- Köszönetek: 0
A történetekről
- Sky22
- Nem elérhető
- Felhasználó
Angyalka írta: Eperke, örülök, hogy sikerült leírnod.
Lolita, igen túl vagy az első lépésen.
És Kedves Sorstársaim: én is túl vagyok egy következőn: költözünk és új életet kezdünk sokadjára Ha visszafogottabb vagyok ezért van. És közben szeretettel gondolok Rátok, imádkozom mindannyiunkért, hogy legyen erőnk a mindennapokhoz, és gyógyulásunkat segítse a Szentlélek..
Köszönjük Angyalka. Mi is gondolunk rád sokat-sokat. Remélem sikerül megtalálnotok a lelki békéteket.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Hajnalkám
- Nem elérhető
- Felhasználó
Angyalka írta: Eperke, örülök, hogy sikerült leírnod.
Lolita, igen túl vagy az első lépésen.
És Kedves Sorstársaim: én is túl vagyok egy következőn: költözünk és új életet kezdünk sokadjára Ha visszafogottabb vagyok ezért van. És közben szeretettel gondolok Rátok, imádkozom mindannyiunkért, hogy legyen erőnk a mindennapokhoz, és gyógyulásunkat segítse a Szentlélek..
Ó, ennek igazán nagyon örülök.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Hajnalkám
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
- eperke
- Nem elérhető
- Felhasználó
Anoni Mara írta: Eperke
Szóval sikerült leírni. Nagyon bátor vagy. Sok kitartást neked, nagyon remélem, hogy sikerülni fog és kimászol a gödörből. Ahogy írod a történeted, az nagyon biztató. Van már rálátásod a dolgokra, ez nagyon fontos. Örülök, hogy leírtad.
Köszönöm. Mindenkinek.
Sokkal nehezebb volt, mint gondoltam. Azt hittem, hogy ha már a páromnak sikerült beszélnem róla, ez pikk-pakk meglesz, a vacsi és az esti filmi között. Ehhez képest már bőven elmúlt éjfél, mire lenyomtam a küldés gombot és egész éjjel nem aludtam.
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
eperke írta: Köszönöm. Mindenkinek.
Sokkal nehezebb volt, mint gondoltam. Azt hittem, hogy ha már a páromnak sikerült beszélnem róla, ez pikk-pakk meglesz, a vacsi és az esti filmi között. Ehhez képest már bőven elmúlt éjfél, mire lenyomtam a küldés gombot és egész éjjel nem aludtam.
Hosszú addig az út, hogy könnyen tudjál róla beszélni. És szerintem nem feltétlenül baj, ha nehéz, ha megvisel. Talán olyankor valami felszabadul. Ha csak úgy elmesélnéd, mint egy anekdotát, akkor az egy hihetetlen elfojtás lenne.
- eperke
- Nem elérhető
- Felhasználó
Anoni Mara írta:
eperke írta: Köszönöm. Mindenkinek.
Hosszú addig az út, hogy könnyen tudjál róla beszélni. És szerintem nem feltétlenül baj, ha nehéz, ha megvisel. Talán olyankor valami felszabadul. Ha csak úgy elmesélnéd, mint egy anekdotát, akkor az egy hihetetlen elfojtás lenne.
Mikor először beszéltem róla, az kicsit olyan volt. Szinte csak tények, időpontok, mint mikor pl. egy történelem leckét mond fel az ember a tanárnak. Semmi felszabadító nem volt benne.
Csak sokkal-sokkal később tudtam érzésekről is beszélni. Na, az valami szörnyű volt. Csak zokogtam. Néha a végén már együtt, pedig előtte soha nem láttam sírni őt. Nagyon rossz volt, de utána mégis valahogy nagyon jó.
- durum
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó
- egy tanár
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
- Málna
- Nem elérhető
- Felhasználó
A "tanárúr" dologra inkább nem is reagálok
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Alicia09
- Nem elérhető
- Kitiltva
senki sem írta: Azért látom másképp, mert nálam tudta a családom, hiszen azonnal elpanaszoltam. Megszégyenítettek érte, és nagyon sokszor kikaptam, megvetéssel kezeltek, és sokszor elmondták a szüleim, hogy az az ember nem tett semmi rosszat, hiszen csak arra használt, amire való vagyok. Valamint azt is megtudtam, hogy egyedül én voltam a hibás, és mégis, ugyan kinek tartogattam magam? Hiszen úgyis k..a leszek, és egy leendő k.-ban nem lehet kárt tenni. Ezeket hallgatom tíz éves korom óta. Szerinted ki mernék állni a világ elé? Soha. Az a büntetésem, hogy elrejtőzzem, és szégyelljem a dolgot, amíg csak élek. Elvégre az erőszak mindig a nő szégyene, sohasem a férfié.
Szia Senki sem! Szerintem Te VALAKI vagy! De értelek, én ugyanezt gondoltam magamról nagyon sokáig, amit Te. Azt gondolom, ha megtapasztalod, hogy szerethető vagy, nem így fogsz gondolkodni. Én is egy K.nak éreztem magam, az anyám is folyton azzal riogatott, hogy mi lesz belőlem, mert ebben a világban... stb, amikor őt még az apácák nevelték, (háború előtt, anyám korban a nagyanyám lehetett volna), és ott bezzeg nem is láttak fiút, 18 éves koráig nem is tudta, mi a szerelem. Én meg 8 évesen bevallottam, hogy szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba. Agyon jajgatta magát ezen, hogy ez nem normális, és biztos az apám szexualitását örököltem. Folyton gyanakodott rám, hogy olyat teszek a fiúkkal, amit nem, stb. Szóval én is megbélyegzett voltam a családban, mert ez a testvéreimre is átragadt, amit ő gondolt rólam...
Szóval ne add fel, igenis Valaki vagy, és meg kéne tanulnod, hogy ne a család szemével nézd Magad! Meg van a lélektani okuk arra, hogy Téged megbélyegeztek, de ez nem menti fel őket teljesen, csak részben. Én haragszom rájuk most Miattad!!!