- Köszönetek: 0
Még újabb kötetlen beszélgetés
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
Mindig végig tudom csinálni a napot, de az a fura, hogy ez nem nyugtat meg, éjszaka meg másnap reggel kezdődik elölről a szorongás.
Azért nekem sokszor elég nehéz együtt élni magammal.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
Én pont így csinálok, Ági. Pl. megfigyeltem, hogy az egyik betegség milyen jól gyógyítja a másikat! Lehet, hogy szabadalmaztatnom kéne a technikát!Ági40 írta: Szeretnék valami okosat mondani, de általában ha az egyik elmúlik, keresek mást amin szoronghatok. De ha majd nem így lesz. rögtön szólok!
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ma például szent meggyőződésem volt, hogy arcüreggyulladásom van, vettem is egy erre a célra kialakított orrspray, 5000 forint volt, de hát az kell nekem.
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- eperke
- Nem elérhető
- Felhasználó
jelen írta: Kitartok, hisz más választás nincs is. Olyan sok mindent nem tudok ide leírni, pedig nagyon sok mindenről szívesen beszélnék veletek. Mostanában a munkám kapcsán is sok emlék jön és jön és jön és ott pedig helyt kell állnom. Ezt akartam. Most nehéz szakaszom van, ettől még szerintem lesz rosszabb is, de tudom segít abban, hogy fejlődjek, túl legyek ezen a jelenlegi mélypontomon Aztán kezdődik elölről, de talán mindig könnyebb lesz. A magánéletem meg lesz ahogy lesz, nem tudom elképzelni, hogyan tudnak párkapcsolatban élni mások, én mikor fogok odáig eljutni, mert szeretnék, de közben meg van bennem egy vmi, ami ebben meggátol.
Kitartás!
Szerintem jó jel, hogy egyáltalán igényed van arra, hogy majd egyszer együtt élj valakivel, és nem utasítod el csípőből még a gondolatát is a dolognak.
Én párkapcsolatban élek, és ez fel is emészti az energiáim nagy részét. Túl sok félelem, és előítélet van bennem, és borzasztóan nehéz ezeket félretenni. Pl. hosszú évek óta élünk együtt. Egyáltalán nem agresszív típus, soha nem emelt rám kezet, nem is célzott rá, hogy megteszi. Sokszor mégis jön a hülye gondolat, hogy meg fog ütni. Csak idő kérdése, de előbb, vagy utóbb úgyis megver. Olyan szintem bele tudom lovalni magam, hogy ha kettesben vagyunk, én fél szemmel a menekülési utat keresem, mert hátha... Ilyenkor újra és újra le kell ülnöm magammal, és kizárólag a tényeket nézve végig kell zongoráznom, hogy van-e valódi okom is arra, hogy ezt gondolom, vagy megint csak a csontvázak zörögnek a szekrényben.
Félre kell tenni az érzéseket és kizárólag csak a száraz tényeket kell nézni. Nekem csak így megy.
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
jelen írta: Majus hogy vagy? a szorongasod csokkent? Te mit csinalsz ha epp nem dolgozol? Mivel nekem van gyerekem igy nyilvan nekem kotottebbek a lehetosegek. De sajnos nagyon nem vagyok jol es ki kell magam rangatni magam a jelen allapotombol. Bnoim hiaba vannak nyilvan jo h vannak de ok csaladosak es idot nem nagyon toltunk egyutt es sokszor egyedul nehez nekem. Ezekre szeretnek vmi otletet kapni
Nem csökkent, és nagyon fáradt vagyok.
Sajnos nincs ötletem,
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó