- Köszönetek: 0
A történetekről
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Andrea92
- Nem elérhető
- Felhasználó
Tegnap elmentem a rendőrségre, és végre feljelentettem az apámat!
Őszintén mondom, hogy nagyon megkönnyebbültem, bár tudom, hogy a java még csak most jön.
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
Egy felnőttet talán komolyabban vesznek. Mit mondtak, mikor fog elindulni érdemi intézés? Gondolom, sokáig tart, míg bírósági per lesz belőle.
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Andrea92
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ezt az áldozat segítő izét, nem is fogtam fel teljesen, olyan ideges és izgatott voltam, de most néztem, hogy aláírtam, csak nem húztam alá, hogy kérem-nem kérem. Köszönöm szépen Angyalka, hogy felhívtad rá a figyelmemet.
Rotebeete kedves, nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul bántak veled..., nem is értem, hogy aki rendőr, és az emberek védelmére teszi az életét, hogy viselkedhet így, hogy mondhat ilyet.
Egyébként, hát igen, elég hosszú procedúra lesz majd ez az egész, de nem fogok meghátrálni! Eldöntöttem magamban, hogy végig csinálom, bármilyen nehéz is lesz, csak drukkoljatok nekem..
- Fény
- Nem elérhető
- Felhasználó
szerettem volna ismét írni. nagyon rég óta szemeztem az oldallal, amivel pár hónapja találkoztam. Nagyon-nagyon felzaklatott, hogy nemrég láttam és ez volt az erő lökete, hogy leírjam mi is történt. Bár nem volt hosszú leírni, mégis nagyon sírtam amíg leírtam.
Kicsit jobb, hogy leírhattam ,mert személyesen nem olyan elmondani egy szakembernek sem, mint távolról. Amikor visszaolvastam kicsit el is szégyelltem magam, hogy nagyon brutálisan és lehet nem a megfelelő szavakkal írtam le. De kiszabadult belőlem a düh és csak jöttek az emlékek. Minden történet nagyon szomorú, bármilyen is legyen. Nekem több jutott ki, de élek. Köszönöm az aggódást és már egy kicsit jobb. Csak szerettem volna eljuttatni ezt másoknak is, hogy ilyen is van. Soha egyetlen gyereknek sem lenne szabad bármilyen szörnyűséggel találkoznia. Bár próbáltam elvenni az életemet, de többet nem fogok ilyet tenni. megígérem soha többé. Borzasztó események amik történnek másokkal is. Követni fogom az oldalt és mindenkinek szeretnék nagyon sok erőt kívánni mindenhez.
Ez a születésnap nekem újjászületést hozott és erőt.
Mindenkinek köszönöm, aki elolvasta a történetemet.
Remélem egyszer sikerül személyesen is megosztanom a történetemet másokkal.
Mindenkinek köszönet még egyszer. :macska:
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Nem akarok több történetet.
- durum
- Nem elérhető
- Felhasználó
Honapok ota kovetem az oldalt, minden tortenetet elolvastam. Kivetel nelkul mindegyik brutalis, szomoru, fajdalmas. A te tortenetedet vegig sirtam, gyakorlatilag uldoz minden nap tobbszor. Rettenetesen sajnalom ami Veled tortent. Van fiam is es lanyom is, kiskoruak mindketten esa szivem darabokra torik csak a gondolatra ha barmi ehhez hasonlo is tortenhetne veluk. Nagyon kiszolgaltatott, manipulativ helyzetben voltal, nehez lett volna Neked akkor barmit is tenned ugy gondolom. DE nagy lepes, hogy errre az oldalra irtal es beszelsz rola. Szemely szerint ugy gondolom, hogy igazan akkor tudnal es sokan tudnanak itt tovabb lepni, ha a bunos bunhode es igazsagszolgaltatas tortenne, Persze ez a lepes talan a legnehezebb, de lehet hogy nem lehetetlen. Idovel hatha ez is sikerul. En kivanok Neked es Mindenkinek itt gyogyulast, elorelepest, oromet es boldogsagot, erot es hitet.
Egy lathatatlan nagy olelest kuldok:
Egy Anya!
- Andrea92
- Nem elérhető
- Felhasználó
Sajnálom, hogy egyesek ennyire nem veszik figyelembe a gyerekek biztonságát! Ez borzalmas! És köszönöm az aggódást, de azóta megkerestem az egyik volt rendőrnő ismerősömet, és elmeséltem neki a dolgokat. Azt mondta sejtette, ezért segíteni is akart nekem, de elszöktem, így nem tudott, de most már tud. Ha elmondja a bíróságon (ha eljut odáig az ügy), hogy sejtette ő is, akkor az csak jó, plusz lehet, hogy kell vmi felismerhetőt, vmi egyedit mondanom apám nemiszervéről, amit szintén tudok, amit ha véletlenül láttam volna meg őt pucéran, nem láthattam volna. Így nagyon remélem, hogy lesz belőle valami, mert ha nem, botrányt fogok csinálni! Nem ,lehet az, hogy vki végre összeszedi a bátorságát feljelentést tesz, és nem történik semmi! Hisz akkor ezzel pont azt üzenik a világnak, hogy a pedofilok tevékenykedjenek csak nyugodtan, úgy sem büntetik..
- durum
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ismeretlenul is, de tortenetedet olvasva, kivanok Neked sok erot. Nagyon nagyon tetszik, ahogyan elhataroztad, hogy ennek helyzetnek pontot teszel a vegere, hiszen ha tortenik - es remeljuk fog- igazsagszolgaltatas, akkor nagyon lokes lesz Neked a boldogsag fele. Annyira drukkolok Neked, hogy vegig tudd vinni es az akadalyokat lekuzdhess, ha felmerulnek a folyamat lezarasaban.
Durum.
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
Andrea92 írta: Kedves Angyal!
Sajnálom, hogy egyesek ennyire nem veszik figyelembe a gyerekek biztonságát! Ez borzalmas! És köszönöm az aggódást, de azóta megkerestem az egyik volt rendőrnő ismerősömet, és elmeséltem neki a dolgokat. Azt mondta sejtette, ezért segíteni is akart nekem, de elszöktem, így nem tudott, de most már tud. Ha elmondja a bíróságon (ha eljut odáig az ügy), hogy sejtette ő is, akkor az csak jó, plusz lehet, hogy kell vmi felismerhetőt, vmi egyedit mondanom apám nemiszervéről, amit szintén tudok, amit ha véletlenül láttam volna meg őt pucéran, nem láthattam volna. Így nagyon remélem, hogy lesz belőle valami, mert ha nem, botrányt fogok csinálni! Nem ,lehet az, hogy vki végre összeszedi a bátorságát feljelentést tesz, és nem történik semmi! Hisz akkor ezzel pont azt üzenik a világnak, hogy a pedofilok tevékenykedjenek csak nyugodtan, úgy sem büntetik..
Igen, ezt üzenik! És arra hivatkoznak, hogy ezt a gyermekek, az áldozatok érdekében teszik, hiszen őket kímélik meg a nem teljes igazság felderítésétől...
- Andrea92
- Nem elérhető
- Felhasználó
Azért köszönöm, a jókívánságokat, és természetesen megosztom veletek, ha történik valami..
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
Egyszer a gimiben egy lány öngyilkos lett kortárs bántalmazás miatt. Nagyon megfogott az egész, sokat töprengtem rajta, még el is sirattam, pedig nem is ismertem, csak látásból. Amíg a suliba jártam - és az a történtek után még két évig tartott - mindig arra gondoltam, hogy milyen bátor lány. Milyen erős lehetett, hogy ezt megtette. A vonat elé vetette magát 13 évesen, halálra gázolta. Én is megpróbáltam utána, először egy busz elé akartam lépni a piros zebránál, de egy középkorú férfi visszahúzott, hogy túl közel állok az úttesthez... Következő próbálkozásom az első egyetemista félévemkor volt, vonattal jártam suliba. Ott álltam a peremen, és nem mertem megtenni. Eszembe jutott a gyerekkori öngyilkossági kísérletem, és hogy nővérem mennyire szomorú volt... a kishúgomra gondoltam, aztán szüleimre... És nem tudtam megtenni. Egy félresikerült kísérlet után nehezebb megtenni, azt gondolom. Akkor az ember egysze túlmegy azon, hogy látja, a szerettei mennyire megijedtem. No nem szüleim, de tesóim, legközelebbi barátnőm... (Az iskola és az ofő se tudott róla, nem akartam szégyenbe kerülni.) De persze most már tudom, hogy az öngyilkosság nem járható út. Fejlődtem, és nem olyan beszűkült a tudatom, mint gyerekként, és ez jó. Én alakíthatom a sorsomat - jó irányba!