- Köszönetek: 0
Még újabb kötetlen beszélgetés
- pipacs
- Nem elérhető
- Felhasználó
Aztán lett egy gondoskodó pszichiáterem, aki átsegített a "rászoktatáson", végigtámogatott rajta, szurkolt. És most ketten vannak, akik segítenek. És a gyógyszer is segít. Ez biztonságérzetet ad.
Szóval szerintem a jól megválasztott és megfelelően adagolt gyógyszernek van helye és nem kell tőle félni. És úgy tűnik, vannak jó pszichiáterek is.
Én úgy látom amúgy, hogy nyugtatót főleg háziorvosok írnak fel (kompetencia híján, gondolom), pszichiáterek inkább antidepresszánst vagy valamilyen más hangulatjavítót.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
Május, az egy hülye és ostoba fogadalom volt, felejtsd el. A pszichológust meg hívd fel, kérj egy extra időpontot, ne írogass, az nem az igazi, te is tudod.
Pipacs, én is azt gondolom, hogy van, amikor a gyógyszernek helye van. Csak kell egy jó szakember, és hát honnan tudjuk, hogy ki az? Nekem is próbáltak adni antidepresszáns, és örülök, hogy inkább a terápiát választottam. A nyugtató egyetlen előnye, hogy be tudsz belőle venni csak egyet, bár az a hullámzás, amit okoz, az is elég rémes.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
Egyedül vagyok ezzel az érzéssel?
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
rotebeete írta: Ha jön egy moderátori üzenet, mindig azt gondolom, valami rosszat csináltam, és nekem szól.
Nem.
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
A moderátor nem egy mumus....kv írta:
rotebeete írta: Ha jön egy moderátori üzenet, mindig azt gondolom, valami rosszat csináltam, és nekem szól.
Nem.
- karácsony
- Látogató
Alicia09 írta:
Anoni Mara írta: Néha elég egy nyugtató tea is, kicsit segít. Az a baj, hogy pl. a xanaxot nagyon rossz úgy szedni, hogy az ember bekap időnként egyet, én pl. folyamatosan sírok tőle. Szóval jobb az ilyet orvosra bízni.
Mara, a xanaxtól sírsz, vagy ha nem szeded be? azért kíváncsiskodom, mert nekem akkor van a sírás, amikor csökkentek ..
Ehhez a síráshoz kapcsolódik, hogy nekem meg valami másnak a hatása ment ki, mert tegnap elkezdtem sírni hajmosás közben. Én nem szedek gyógyszert, és nem a sampon csípett...
Egy érzés volt, mélyről jött, valahogy meghatódtam azon, hogy milyen sokáig tartott, milyen hosszú és kemény időszak volt, amíg eljutottam eddig az érzésig. Azt éreztem, hogy el kezdtem szeretni magam, hogy eszem rendesen és gondoskodom magamról, hogy programokat csinálok...stb. Ez most így olyan hülyén hangzik, de az érzés nagyon erős volt, öröm és meghatódottság együtt, mintha kiolvadt volna valami, szó szerint. Olyan mintha megszülettem volna...
- Alicia09
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Örülök neked.
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
- pipacs
- Nem elérhető
- Felhasználó
A kérdés az, hogy miért akarod elmondani neki. Azért, hogy megvédjen? Akár saját magadtól is? (Én ezért mondanám el.)Május írta: És ha odamegyek a pszichológushoz, és csak úgy elmondom neki az igazat? Nem mesélek történeteket, csak elmondom a halálos fogadalmam, az evészavart, a vagdosást, hogy rémálmaim vannak, hogy bárhol rám jöhet a sírás, hogy hányingerem van a feszültségtől, hogy minden reggel meg akarok halni, hogy mindig attól félek, hogy baj lesz, hogy nem ismerem meg magam a fotókon?
Legfeljebb elküld. Vagy mentőt hív, de akkor meg elszaladok.
Elküldeni nem fog, az biztos! Szerintem a te pszichológusod már nagyon sokat bizonyított, tudjuk, hogy ez szóba sem jöhet.
Azt meg senki sem várja, hogy ne ragáljon minderre. Biztosan szeretne segíteni és ezért javaslatokat fog tenni. Akár azt, hogy fel kellene keresned egy pszichiátert. Vagy megígérteti veled, hogy nem fogod bántani magad. Felháborodnál rajta?
Szerintem nagyon jó lenne csak úgy elmondani neki az igazat, és jó lenne, ha készen állnál arra, hogy elfogadd a segítségét. Akkor is, ha az először ijesztőnek tűnik. Megérdemled azt, hogy jobban legyél.
- Alicia09
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó