- Köszönetek: 0
Még újabb kötetlen beszélgetés
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Hajnalkám
- Nem elérhető
- Felhasználó
Igen, volt előadás. És sikerült elmondanom, amit akartam. Hát mit mondjak, nem volt könnyű. Nagyon megrendültem, volt egy pont, amikor majdnem elsírtam magam. És nem mondtam el magát az abúzus történetét, csak általánosságban beszéltem róla. Úgy a közepén legszívesebben el is futottam volna, de végigmondtam, amit akartam. Rátok gondoltam közben, és arra, hátha ül a nézőtéren valaki, akinek ez bátorságot, erőt ad. A végén sokan gratuláltak, és odajött egy fiatal nő hozzám, külön is megköszönni. Sajnos nem tudtam vele beszélgetni, mert akkor jött oda, mielőtt elment.
Utána egyébként nagyon jó volt, örültem, hogy végül is vállaltam.
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
Azon gondolkoztam, vajon volt-e ismerősöd a nézők között, és ha igen, az milyen lehetett.
- Kiscsillag
- Nem elérhető
- Kitiltva
„Ha egy embert megmentesz, vagy átsegítesz a bajon, egy világot mentettél meg.”
- Hajnalkám
- Nem elérhető
- Felhasználó
Május írta: Hajnalka, nagyon klassz vagy, gratulálok!
Azon gondolkoztam, vajon volt-e ismerősöd a nézők között, és ha igen, az milyen lehetett.
A férjem és a lányom voltak ott, és pár olyan ismerősöm, akik már tudtak az abúzusról. Viszont azért eléggé lesokkoltam az embereket, nem minden nap történik azért ilyesmi, hogy valakit szemtől szemben látnak, aki abúzusról beszél.
- Hajnalkám
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kiscsillag írta: Hajnalkám, ezt sokunkért tetted, köszönöm!
„Ha egy embert megmentesz, vagy átsegítesz a bajon, egy világot mentettél meg.”
Köszönöm, Kiscsillag. Képzeld, milyen jó lenne, ha a világ úgy változna, hogy ne az abuzáltak szégyelljék magukat, hanem az abuzálók.
- Kiscsillag
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Hajnalkám
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kiscsillag írta: Hajnalkám, ez így lesz, ezen dolgozunk. Amikor kiálltál a hallgatóság elé, azzal Te is efelé tettél lépéseket.
Igen, én is így gondolom.
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
- Alicia09
- Nem elérhető
- Kitiltva
Igen, amit az én dolgomról mondasz, tudom, hogy igazad van, hogy ők sokkal rosszabbul viselkednek, ahogy valaha én velük viselkedtem. Szinte élősködnek az általuk paráznának gondolt személyeken. És ha közülük való hibázik, akkor meg elbagatellizálják a nyilvánvaló bűnöket.. Csak az a baj velem, hogy jelenleg megint anyagi függésbe vagyok tőlük, így nem tudom őket kerülni, mint a leprásokat, de megígértem magamnak, hogy ha egyszer végre megszabadulok ettől, (anyagi függés), akkor azt fogom tenni. (kerülni őket). Mert lehúznak az ítélkezésükkel a gonoszságaikkal, hogy soha nem voltam nekik jó, és emiatt nem tudok jól lenni még mindig, mert hiába halt meg az anyám, aki a a legrosszabbakat tette velem gyerekkoromban, ezek még folytatják. Olyan, mintha az egész banda a szüleim lenne, és nem hagyják, hogy elhiggyem végre, hogy nem vagyok rossz ... 55 évesen, amikor mindig a jóra törekedtem, és könyörtelen voltam magammal szemben, a maximumot vártam magamtól mindig, legalábbis azokban, ami tudatos volt bennem..
- Hajnalkám
- Nem elérhető
- Felhasználó
Anoni Mara írta: Hajnalkám, örülök, hogy sikerült!
Köszi, Mara
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
Nincs Veled semmi baj.