- Köszönetek: 0
Még újabb kötetlen beszélgetés
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
eletszepitok.hu/ha-nincs-aki-bantson-sze...abuzus/#.VmxmNW7Jw8o
Itt is ott vagyunk webajánlóként.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
VagyUNK. Ez valahogy olyan aranyos.kv írta: És ezt láttátok?
eletszepitok.hu/ha-nincs-aki-bantson-sze...abuzus/#.VmxmNW7Jw8o
Itt is ott vagyunk webajánlóként.
Olvastam a cikket. Nem tudom, engem mindig meglep a saját reakcióm, ha abúzusos történeteket olvasok, itt is a honlapon, hogy annyi egyezést találok a saját életemmel, amikor olvasom őket, mindig rám törnek a gyerekkori borzalmas szorongások, pedig sokszor azt hiszem, már túl vagyok rajta, de amikor olvasom, egyszer csak elkezdenek a bevillanni a régi képek.
Ebben a cikkben meg az, hogy Bea bárhol képes bántást látni, folyton gyanakvó, fél. Nagyon ismerős.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
Én is szerettem.Május írta: VagyUNK. Ez valahogy olyan aranyos.
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
És hogy haladsz vele? A megvalósítással?karácsony írta: Gondoltam felugrom egy kicsit megvalósítani magam.
- karácsony
- Látogató
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
És amúgy, Karácsony?
- karácsony
- Látogató
El vagyok havazva rendesen, vannak jobb és rosszabb napok. Nagyon várom a szünetet.
Azon gondolkoztam, hogy más is ilyen nehezen bírja a stresszt, vagy csak azok, akiket gyerekkorukban sok bántalmazás ért. Ezen gondolkoztam mostanában. Munka mellett a suli totál megterhelő, de régebben még háromszor ennyi dolgot csináltam, bár nem emlékszem, hogy mikor tanultam... valamikor biztos. És nem is a tanulással van bajom, hamarabb rögzítek bármit, mint valaha, hanem hogy nem tölt fel, csak pár dolog érdekel, abból, amit tanultam eddig. Úgy indult ez az egész, hogy legyenek céljaim. Most semmi másra nem vágyom, minthogy valaki mellett lehessek, sokkal erősebben érzem ezt, mint máskor. Mintha azt érezném, hogy elmúlik az életem. Biztos félek a szünettől is...
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
Meg sokat leszek egyedül, eszembe jutnak gyerekkori karácsonyok, mindig veszekedés meg szorongás volt, sose volt elég jó az ajándék, amit adtam, mindig sértődés volt belőle. Most is tartok tőle.
Meg ilyenkor mindig nagyon előjön, hogy nem így képzeltem az életemet, nincs gyerekem, és ez nagy fájdalom, egész életemben arra vágytam a legjobban. Hát ja....
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
Május írta: Karácsony, én is totál befeszültem a karácsony miatt. Haza kell menni, az egész olyan hamis, apámmal kell lenni, és úgy kell tenni, mintha nem történt volna semmi, nem akarok botrányt.
Meg sokat leszek egyedül, eszembe jutnak gyerekkori karácsonyok, mindig veszekedés meg szorongás volt, sose volt elég jó az ajándék, amit adtam, mindig sértődés volt belőle. Most is tartok tőle.
Meg ilyenkor mindig nagyon előjön, hogy nem így képzeltem az életemet, nincs gyerekem, és ez nagy fájdalom, egész életemben arra vágytam a legjobban. Hát ja....
KV-nak igaza van Május, én sem mennék haza, ha ott lenne az apám. Ezzel egyszer le kell számolnod a saját érdekedben.
Én otthon előre beharangoztam, hogy ha a szokásos lemez fog menni, akkor el fogok jönni. Persze nem jó egyedül, de úgy sem jó, hogy egy olyan dolgot viseljünk el, ami nem esik jól, szó szerint káros. Bennem előre feszültségek gyűltek már össze, és konkrétan el kezdtem magam felvértezni. Az sem normális, hogy a szeretet ünnepe erről szól, hogy akkor ez most tényleg a szeretet ünnepe, hogy attól kell tartanom, hogy ki fog megint belém kötni. És hihetetlenül idegesítő.
………………………………
…………………………………
………………………………..
…………………………………
………………………………………..
……………………………………………..
…………………………………………….
…………………………………………….
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
Az már hol szeretet ünnepe, amikor oda tálalod magad az előre várható lelki gyötrődésnek? Persze, az ember mindig bízik, de... Én ennél jobban szeretem magam. Ha végképp nem menne egyedül, akkor keresnék mást, aki szintén egyedül van és magányos karácsonykor. Olyat, aki nem bánt.
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
Bocs a kirohanásért, túl beleéltem magam a helyzetetekbe. Nekem jó, a lázadó szívem nem hagy bántani, de értetek vérzik a szívem.
- karácsony
- Látogató