- Köszönetek: 0
A történetekről
- Amaoneth
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Hajnalkám
- Nem elérhető
- Felhasználó
Amaoneth írta: Ezt kerestem, köszönöm szépen! Te mit gondolsz erről? Igaznak tartod vagy sem?
Szerintem igaz, bár még nem próbáltam a nagymamaságot.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Marylyan
- Nem elérhető
- Kitiltva
Hajnalkám írta:
Amaoneth írta: Hajnalkám!
Sajnos egyet kell hogy értsek veled, nem tartalak cicnkusnak. Rémlik valami vers féle, ami arról szól mi a különbség a szülő meg az anya között. Emlékszik rá valamelyikőtök?
Versre nem. De találtam a neten két prózát is:
taborozok.network.hu/blog/taborozok-elet...z-anya-es-ki-a-szulo
katalin.honlapepito.hu/?modul=oldal&tartalom=1147525
Én is köszönöm Hajnalkám, hogy kikerested. Régóta szerettem volna megtalálni
- Amaoneth
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Marylyan
- Nem elérhető
- Kitiltva
Amaoneth írta: Ugye milyen jó kis írás?
Igen, nagyon tetszik. Imádok olvasni főleg olyanokat, amik nagyon a szívemhez szólnak.
Amaoneth, olvastad a Mérgező szülőket? Szerintem nagyon jó könyv. Illyes fajta az a film is, amit a filmekhez belinkeltem. Ha ekkora bátorságom lenne
- Hajnalkám
- Nem elérhető
- Felhasználó
Marylyan írta:
Hajnalkám írta:
Amaoneth írta: Hajnalkám!
Sajnos egyet kell hogy értsek veled, nem tartalak cicnkusnak. Rémlik valami vers féle, ami arról szól mi a különbség a szülő meg az anya között. Emlékszik rá valamelyikőtök?
Versre nem. De találtam a neten két prózát is:
taborozok.network.hu/blog/taborozok-elet...z-anya-es-ki-a-szulo
katalin.honlapepito.hu/?modul=oldal&tartalom=1147525
Én is köszönöm Hajnalkám, hogy kikerested. Régóta szerettem volna megtalálni
Nagyon szívesen. Örülök, hogy tudtam segíteni egy kicsit.
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó
- durum
- Nem elérhető
- Felhasználó
- GáLá
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Survivor
- Nem elérhető
- Felhasználó
durum írta: 115 Tortenet.. vegig bogtem.. sajnalom...
Kedves "durum"! nem tudom, mit kell erre válaszoni... talán, hogy köszönöm az együttérzést ésremélem, azért nem sírtál túl sokat!
Az oldalnak a lehetőséget csak köszönni tudom!!!!
- durum
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ghilmo tortenetetol orditani tudnek.. bementem a szobaba es megoleltem 3 kis gyerekem es mondtam egy imat Ghilmoert..
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó
én ugyanígy érzek a szüleimmel kapcsolatba. Együtt érzek veled mint ahogy mindenkivel amúgy csak tényleg szinte minden történetbe van egy mondat hogy jé ez rám is igaz, én is írhattam volna. Na rám jött a szómenés
- Hajnalkám
- Nem elérhető
- Felhasználó
rini írta: 120-as történet: "Én már nem a férfit hibáztatom, aki molesztált, hanem a szüleimet, akik áldozattá neveltek. Akik nem adták meg nekem azt a törődést, figyelmet, elfogadást, érzelmi biztonságot, hogy ne kerüljek ilyen helyzetbe, vagy ha már belekerültem, akkor képes legyek beszélni róla! "
én ugyanígy érzek a szüleimmel kapcsolatba. Együtt érzek veled mint ahogy mindenkivel amúgy csak tényleg szinte minden történetbe van egy mondat hogy jé ez rám is igaz, én is írhattam volna. Na rám jött a szómenés
Dehogy, Rini, ez még nem szómenés. Amúgy igazad van, és igazat adok én is a 120-as történet írójának, valóban a szülők is hibásak. Én még kiegészíteném azzal, hogy a segítséget sem adják meg sokszor a szülők. Mert szerintem észre kellene venniük, hogy valami nem stimmel a gyerekkel. Ha jó lenne a kapcsolat, valóban jó, akkor észrevennék, megéreznék, mert a gyerek viselkedésén szerintem ez nyomot hagy. Nyilván nem azt vennék észre, hogy zaklatták a gyereket, hanem a változást. És esetleg azon frissiben véget lehetne vetni a zaklatásnak is, ha rokon csinálja, emellett elvinni a gyereket pszichológushoz. De a legtöbb esetben én azt látom (a történeteket olvasva), hogy ha a gyerek el is mondja, az anya tagad, és itt meg is áll a dolog. Nem hisz a gyereknek.
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Hajnalkám
- Nem elérhető
- Felhasználó
Angyalka írta: Vagy ő éppenséggel hisz a gyermekének, csak a hivatalos szervekkel nem jut előbbre a gyermekei védelme érdekében!!!!
Na, az meg a másik!