- Köszönetek: 0
Minden új tagnak jó fórumozást kívánunk!
Még újabb kötetlen beszélgetés
- Dory
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kevesebb
Több
5 éve 1 hónapja #11789
Írta: Dory
Dory válaszolt a következő témában: Még újabb kötetlen beszélgetés
Sziasztok,
Én nemrég találtam rá erre az oldalra. Sajnos nekem is történtek dolgok a bátyámmal kapcsolatban. Szeretnék beszélgetni másokkal erről, ha lehet főként olyanokkal akikkel a testvérük volt az aki...
Esetleg leírhatok ide egy email címet ahová tudnátok írni? Szabad ilyet?
Én nemrég találtam rá erre az oldalra. Sajnos nekem is történtek dolgok a bátyámmal kapcsolatban. Szeretnék beszélgetni másokkal erről, ha lehet főként olyanokkal akikkel a testvérük volt az aki...
Esetleg leírhatok ide egy email címet ahová tudnátok írni? Szabad ilyet?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
5 éve 1 hónapja #11790
Írta: Anoni Mara
Anoni Mara válaszolt a következő témában: Még újabb kötetlen beszélgetés
Szia Dory! E-mail cimet megadni veszelyes, ezert a moderátor törli, ha kiírod. Itt viszont biztonsággal írhatsz magadról!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
4 éve 2 hónapja #11796
Írta: Anoni Mara
Anoni Mara válaszolt a következő témában: Még újabb kötetlen beszélgetés
Sziasztok!!! megújult a beszéljróla honlapja, remélem, mindenkinek tetszik! Megszépítettük, ráncfelvarrtuk, alig várjuk, hogy újra olyan legyen itt az élet, mint régen. A fórumnál jobb, ha a rendes válasz funkciót, és nem a gyors válasz funkciót használjátok. Ha "gyors választ" akartok használni, akkor le kell kicsinyíteni a képet, hogy látszódjon a küldés gomb. Ezen a problémán még dolgozunk. Remélem, szeretitek a lilát, mert nagyon belilultunk. Jó lenne, ha írnátok, ki hogy van, hogy vészeltétek át a karantént, hogy álltok neki az előttünk álló ingoványos időszaknak.
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kevesebb
Több
4 éve 2 hónapja - 4 éve 2 hónapja #11797
Írta: Ági40
Ági40 válaszolt a következő témában: Még újabb kötetlen beszélgetés
Szia Mara, és mindenki!
Jó újra itt lenni. Szép az oldal. Én is kíváncsi vagyok a többiekre! Írjatok! ❤
Jó újra itt lenni. Szép az oldal. Én is kíváncsi vagyok a többiekre! Írjatok! ❤
Utolsó szerkesztés: 4 éve 2 hónapja Ági40 által.
- Viki27
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kevesebb
Több
3 éve 3 hónapja #11850
Írta: Viki27
Viki27 válaszolt a következő témában: Még újabb kötetlen beszélgetés
Szia! Nekem is a bátyámmal történt, soha nem beszéltem senkinek erről, nem tudom, hogy lehet itt felvenni a kapcsolatot.. Most regisztráltam csak, és csak pár hete olvasgatom az oldalt
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kevesebb
Több
3 éve 2 hónapja #11852
Írta: jelen
jelen válaszolt a következő témában: Még újabb kötetlen beszélgetés
Oldalmegjelenítési idő: 0.547 másodperc