt...Ilyenkor úgy érzem, hogy megérdemlek minden egyes cigicsikket, vágást a hasamon....Még a vér okozta szégyen sem fáj annyira, mint ez a tény.
Annyira szeretnék visszamenni az időben, újrakezdeni az életem minden mocskosság, mocskos érintés, mocskos simogatás, mocskos testiség nélkül.
Bocsánat a kiakadásért, de nagyon szenvedek ettől a ténytől...
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
Nem, egyáltalán nem így van. Szeretetre vágytál, arra, hogy foglalkozzanak veled, arra, hogy figyeljenek rád, kellett valaki, akihez odabújsz, és hát a tested meg reagált, mert egy nyolcévesnek már jól működnek az erogén zónái, ez van, ezt nem irányítjuk. Én is pontosan emlékszem, milyen jó és izgató volt az érintés, akartam, igen, nem szégyellem kimondani, nem én, a testem, mert izgató volt. Ettől (is) ennyire nehéz a szexuális abúzust a helyén kezelni, mert sokszor nincs erőszak, sokszor van élvezet, de hát pont ez a baj, egy olyan fajta élvezetet ismertetnek meg a kisgyerekkel, amit nem kéne ismernie, nagyon nem.ennek az egésznek ÚGY KELLETT VOLNA történnie, hogy 8 éves koromban az első érintés vagy simogatás után rájövök, leesik, hogy ez rossz
Nézd meg holnap azt a kislányt, gondolj bele, hogy egy felnőtt megtanítja őt ezekre az élvezetekre, azt mondanád-e rá, hogy egy kéjenc kurva?
És aztán meg koslattál utána, mert jobb ketten a bűnben mint egyes egyedül a bűntudatban... Mert az a magány, amibe az abúzus taszít, az elviselhetetlen.
Viszont jó, hogy ezek már kijönnek belőled. Persze jobb lenne pszichológusnak mondani, mert ő tudná, hogyan tovább, hogyan kell ezt oldani, de az is nagy dolog, hogy a családsegítőnek elmondtad. Hogy reagált?
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Viszont Sunny, egyetértek az előttem szólókkal, hogy egy ilyen kicsi gyermek ezekről e dolgokról nem tehet. Még ha fáj, és tele vagyunk bűntudattal, meg undorral, meg bántjuk magunkat, hogy valami hozza meg a megváltást, akkor is azt mondom én is , hogy NEM TE TEHETSZ RÓLA
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó