- Köszönetek: 0
Még újabb kötetlen beszélgetés
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Te, hogy vagy Mara? ??
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
Anoni Mara írta: Hú de elcsendesedett a fórum, hogy vagytok?
Én néha úgy érzem, h nem reagál rám senki, és akkor utána nem igen írok. Hát... ez van. Magamban beszélni egyedül is tudok.
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
Anoni Mara írta: Sajnálom KV, ha így érzed. Szerintem azért mindenki igyekszik reagálni, de persze az embernek mindig van hiányérzete. Azt hiszem, ez eléggé a fórumok sajátja. Talán kivételt képeznek a krízishelyzetek, akkor mindenki ugrik. Mesélj, mi újság veled?
Én küzdök a terápiával, minden percét élvezem, de nehéz, mert jönnek elő új emlékeim, beigazolódnak a rossz sejtéseim és eléggé nyomaszt. Hipnoterápiázunk is és az a legjobb része. Nem olyan, h nem tudok magamról, se nem olyan, h visszavisz pl az első abúzushoz, hanem olyan mint egy séta a saját fantáziavilágomba, ahová elkísér a terapeuta és közben megkérdezi, h mit látok és mit érzek, és mit csinálok, és ha valami rossz jön elő, akkor kivezet onnan.
Néha kicsit lehangolódom, ha nem nyúz a család és ráérek magammal is jobban belülre figyelni. De közben meg igyekszem élni egy viszonylag normális életet. Szerelemügyben legalább stabilitás van.
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ez a módszer nálam is bevált. Segít beszélni, ami nekem különösen nehéz!
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Milyen az a hipnoterápia? Hogyan zajlik egy óra?kv írta:
Anoni Mara írta: Sajnálom KV, ha így érzed. Szerintem azért mindenki igyekszik reagálni, de persze az embernek mindig van hiányérzete. Azt hiszem, ez eléggé a fórumok sajátja. Talán kivételt képeznek a krízishelyzetek, akkor mindenki ugrik. Mesélj, mi újság veled?
Én küzdök a terápiával, minden percét élvezem, de nehéz, mert jönnek elő új emlékeim, beigazolódnak a rossz sejtéseim és eléggé nyomaszt. Hipnoterápiázunk is és az a legjobb része. Nem olyan, h nem tudok magamról, se nem olyan, h visszavisz pl az első abúzushoz, hanem olyan mint egy séta a saját fantáziavilágomba, ahová elkísér a terapeuta és közben megkérdezi, h mit látok és mit érzek, és mit csinálok, és ha valami rossz jön elő, akkor kivezet onnan.
Néha kicsit lehangolódom, ha nem nyúz a család és ráérek magammal is jobban belülre figyelni. De közben meg igyekszem élni egy viszonylag normális életet. Szerelemügyben legalább stabilitás van.
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Még mindig nem az igazi. Szorongás, nem-alvás, a szokásos képlet. Lehet, hogy kelleni fog valami gyógyszeres segítség.Ági40 írta: És Mara te, hogy vagy?
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Neked kv jó pihenését!
Én is kíváncsi vagyok. Elképzelt képekkel és álmokkal mi is dolgozunk.
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Köszönöm, Ági! Jól leszek. Most egy kicsit rá kell segíteni, ez van, ez sem a világ vége. Nem tudom, miért így, miért most, így alakult, kész. Sosem szedtem még ilyet, ez is egy tapasztalat. Majd írok belőle egy könyvet.Ági40 írta: Mielőbbi javulást, Mara!
Neked kv jó pihenését!
Én is kíváncsi vagyok. Elképzelt képekkel és álmokkal mi is dolgozunk.
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
Nekem a magam poklai után jutott eszembe,hogy a klimaxnak is köze lehet a nehéz időszakhoz, a szakmai leírások és a saját tapasztalataim alapján összefüggéseket látok
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Most feldobtál!Angyalka írta: Kedves Mara!
Nekem a magam poklai után jutott eszembe,hogy a klimaxnak is köze lehet a nehéz időszakhoz, a szakmai leírások és a saját tapasztalataim alapján összefüggéseket látok
Nem, nem hiszem. Ugyanaz gyűrűzik vissza ezer éve. És igazából meg tudnék vele küzdeni, adott elég muníciót a terápia, meg van jó rálátásom, de elfáradtam. Túl sok energiát vesz most el ez a küzdelem. De igazán a nem alvás aggasztott a legjobban. Hetek óta 2 és 3 között kelek, és ez nagyon kimerít. Elmentem tegnap egy pszichiáterhez, azt mondta, próbáljak meg egy antidepresszánst. Hát megpróbálom.
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
És kérlek Titeket: ha megosztható a klimaxxal kapcsolatos tapasztalataitok, akkor ne tartsátok vissza az infókat
Vigyázzatok magatokra, üdv Mindannyiotoknak!