- Köszönetek: 0
Új áldozat és pszichológus kapcsolat
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- karácsony
- Látogató
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
Miután jól megharagudtam rá, de a végén mégis békében váltunk el, utána jelentek meg nekem emailek, hogy miért nem jelentkezem, miért nem írok neki néha, ha megbeszéltük... és akkor olyanokat írt, hogy segít nekem homeopátiás dolgokban, ajánl szereket, stb... több válaszlevélben kifejeztem neki, hogy nem akarok vele levelezni. A legutóbbi levelére nem válaszoltam. Én szakítottam meg a folyamatot.
Nehéz volt, mert szerettem és szeretem a mai napig, de nagyon gyerekesnek, nem professzionálisnak tartom, amit velem csinált. Belém taposott, és hagyta, hogy függjek tőle. A hegek az alkaromon jórészt miatta vannak... Ilyet egy jó szakember nem tehet! Egyetértek Marával, Ági. Nem tesz ez jót neked.
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Talán majd egyszer sikerül ..............
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
Szóval mikor is törlöd az ál-profilt, Ági?
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Nagyon kedvesek vagytok amúgy, még ha néha egyáltalán nem tetszik, hogy senki nem osztja a véleményem. De nektek jobban elhiszem amiket írtok, mivel szinte egy cipőben járunk. Minél többet olvasom a véleményeiteket, annál jobban el tudom fogadni. Már nem sírok, csak sóhajtozok!
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Azt hiszem kívülállóként ezt mondanám:
Azt lenne fontos kideríteni, hogy mitől vannak ilyen erős érzéseim iránta? Miért nem tudom elfogadni ebben az esetben, hogy ő nem azt akarja amit én?
Na meg ha már van egy jó pszichológus, akit nagyon szeretek, miért ragaszkodom a régihez?
Szóval egy a lényeg, ezzel az érzelem csomaggal nagyon jól lehet dolgozni, és a végére lehet járni úgy, hogy számomra is elfogadható legyen.
Na mire ezt leírtam, már megint nem nagyon hittem el a végét.
- karácsony
- Látogató
Sokan szeretik az illúzió szót használni én is, de utálom, amikor nekem mondják hiszen az én érzéseim valóságosak. Szóval sztem ez fájhat neked is.
Ami nem valóságos az az, hogy amit Május is írt - amit szeretnénk és ami reálisan lehet az nem találkozik. Az a vágy, ami benned él és annak valóraválási lehetősége csak akkor tud élni, ha tarthatod vele a kapcsolatot. De ez sajnos csak a te vágyad. Valahol itt rejtőzik az illúzió. A remény arra, hogy ez lehetne az ő vágya is, hiszen olyan mély érzések alakultak ki irányába, amut valahol ő is viszonozhatott...és ezt nehéz elfogadni, hogy ennek most vége. Hogy a szeretet, az érzések csak úgy elrepülnek a levegőbe, és vele együtt az érzések birtokosa is levegővé válik.
Ági ez a világon a legnehezebb lecke...légy türelmes magaddal, de egyben határozott is, mert tényleg csak rosszabb lesz...
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Azért köszönöm nektek a támogatást
- Alicia09
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
Alicia09 írta: Tegnap voltam pszichológusnál. Az önbizalomnál tartunk.. Ezzel kapcsolatban felmerült, hogy őszerinte a szerelem egy bonyolult, átmeneti elmebetegség... Én erről már hallottam régen, de kezdem érteni..
Hát minden értelmezés kérdése. Sose kellemetlenebb elmebajt.
Örülök, hogy működik a terápiád!
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Rendes embered van, nagyon megnyugtató, hogy nem megy ki az ajtón.
- Alicia09
- Nem elérhető
- Kitiltva