- Köszönetek: 0
Az áldozat és a pszichológus kapcsolata
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
Azért volt olyan tökéletes nekem ez a szerelem, mert csak lelki szerelem volt. Azt hiszem, erre vágyom legbelül. Csak lelki egyesülésre mindenféle testi "bepiszkítás" nélkül.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ez egyszerűen gyönyörű!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
- nebants
- Nem elérhető
- Felhasználó
Valahogy tök mindegy volt ezek után,milyen nőnek tart(persze azért érdekelne ), tudom,hogy velem lesz és ez jóóóó .
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
- nebants
- Nem elérhető
- Felhasználó
Na mind1. Már most hiányzik De,úgy gondolom,erről szól a topik,.,
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Bár én tegnap felhívtam a volt pszichológusomat, és jelenleg szörnyen utálom amiért még mindig a klienseként kezel. Hát nem könnyű az biztos
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
- karácsony
- Látogató
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Most viszont másként kezelek dolgokat én is az új szakemberrel.
Szerintem oszd meg vele ezeket a félelmeidet is, és segíteni fog. Nekem is sokat mondogatta a szakember, meg mondja most is, hogy nem akar bántani. Már sokszor el is hiszem.
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Szóval nem könnyű, de minden kétségemmel előhozakodok valahogy, hogy tudjon segíteni.
- Ági40
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
Május írta: Olyan furán éreztem ma egész nap magam... Jól! Tegnap nagyon jó volt a pszichológusnál, és most nem tudom, mit csináljak. A héten kivételesen még egyszer mennék, mert vészhelyzet volt, azért voltam tegnap. Mára úgy érzem, hogy minden rendben, elmúlt minden bajom, rendben vagyok, csak kicsit bűntudatom van, hogy ma jól voltam, szóval nem tudom, kell-e járnom még, mert most minden olyan jó világos és tiszta, és talán már nem is akarok elmondani dolgokat, mert most jó, meg talán nem is olyan fontos, hogy bántottak.
Május, csináljunk egy próbát! Gondold azt, hogy ezeket a szavakat egy másik fórumozó írta, tanácsot kérve tőled. Válaszolj neki!
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
Na, egész pontosan ezt írtam volna neked! Kicsit szabadjára kell engedni azt a skizofréniát, és dupla sebességgel halad a terápia!Május írta:
Május, ha egy napig jól vagy, az még nem jelenti azt, hogy megoldódott minden gondod, pláne, hogy két nappal ezelőtt még bele akartál halni a szégyenbe, sőt, rendszeresen bele akarsz halni. A vészhelyzet, amit átéltél, valós volt, most kicsit megkönnyebbültél, de talán még nem rendeződött minden, nem véletlenül mondta a pszichológus, hogy a héten még találkozzatok. És az sincs rendben, hogy ha kicsit jobban vagy, akkor elkezd gyötörni a bűntudat...Anoni Mara írta: Május, csináljunk egy próbát! Gondold azt, hogy ezeket a szavakat egy másik fórumozó írta, tanácsot kérve tőled. Válaszolj neki!
De ha vannak kételyeid, beszéld meg a pszichológussal ezeket a gondolataidat!
Na, most tényleg jogosult vagyok szakemberre, magammal beszélgetek az interneten! És továbbra is zavar, ha kint vagyok a fórum főoldalán, mert akkor bárki "megleshet"...
- Sunny
- Nem elérhető
- Felhasználó
Május írta:
Május, ha egy napig jól vagy, az még nem jelenti azt, hogy megoldódott minden gondod, pláne, hogy két nappal ezelőtt még bele akartál halni a szégyenbe, sőt, rendszeresen bele akarsz halni. A vészhelyzet, amit átéltél, valós volt, most kicsit megkönnyebbültél, de talán még nem rendeződött minden, nem véletlenül mondta a pszichológus, hogy a héten még találkozzatok. És az sincs rendben, hogy ha kicsit jobban vagy, akkor elkezd gyötörni a bűntudat...Anoni Mara írta: Május, csináljunk egy próbát! Gondold azt, hogy ezeket a szavakat egy másik fórumozó írta, tanácsot kérve tőled. Válaszolj neki!
De ha vannak kételyeid, beszéld meg a pszichológussal ezeket a gondolataidat!
Na, most tényleg jogosult vagyok szakemberre, magammal beszélgetek az interneten! És továbbra is zavar, ha kint vagyok a fórum főoldalán, mert akkor bárki "megleshet"...
Május, megnevettettél, annyira magamra ismertem.
Viszont tényleg nincs rendben, ha gyötör a bűntudat, hogy ha kicsit jobban vagy. Én is szoktam ezt érezni, hogy nem lehetek jobban, mert nem érdemlem meg, hogy kicsit is jobban érezzem magamat a bőrömben. Nem tudom, miért, de egyszerűen azt érzem, hogy nem érdemlem meg és kész. Ezért aztán ha jobban érzem magamat, meg kell büntetnem magam a "jó érzés" miatt, hogy helyre álljon a rend a világban. A pszichológus szerint kicsi félelem is van a dologban a bűntudat mellett, hogy nem tudom, milyen jól lenni, és félek tőle, ezért akaratlanul is benne tartom magam a rosszban, mert azt ismerem. Végülis igaza van.