- Köszönetek: 1
Az áldozat és a pszichológus kapcsolata
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
De a mostani nő, és ugyan úgy nem megy, csak körbe írom, meg nagyon foglalkoztat egy kérdés, de még nem mertem felhozni. Ráadásul van egy blogja, amire rátaláltam és ott is szóba jön ez a téma. Most ez teljesen összezavarta a fejemben róla alkotott képet. Kíváncsi leszek, ha legközelebb megyek, ez mennyire fog előjönni. Már összeugrik most a gyomrom ha erre gondolok.
Őszintén szólva, itt nektek le merem írni, hogy folyton egy olyan kép ugrik be, ahol ő szexel valakivel, és hogy ő nem tehet ilyet. Pedig tudom, hogy hát ő is ember, meg elvileg ez természetes, de valahogy mégis ezt érzem.
Hú de megkönnyebbültem, hogy leírtam, talán így beszélnem is sikerül róla. Legalábbis gondolom, hogy kéne, ha ennyire foglalkoztat.
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Hajnalkám
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ági40 írta: Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok teljesen hibbant
Mér lennél már az? Ne feledd, a világ nem normális, ahol élünk. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem élnek benne normális emberek, csak úgy összességében véve nem normális.
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
De az mindenképpen sokat segít, hogy másoknak is vannak fura dolgaik a pszichológusukkal, és sok a hasonlóság. Így nem érzem annyira ufójelenségnek magamat.
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Így is szoktam hebegni-habogni de a végén sosem bántam meg, és könnyebb volt utána.
Szóval csak bátorság, hidd el örülni fog ha kimondasz neki mindent, segíteni fog, nem ítélkezik, csak segít!
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
Hidd el, látott már ilyet...Május írta: És a sebhelyeimet is szeretném neki megmutatni, amiket magamnak csináltam, hogy fájjon, és kívül legyenek a sebek, ne belül. De mennyire undorító már ez. És nagyon gyávának érzem magam.
Szomorú, hogy rosszabbul vagy. De a terápia az már csak ilyen, néha muszáj lefele menni, hogy utána lehessen megint haladni. Vigyázz magadra!
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Mindenképpen beszélj róla, ő nem ítél el, nem tart gyávának, csak segítő kezet nyújt!
- karácsony
- Látogató
Aztán a terápia elején még vissza-vissza estem az egy üveg bor szintjére egy jó pár alkalommal, a legnehezebb időszakom volt az. De már ez is egy jóval kevesebb adag volt, kisebb alkoholszázalékkal. Nem tudtam ugyan, mit gondol rólam, de azért a végső lökést ő adta meg, hogy sikerüljön végleg megszabadulnom ettől a menekülési útvonaltól. Persze nem úgy történt, hogy mondott két szót, bár egy-két mondatára mind a mai napig emlékszem, hogy kihez hasonlított...Viszont ő elemezte ki az állapotaimat, és tényleg úgy volt. Az a jó, hogy az öngyilkossági gondolatokat is ki tudom vele elemezni. És jó, hogy meg lehet benne bízni, mert megérti, amit mondok. Inni szinte már egyáltalán nem iszom, örülök, hogy ezen túl vagyok egy életre. Az öngyilkossági gondolataimból pedig mostanában keveredek ki. Rájöttem valamire, nagyon mély állapotokba zuhantam bele az utóbbi napokban. Ha le kellene írnom, ahhoz egy könyvet kellene kezdenem, de most örülök, hogy az örvény felszínén vagyok. Elég intenzíven rántott le a mélybe az utóbbi időben, és nekem szükségem volt, hogy beszéljek róla a pszichológusomnak. És mellettem állt. Ez a lényeg Május, nem az anyukád, aki olyan, mintha a te gyereked lenne, akire vigyáznod kell, hanem lehetsz "gyerek", aki segítségre szorul.
- karácsony
- Látogató
Én is ezt mondogatom a pszichológusnak, hogy úgy érzem elfáradtam. És valahogy pár nap alatt megint összeszedtem magam. Minden fejben dől el. Sajnálom, hogy úgy érzed, muszáj titkolóznod a pszichológusod előtt, úgy tényleg nem tud segíteni. Csak rajtad múlik, bizonyos okokat, problémákat úgy is fel tudsz tárni, hogy nem mesélsz el mindent konkrétan. Ha úgy érzed, ez áll a jobb állapotod ellenében, szerintem érdemes lépned ez irányba. A pszichológusod pedig biztos, hogy szeretettel vár és fogad.
Az viszont jó hír, hogy nincs betegséged. Ennek örülni kell, viszont ezt akár el is újságolhatod anyukádnak, lehet, nem tudja, hogy melyik órában kell érdeklődnie.
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Próbáld meg te is, lehet jó lesz.
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
És hát igen, anyukád... Ez nagyon fájhat. Teljesen jogos, egy érzés, amihez jogod van. Ne félj tőle!
Nem vagyunk idegenek, hékula! Mindjárt jól elagyabugyállak!
És tessék szépen elmenni a pszichológushoz! Mikor esedékes? Mert nem kéne sokat várni, ha nem holnap kell menned, kérezd meg, nem tud-e előbb fogadni!
Ennyi idegen vigyáz itt rád, úgyhogy légy jó!
- Alicia09
- Nem elérhető
- Kitiltva