- Köszönetek: 0
Még újabb kötetlen beszélgetés
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
Jelen, elolvasod, amit a másik topikban írtam a depresszióról? Te nem szoktál olyat érezni, mintha direkt "mesterséges depresszióban" tartanád magad? Mint aki igazából nem is akar gyógyulni, miközben mást sem akar, csak azt?jelen írta: Sőt azt sem tudom, hogy sokszor, mostanában megint nagyon sokszor, csak úgy ok nélkül, tök kedvetlen vagyok.Pedig elvileg nincs rá okom. A munkámban is minden sikerül, amire gyerekkorom óta vágytam az most sikerült, cél egyenesbe vagyok. De azt érzem megkaptam, ennyi, és pont. Nincs az az öröm aminek lennie kellene. Igen persze, ezek hozzásegítenek ahhoz, hogy a mindennapokat túl éljem. Na de nem gondolom azt , hogy kedvetlenül kell élni. Nem is vagyok mindig az, csak időszakosan.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
jelen írta: Mara elolvastam .Igen ertem en es igen sokszor tenyleg inkabb menekulok probalom ovni magam es semmi mast nem szeretnek jobban mint jol lenni. De nem igy van? Akkor most mi a teendo? Mit kell csinalni? Mert az eszemmel tudom, de az erzeseim tok masok...
Ha rájövök, rögtön megírom!
- pipacs
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Nem tudom, én is észrevettem, hogy valami furi van, de azt hittem, hallucinálok... Ha holnap is folytatja, rákérdezek.pipacs írta: És egy off-topic kérdés: miért pislog az oldal? Vagy csak nekem töltődik be kétszer egymás után, ha megnyitom vagy rákattintok valamire? Fura.
- karácsony
- Látogató
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Én ilyenkor írok, olvasok, zenét hallgatok,vagy elmegyek edzeni, bicajozni, ilyesmi. Bár nagyon nehezemre esik ilyenkor kilépni a lakásból, csak a pszichológus után vágyom, és nehéz bármibe is belefogni, mert csak ábrándozom a sorsomról. De ha valamibe mégis belefogok, mindig jót tesz. Csak nagyon erőltetnem kell magamat. Bár most olyan jó könyvet találtam, amit nem bírok letenni, így most épp ezért esik nehezemre bármibe is belefogni. Pont úgy, mint mikor Mara könyvét olvastam
- Sunny
- Nem elérhető
- Felhasználó
És akkor még megkérdezik, hogy miért nem jelentjük fel, akik bántottak, megerőszakoltak annó? Hát azt meg majdnem 20 év távlatából mégis hogyan lehetne bizonyítani? A fizikai sérülések begyógyultak már, a többi meg csak ugyanúgy szó szó ellen... Ne haragudjatok, de nagyon negatív vagyok, mert borzalmas dolgokat művel az apám (semmi törvénybeütközőt nyugi, csak lelkileg nehéz elviselni), és össze vagyok vele zárva, mert anyukám elutazott. És ezen gondolkodom, hogy soha senki nem védett meg minket tőle (sem), és ma Mo-n teljesen rendben van a bíróság szerint, hogy valaki megkísérli megölni a feleségét (vagy mondjuk megerőszakolja a gyerekét)...nem egyszer, nem kétszer, csak épp levideózni nem sikerült, mert valahogy az pont nem jutott eszembe, miközben próbáltam őt eltéríteni a szándékától.
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Ha nem a múltra vonatkozott a kérdés, hanem arra, hogy most miért nem tesztek feljelentést egy 20 évvel ezelőtti történésre, azt könnyen meg tudod válaszolni. Sajnos elévült az már, tehát ha bizonyítani tudnád, akkor sem lenne érdemes lépni. Más lesz a helyzet 20 év múlva, mert most már pl. a szexuális abúzus nem évül el, de - mint ahogy a múltkor felvilágosítottak - ez csak az új törvény után elkövetett esetekre vonatkozik. (ami szerintem elég nagy baromság és igazságtalanság.)
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó