- Köszönetek: 0
Még újabb kötetlen beszélgetés
- karácsony
- Látogató
Szerintem meghallgathatjuk, hogy ki mit mond, de a végeredmény úgyis egyéni.
Szerintem a gyógyszer egy helyettesítő eszköz, a gyógyítást helyettesíti. Mankó.
Csak nem tudom milyen bizonyított eredményeket tud felmutatni akát pozitív akár negatív.
Arról lehet szó h elmenjek a pszichiáterhez de nagyon fel is kötheti a gatyáját...mert lesznek kérdéseim.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- karácsony
- Látogató
Lehet hogy megőrülök esténként, de komolyan mondom, hogy úgy jegyzek meg dolgokat, mint a villám és azonnal társítom korábbi ismeretekkel. Mi több hosszútávon emlékszem.
Ezt nem szeretném elveszíteni semmiképp. Ez az egy kiválóságom van épp annyira h a tanárom phdre küldött.
És talán meg is próbálnám viszont nem akarom h egy gyógyszer ezt elvegye.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- pipacs
- Nem elérhető
- Felhasználó
Május írta:
karácsony írta: Nekem az az elfogadó légkör, ha valakinek nincs párkapcsolata, nincs gyereke, van gyereke, de nyugtatót vesz be, drogozik, gyógyszert szed, megjárta a pszichiátriát, vagy abszolút antiszociális, vagy totál zárkózott. Nekem ilyen barátaim vannak, és ebbe a képbe beleillek. De mivel mindegyik nagyon rossz passzban van nem hiszem, hogy együtt fogunk mostanában kirándulgatni valamerre.
De amúgy nincs olyan ember ezen a bolygón, aki ne játszana valamilyen szerepet.
Karácsony, nincs párkapcsolatom, nincs gyerekem, hónapokig szedtem gyógynövényes nyugtatót, most meg itt állok 2 recepttel a pszichiátertől, megjártam régen a pszichiátriát.... Egész barátain hangzik, nem?
Ismered a történetemet, a régi pszichiáteres dolgot, szóval nálam jobban nem ellenkezhet senki, az elveimnek is ellent mondtam, amikor mégis elmentem. És nem egy hónapot, hanem 2 hetet mondott, hogy elkezd hatni. Ezt tudom mondani neked. Meg amit előbb, hogy érdekes volt még egy véleményt meghallgatni.
És nagyon nagy segítség lenne, ha valakinek van gyógyszeres tapasztalata és megírná itt. Pipacsra emlékszem, nem tudom, szokott-e még erre járni... ???
Ahamm, olvasni mindig járok. Szerintem indítsunk ennek egy külön topikot, és ott kérdezz bármit, én pedig igyekszem okosan válaszolni.
- karácsony
- Látogató
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
jelen írta: Karacsony engem feltolt a kornyezet valtozas. Feltolt a futas. Feltolt ha beszelgetek vkivel baratnovel de leginkabb a pszichologussal akihez azt sem tudom mikor lesz idopontom majd o keres. Ez aggaszt nagyon. Most nem vagyok jol kicsit sem ...
És ha írsz neki, hogy ez a bizonytalanság rossz?
Jelen múltkor azt írtad, h csak magunkra számíthatunk és akkor nem reagáltam erre, de az egy nagyon mély igazság és nekem erőt adott valamiért. Elkezdtem magamban mindent leépíteni amitől akitől függhetek.
Olyan leszek, mint egy öntörvényű macska, sötétben világító szemekkel.
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
Én megértelek szerintem a többiek is, de én is ezt szoktam érezni, hogy nem értenek meg. Űrlénynek nem szoktam magam érezni inkább olyannak h jobb bezárkózva maradni, kiismerhetetlennek lenni, mert ha meglátnak, akkor elutasítanak, megbántanak. Vagy félek attól is, hogy nem értenek meg.
Azért a csapotpapot pakolás nem hiszem, hogy megoldja ezt a belső érzést. Barátokat én építettem már le, de annak komoly oka volt, s talán nem is voltak igaziak. Mindenesetre nagy erő kellett hozzá, hogy ne hagyjam magam kihasználva.
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
Szerintem itt sokan rászűkülünk a problémákra, és ugyanígy rá tudunk szűkülni bármire, ami fontos lehet. Tehát, ha van egy elérhető cél, akkor arra is rá lehet szűkülni, és az azon való munkálkodás adhat pozitívumot.
A párkapcsolati dolog azért is nehéz, mert ez még a "normális" embereknek is kihívást jelent manapság, hogy stabil kapcsolatot alakítsanak ki egymással a felek, nem még az olyanoknak, akik szexuális visszaélés áldozatai.
Fogalmam sincs, hogy ma ezt melyik férfi tudja elfogadni. Pl. hogy úgy fekszem le aludni, hogy attól félek, hogy az apám megjelenik álmomban és molesztálni fog. Én ilyenektől félek, van különbség a hétköznapi aggodalmak és eközött. És ez csak egy pirinyó szelet, a többit nem is sorolom. Ki az, aki ezt elfogadja, vagy felfogja, hogy nekem mit jelent. Senki.
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
Azon is sokat agyalok, hogy vajon az elkövetők ennyi év távlatából emlékeznek arra, mit csináltak? Hogy mi volt a fejükben, amikor átlépték a határokat. Hogy tudták-e, mit tesznek.
- karácsony
- Látogató
Pont ma kerestem rá az orvosra, aki megerőszakolt. Még mindig külön medical centere van. A véleményezők pedig nagyon rendes emberként írják le.
Bizonyos dolgokban biztos rendes.
Soha nem szabad senkiben sem megbízni.
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó