- Köszönetek: 0
Új áldozat és pszichológus kapcsolat
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
És felhívtam egy pszichiátert, nem beszéltem meg vele időpontot, csak hogy gondolkodom még rajta.
És hirtelen ez az egész olyan valószerűtlen lett, mert ma tök jól voltam, rég volt ilyen jó napom, és nem is értem, miért hívtam pszichiátert, meg hogy én meg tudok ezzel birkózni, nincs is semmi bajom. Isten bizony, ezt gondolom!
Azért nagyon érdekelne, mit gondoltok erről!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
Engem meg az, hogy te mit gondolsz erről.Május írta: Reggel megláttam tükörben a sebeket magamon, amiket én csináltam.
És felhívtam egy pszichiátert, nem beszéltem meg vele időpontot, csak hogy gondolkodom még rajta.
És hirtelen ez az egész olyan valószerűtlen lett, mert ma tök jól voltam, rég volt ilyen jó napom, és nem is értem, miért hívtam pszichiátert, meg hogy én meg tudok ezzel birkózni, nincs is semmi bajom. Isten bizony, ezt gondolom!
Azért nagyon érdekelne, mit gondoltok erről!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kiscsillag
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
Hónapok óta csak ugyanakkor, ugyanazt tudom enni, 15kg-ot fogytam, és rengeteg önpusztító gondolatom van. Nekem meg az jár a fejemben, hogy ez az egész a pszichológus miatt van, ő hajszolt ebbe bele, nem kifelé jövök, hanem befelé megyek. És 2,5 év terápia után már jól kellene lennem, mi van, ha valamit rosszul csinál, velem ez már másik pszichológussal megtörtént, nem akarom megismételni. De azt is olvastam, hogy a terápiában keletkező rossz érzések csak látszólag szólnak a pszichológusnak, valójában régi dolgoknak szólnak. Meg hogy a fogorvosi rendelőben is sokszor elmúlik a fogfájás. De azt is gondolom, hogy ez jó "ürügy" a pszichológusoknak, hogy elbújjanak az indulatátviteles duma mögé.
És ha hátat fordítanék ennek az egésznek, az összes pszichológusnak meg pszichiáternek, akkor jól lennék. Néha így gondolom. Aztán meg, hogy ezt az egészet nem lehet kibírni, és nem tudom megoldani. Szar ügy.
- Kiscsillag
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
De úgy tűnik elég megértő. Mondjuk ő is eléggé túl van terhelve szerintem, de egyelőre nem zavar ez, meg nem is kell fizetnem. Remélem jó lesz, mert még egyszer tényleg nem kezdem elölről.
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
Es ez huen tukrozodik a koklersagban!
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
karácsony írta: A pszichologus szakma egy kurva nagy kuruzslas! Es fokent egy olyan ember tudasara tamaszkodik aki kokozott es egy olyan idoben valt tudomannya amikor a noket nem is vettek emberszamba.
Es ez huen tukrozodik a koklersagban!
Karácsony, mi történt, hogy ezt írod???
- karácsony
- Látogató
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
karácsony írta: Szemfényvesztés. Szó szerint.
Majd ha tudod, azért mondd el, miért gondolod ezt, jó?
- karácsony
- Látogató
Május írta:
karácsony írta: Szemfényvesztés. Szó szerint.
Majd ha tudod, azért mondd el, miért gondolod ezt, jó?
Nagyon faradt vagyok. Teljesen leszivott mindenki. Es ugy erzem hiaba tettem meg mindenert mindent mindenki cserben hagyott a kornyezetemben. Es mikor melyszomoru allapotomban elmondom a pszichologusnak hogy mennyire kilatastalanul erzem magam es hogy ugy érzem h egy helyben allok egy godorben es hogy ugy erzem parkapcsolat kialakitasa is azert nem sikerul mert bennem nem stimmel a dolog mert felek akkor erre az allapotomra hogy lehet azt valaszolni hogy a beszelgetos terapianak eljon a vege de visszajarhatok hozza barmikor. Ez mi???!!es hogy menjek el mashova mert eddig jutottunk. Abban az allapotomban amiben voltam es vagyok epp o volt az egyetlen aki meg fenyt jelentett. Csak epp azt ereztem h ez fel volt az o fejeben mar epitve mindig mindenhova kuldozget hosszu szuneteket tart. Es ezt a pillantatot talalta a legalkalmasabbnak hogy azt mondja h nemtud segiteni es nem is tudja mi lenne nekem jo. Ket eve setaltam be ezzel a problemammal hozza mi az hogy nem akarja huzni az idomet. Kit erdekel h tankonyv szerint mi az problemam latin megnevezese mi vagyok en a tanar akinek meg kell tudni mutatni h tudom az anyagot..nehogy azt higgyem nem tudja mi a bajom. Csak epp segiteni nem tud rajta. Ja..jo.Nagyon csalodott vagyok.
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
…………………………………