- Köszönetek: 0
Új áldozat és pszichológus kapcsolat
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
És mi van most? Vele teljesen vége, vagy beszéltek még, mész hozzá? És van valaki barátnő, akivel tudsz erről beszélni?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Teljesen megértem amiket írsz. Ugyan ezeket mondta nekem az első pszichológusom, pont akkor mikor úgy éreztem sínen vagyok. Erre kidob. Nem értettem miért csinálja, de a lezárásunk előtt, kb fél évig ezen ment a huza-vona. Én győzködtem őt, ő meg engem. Dühös voltam rá, hogy én erőlködök, ő meg a könnyebbik utat választja. Mikor a másodikhoz jártam kb fél éve, akkor kezdtem megérteni, hogy mit akart ezzel elérni. Most a harmadikhoz járok, és még könnyebben viselem ezt az egészet, mint eddig valaha. Bár nem látok bele a te helyzetedbe, de nálam tényleg volt olyan, hogy nem tudott tovább segíteni. Igazság szerint csak megindított a lejtőn, és ez nagyon félelmetes és rossz volt. De az elsővel néha beszélek telefonon, a másodikkal emailt váltok időnként. Szóval tényleg nem a személyemmel volt bajuk, hanem a szakmai szempontok diktáltak elsősorban.
Mindezek ellenére tudom, hogy most milyen nehéz neked, és kívánom, találd meg a belső erőd a saját utad bejárásához, mert minden okkal történik, csak néha ezt utólag látjuk meg. ( De bölcs lettem hirtelen )
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
Muszáj kimondanom, én most csak a magam életéről beszélek: ha tudtam volna, hogy mire jutunk a pszichológussal, ha láttam volna előre, nem kezdtem volna bele. Nekem nem érte meg a szenvedés, a múltban vájkálás. Biztos van, itt is olvastam több sorsot, akinek megérte, de nekem sajnos nem.
- karácsony
- Látogató
Csak itt hónapok óta ez van. És más az ha valakinek megmondanak valamit és elkezdik lezárni és más az amikor végig bizva benne es hittel járok hozza.
Hiszen eddig olyanok hangoztak el h menjek ide meg oda mert azt be lehet epiteni a munkankba. Meg h át leehet irni a multat meg h a regi paciensein is sikerult segitenie es mar mindegyiknek gyereke van.
Eletkedvem sincs és benyög egy ilyet. Meg h nem akarja az én időmet húzni meg h mi a.problémám orvosi megfeleloje.
………………………………
…………………………………
………………………………..
…………………………………
………………………………………..
……………………………………………..
…………………………………………….
…………………………………………….
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
- karácsony
- Látogató
…………………………………
………………………………..
- karácsony
- Látogató
…………………………………
………………………………..
…………………………………
………………………………………..
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
És most hogy állsz, mi lesz?
- karácsony
- Látogató
…………………………………
………………………………..
…………………………………
………………………………………..
……………………………………………..
…………………………………………….
…………………………………………….
……………………………………………..
………………………
………………………………
…………………………………
………………………………..
…………………………………
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Most nagyon hiányzik a régi pszichológusom és a meghitt szobája. Miért van olyan messze?
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
Tegnap nekem hajnalig pánikrohamom volt ami a pszichológus elvesztésétől való ijedelemben is megnyilvánult.
Most kicsit jobb, de teljesen megértem a honvágyad hozzá.
És nagyon erős vagy h ennyiszer újra tudtad kezdeni ezt a terápiásdit.
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó