- Köszönetek: 0
Új áldozat és pszichológus kapcsolat
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
És Jelen, te sem heti rendszerességgel mész? Neked is költözött a pszichológusod, mint Áginak? Az is érdekelne, mi van Áginak az új pszichológussal.
Nem tudom, miért, de nagyon érdekel, kinek milyen a kapcsolata a pszichológussal, és nem értem, miért, de valahogy egyre jobban úgy látom, ez a nyitja az egésznek, hogy a kapcsolat milyen. Mintha az lenne a megoldás egy csomó mindenre. Nem is az, hogy mit mond, hanem hogy ő milyen. Hogy mit bír el belőlem. Ha ő elbírja, amit mondok, akkor én is. Persze lehet, hülyeség ez.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- karácsony
- Látogató
Igen ez a vele való konfliktus előhozta azokat a régi csalódásokat, mint h maximálisan megszeretek valakit, hiszek és bízom benne és aztán pofára esek. Nagyon kifordultam tőle. Féltem, hogy amit nyújtott felém, amit éreztem belőle, az a tiszta szeretet, amit kaptam tőle hamis volt és már nem láttam tisztán, hogy akkor most mi van. Miért mondja azt, hogy nem tudja mi segíthetne. Aztán utána szétkombináltam magam és azóta sem szeretnék soha többet senkihez sem kötődni. Nem tudom kezelni ezeket a dolgokat. És szerencse volt, hogy felhívott, mert nagyon rosszul voltam pont aznap hajnalig és sötét gondolataim voltak és nem akartam volna elmenni az időpontra. Ilyet még sosem csináltam. Meg vívódtam is rendesen. Azért nem akartam volna menni, hogy megadja a bodyworkos elérhetőséget. Tuti kikészültem volna! Úgy váltunk el a kikészülésem napján, hogy én gondolkozzak el ezen, és azt is mondta h a beszélgetős terápiának eljön a vége, mert nem alkalmas mindenre és nem akarja húzni az időmet. Szerintem félreértett engem vagy nem tudom. De ezt akkor nem kellett volna mondania. Macska leszek. Ennyi.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kiscsillag
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
Én meg kettő!Kiscsillag írta: Karácsony, én is macska vagyok!
Karácsony, tudtam, hogy tisztázni fogjátok. Szerintem folytatni kell a konfliktusotok mentén, miért is volt az, mit értelmeztetek másképp, ez sokat vihet előre.
Május, nagyon izgalmas szerintem is a pszichológus-páciens viszont. És nagyon sokat elmond a páciensről. Az is izgalmas lehet, ha valaki több hosszú terápiát csinál különböző pszichológusnál, vajon hasonló kapcsolatot alakít-e ki az ember különböző szakemberekkel? Én úgy képzelem, akárkihez is mennék, rögtön "beleszeretnék" az illetőbe. Biztos nagyon árulkodik ez a kapcsolódás rólunk, nem?
- karácsony
- Látogató
………………………………
…………………………………
………………………………..
…………………………………
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
Szerintem addig, amíg belülről azt nem érzed, hogy tudsz járni az életedben egyedül is. Ez szerintem soha nem fog bekövetkezni úgy igazán. Mindig is vágyni fogsz arra, hogy valaki segítsen, hogy veled vagy melletted legyen.
Akinek van párkapcsolata az is ugyanígy van ezzel. Aki sérült az nem biztos, hogy ezen a téren gyógyítható.
- karácsony
- Látogató
…………………………………
………………………………..
…………………………………
………………………………………..
……………………………………………..
…………………………………………….
…………………………………………….
……………………………………………..
………………………
………………………………
- pipacs
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
…………………………………
………………………………..
…………………………………
………………………………………..
……………………………………………..
…………………………………………….
…………………………………………….
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
…………………………………
………………………………..
…………………………………
………………………………………..
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
- pipacs
- Nem elérhető
- Felhasználó
(Ez a ránézés dolog sem megy mindig nekem sem! De a szoba berendezését már nagyon jól ismerem. )
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó