- Köszönetek: 0
A történetekről
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- karácsony
- Látogató
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- karácsony
- Látogató
- zsuzska60
- Nem elérhető
- Felhasználó
- zsuzska60
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
zsuzska60 írta: Már több mint 30 éve vagyunk együtt a férjemmel. Ő olyan gyengéden és (nem tudok kifejezőbbet) forrón tud szeretni, hogy nem is emlékeztet sem arra a vadállatra, sem azokra, akik utána jöttek. De nem bánom, hogy jöttek, mert így a páromat még inkább tudom értékelni.
Ez viszont erőt ad, mikor ilyen szerencséről olvasok. Köszönöm. Bár tudom, hogy egy jó kapcsolathoz két ember küzdelme is szükséges, és gondolom Te is nagyon tudod szeretni őt. Most én is kezdem úgy érezni, hogy megtalált valaki, akit régóta keresek, még ha elég döcögősen is indult, kezdem szeretni és azt hiszem ő már szerelmes is belém. Látok végre valami reményt, és most Te is biztattál, hogy ez lehetséges, hogy felül lehet kerekedni a borzalmas emlékeken.
- zsuzska60
- Nem elérhető
- Felhasználó
Neked is menni fog, ha sikerül előre nézned. Hiszen az eszeddel már tudod, hogy nem vagy hibás. Csak a lelked sérült még mindig.
Én úgy gondolok az esetre, hogy ugyanúgy nem volt kivédhető részemről, mintha egy veszett kutya támadt volna rám. NEM VAGYOK HIBÁS. ÉS TE SEM VAGY.
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
- karácsony
- Látogató
- karácsony
- Látogató
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
- karácsony
- Látogató
Drága Mara, még mindig ez az önhibáztatás, igen jók lennének az emlékek, amik arra emlékeztetnének, hogy jól megvédtük magunkat. (Én sokszor elképzelem, hogy ha apámmal találkoznék az utcán, megütném. Szerintem 80%-os gyógyulást érnék el vele. ) De a gyerek ettől is gyerek, hogy egy nála idősebbtől érzelmileg (is) nehezen tudja megvédeni magát, hiszen nem is várható el ilyesmi tőle, mert ő szorul védelemre, a biztonságra.
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
- zsuzska60
- Nem elérhető
- Felhasználó
"Örülök, hogy zsuzska neked ilyen szép házasságod lett. A remény hal meg utoljára..."
Majdnem 30 éves lettem, mire rájöttem, hogyan kell választani. Előtte kicsit el voltam tájolva, pedig LÁTTAM a jeleket. Csak nem ismertem fel. Sokszor mentem bele olyan kapcsolatba (még a "gyógyulás" alatt is), amiről ordított, hogy nem fog működni, a pasas agresszív, hazug, felelőtlen, lusta, stb. Aztán figyelni kezdtem a férfiakat és ámulattal tapasztaltam, hogy szinte minden esetben már az első félórában elárulják magukat. Ha észreveszed, ekkor még símán el lehet menekülni. A harmadik találkozástól kezdve egyre nehezebb. Mikor rájöttem erre, más szemmel kezdtem nézni rájuk. A férjemmel még egy szót sem beszéltem, amikor már tudtam, hogy Ő lesz az. Egy céges bográcsoláson játszott egy kollégánk kisfiával, aki véletlenül homokot szórt a szemébe. Ő nem lett dühös, nem ugrott fel, csak feltartotta a kezét, aztán odahívott valakit, hogy maradjon a gyerekkel és úgy ment el kimosni a szemét. Segítettem neki, azt is türelmesen tűrte, hogy kitisztítsam a szemeit és akkor azt mondtam, hogy ügyes fiú, megérdemel egy puszit, és megpusziltam a homlokát. Így kezdődött. Tudtam, hogy Ő soha nem fog bántani sem engem, sem senki mást. És nem érdekelt, hogy szeplős, meg hogy nincs széles válla.
Szóval figyelj a jelekre.....
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó