- Köszönetek: 0
Új áldozat és pszichológus kapcsolat
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
Én legutóbb megint rosszul lettem nála, amikor az evésről meg a koszosságról, mocskosságról volt szó. Engem meglepett, azt hittem, már túl vagyok rajta. De hirtelen újból azt éreztem, hogy nem ott vagyok, mást láttam magam előtt, fuldokoltam, elzsibbadtam, sírtam. Rettenetes volt. De beszélt hozzám, hozott vizet, megkérdezte, tudom-e, hol vagyunk, és valahogy jobban lettem. És utána azt éreztem, hogy szörnyű volt, de nem voltam egyedül a pánikkal, nem rohantam el, nem féltem utána. Csak azon gondolkodom, hogy ez már mindig így marad? Meg az is eszembe jutott, de lehet, hülyeség, hogy amíg ilyen hatással vannak rám emlékek, addig biztos tudat alatt jelen van az egész életemben...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- karácsony
- Látogató
Én nem is merem magam beleengedni ezekbe az emlékekbe úgy igazán, vagyis a félelembe. Hiába van ott a pszichológusom. Tudom, hogy utána haza kell mennem. Jön majd az este és egyedül vagyok.
Meg szerintem a pszichológusom unja is az egész storyt.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kiscsillag
- Nem elérhető
- Kitiltva
Karácsony, soha nem vagy egyedül… A pszichológusod pedig bízik benned, azért foglalkozik veled. Okos nő vagy, próbáld megvizsgálni egy másik szemszögből ezt a kérdést, az nem lehet, hogy Te vagy, aki unod már ezt az "egész storyt"?karácsony írta: Jön majd az este és egyedül vagyok.
Meg szerintem a pszichológusom unja is az egész storyt.
- Kiscsillag
- Nem elérhető
- Kitiltva
Május, nagyon bátor vagy, hogy keresztül engedted magadon ezeket az érzéseket! Tudd, hogy ez nem marad így és az sem hülyeség, amit a végén írtál...Május írta: Én legutóbb megint rosszul lettem nála, amikor az evésről meg a koszosságról, mocskosságról volt szó. Engem meglepett, azt hittem, már túl vagyok rajta. De hirtelen újból azt éreztem, hogy nem ott vagyok, mást láttam magam előtt, fuldokoltam, elzsibbadtam, sírtam. Rettenetes volt. De beszélt hozzám, hozott vizet, megkérdezte, tudom-e, hol vagyunk, és valahogy jobban lettem. És utána azt éreztem, hogy szörnyű volt, de nem voltam egyedül a pánikkal, nem rohantam el, nem féltem utána. Csak azon gondolkodom, hogy ez már mindig így marad? Meg az is eszembe jutott, de lehet, hülyeség, hogy amíg ilyen hatással vannak rám emlékek, addig biztos tudat alatt jelen van az egész életemben...
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
És nagyon sok mindent szeretnék még neki elmondani magamról.
Kicsit lassú vagyok, tulajdonképpen innen kéne kezdeni a terápiát...
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
Persze, folyton. Még most is, bár sajnos egyre ritkábban.Május írta: Szoktatok a pszichológusotokkal álmodni? És elmondjátok neki? Nekem rossz álmom volt. Nála voltam, de nem tudtam megszólalni, nem jutott eszembe semmi, mert annyira álmos voltam. Nem tudtam nyitva tartani a szemem, folyt a könnyem az álmosságtól, ő meg nem róla tudomást. Pedig mostanában nincsenek konfliktusok, és álmomban is kedves volt, de nem akarta meglátni, hogy mennyire álmos vagyok. Mit jelent ez?
És kell róla beszélni, teljesen új utakra viheti a terápiát. Nem mondom, hogy könnyű.
Hogy mit jelent, azt nyilván neked kell kideríteni. A pszichológus segítségével...
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
Pl gyakran felriadok éjjel és akkor fázom, ki vagyok takarva és óráknak tűnő másodpercekig tart míg rájövök, h hol vagyok és hogy meg szabad mozdulni - mire meg merek mozdulni. Aztán rájövök, h kilóg valamim a takaró alól és fázom. Mintha a test emlékezne valamire, amire a tudatalatti még nem enged.
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
Amúgy nem hiszem, hogy a való életben nem venne tudomást arról, ha nagyon álmos vagyok, mint az álmomban. Arra gondoltam, valamit inkább én hallgatok el előle, és inkább "elalszom", csak ne kelljen róla beszélni...
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
Na látod, megy neked ez az álomfejtés!Május írta: Szeretek a pszichológusommal álmodni, akkor is, ha rossz az álom. Egyszer összeszedtem minden bátorságom, és elmondtam neki, mit álmodtam vele. Utána jó volt. Nem tudom, mitől van ez, de mindig nagy megkönnyebbülést hoz, ha arról beszélünk, mi van a kettőnk kapcsolatával. Csak iszonyat nehéz szóba hozni.
Amúgy nem hiszem, hogy a való életben nem venne tudomást arról, ha nagyon álmos vagyok, mint az álmomban. Arra gondoltam, valamit inkább én hallgatok el előle, és inkább "elalszom", csak ne kelljen róla beszélni...
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
Anoni Mara írta:
Na látod, megy neked ez az álomfejtés!Május írta: Szeretek a pszichológusommal álmodni, akkor is, ha rossz az álom. Egyszer összeszedtem minden bátorságom, és elmondtam neki, mit álmodtam vele. Utána jó volt. Nem tudom, mitől van ez, de mindig nagy megkönnyebbülést hoz, ha arról beszélünk, mi van a kettőnk kapcsolatával. Csak iszonyat nehéz szóba hozni.
Megbeszéltük ezt az álmomat is, meg másikat is. Régebben nem mertem elmondani, túl intimnek éreztem. Most meg megkönnyebbülök, ha álmokról beszélünk. Van, amit valóságosan nem tudok kimondani, csak az álmokkal, de olyan jó, hogy "kijön"!
Karácsony, már rég akartam kérdezni, hogy mi van veled! Mi lett azzal a "body" nemtudom mi dologgal? Jársz még a pszichológusodhoz?
- karácsony
- Látogató
Járok igen. Sokszor érzem, hogy szívesen feladnék mindent. És nem gondolom, hogy ennek az életnek túl sok értelme lenne.
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
karácsony írta: Járok igen. Sokszor érzem, hogy szívesen feladnék mindent. És nem gondolom, hogy ennek az életnek túl sok értelme lenne.
- pipacs
- Nem elérhető
- Felhasználó