- Köszönetek: 0
Kötetlen beszélgetések, üzenetek
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
Köszönöm a védelmet, de nem történt semmi baj. Engem nem bántott, már tudom kezelni, de ez valóban nem az a fórum.
A nyílt flörtölés nem érint érzékenyen, bár megeshet, hogy itt másokat igen. Remélem nem okozott fájdalmat másoknak.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
Lajhár írta: Hogy engem minden oldalon megtalál a moderátor..... Elnézést kérek, ha valakinek rossz érzéseket okozott a hozzászólásom. Annyit azért halkan megjegyeznék, hogy aki fél és nem szereti a szellőt, mindíg azt kapja el utána a hóvihar.
Kedves Lajhár, nem történt semmi baj, illetve nekem nem okoztál rossz érzést, ezeken (ha ilyen nyílt) én csak mosolygok, és már az ördögtől se félek.
Egy találkozás, ha az oldal nem is lenne anonim, akkor is lehetetlen lenne, mert nem kockáztatnám senkiért a Szerelmem bizalmát, így is pengeélen táncolok néha.
Nem akarom őt elveszíteni.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- öregecske
- Nem elérhető
- Felhasználó
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
Holnap lesz egy éve, hogy megerőszakoltak. És engem ez sokkal jobban megvisel, mint az abúzus. Semmi nem zavar abban, hogy apukám megtette, engem csak a titok zavar, hogy így szétcseszi a családot... és a kapcsolataimat a tesóimmal, anyukámmal.
Ma már kiborultam egyszer, fel is hívtam egy lelkisegélyszolgálatot, belebonyolódtunk a gyerekkori történésekbe, és a segítő hozzám vágta, hogy az egészről én tehetek, nemet kellett volna mondanom, szólnom kellett volna anyukámnak, vagy akárkinek, de hogy miért hagytam, hogy apukám ezt tegye velem, és hogy nem sajnálom-e anyukámat. Jesszus, úgy kiborultam, hogy lecsaptam. Nem akartam tovább beszélgetni... Hazavágott a nő... Bátorításért telefonáltam - mert itt nagyon magányos tudok lenni néha, és ezek extrém szar napok nekem - és jól belém tapostak. Tud fájni az ilyen alázás, mi?
Éppen ugyanígy a szexista megjegyzéseket se szeretem. Alpári, gusztustalan. Legszívesebben dühöngenék!
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
De lehet, hogy én már jobban feldolgoztam a borzalmakat, és azért nem is veszem komolyan Lajhárt, csak megmosolyogtat. Nem szabad utálnunk a férfiakat, azért mert férfiak, mert az általánosítással és a gyűlölettel saját magunkat tesszük tönkre és örökre. Utálom az apámat, és az elég, bőven elég ahhoz, hogy megmérgezze a napjaimat. Amúgy sem Lajhár a hibás, ketten beszélgettünk, és ilyen volt a téma is. Igaza is volt, mert én hoztam ki belőle, a férfiak többségéből kihozom a Casanovát, pedig Don Juan a szívem csücske. Persze azt nem tudhatta, hogy túlsúlyos is vagyok és voltam takarítónő is. Azt a fajta téglát, amit említett nem ismerem, pedig épp építkezésfélében vagyok. Ez persze csúnya volt, mert nem tehetünk feltétlenül a külalakunkról, meg a genetika és imádom a csokoládét, főleg rossz napokon.
Viccet félretéve... Ne legyünk szigorúak egymáshoz, kérve kérlellek benneteket. Kell a gyógyuláshoz. Én 10 éve még legszívesebben gyomorszájon, aztán meg orrba vágtam volna azt is, aki csak annyit mond: "De csinos vagy ma!" Hogy most már nem megyek neki ököllel, azt jelenti, fejlődtem. Jó mérce.
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
Anoni Mara írta: KV, ez itt nem rólad szólt. Sok mindennnek van itt helye, de ennek egészen biztosan nincs. Akár nő írja, akár féri. És ilyenkor a moderátor dolga igenis az, hogy szigorú legyen.
Rendben.
- Lajhár
- Nem elérhető
- Kitiltva
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
Lajhár írta: Jó, köszönöm Kv.
Igazán nincs mit!
- Lajhár
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Ocsisajt
- Nem elérhető
- Felhasználó
Lajhár írta: Néha az embernek be kell piszkolni a kezét.
: : :
- eperke
- Nem elérhető
- Felhasználó
Én azt gondolom, hogy akik itt vannak, mind acélosak. Hiszen a velük történtek ellenére itt vannak, nem adtál fel. Gyógyulni akarnak, jobb életet szeretnének. Persze vannak rossz napok, meg még rosszabbak, de eddig még mindig felálltunk. Nem az az igazi erő, ha sosem buksz el, hanem az, ha fel tudsz állni.Lajhár írta: Tisztelt Rotebeete. Engem meg az zavar, ha valakit bántanak és nem tud védekezni úgy ahogy akar, aztán meg rosszul érzi magát emiatt. Neked egy olyan barátnő kellene, aki kemény mint a kő, és átvennél tőle ebből az acélosságból. Néha az embernek be kell piszkolni a kezét.
Nem szeretnék Rotabeete kéretlen ügyvédje lenni, de valószínűleg a „miért nem szóltál”, „miért nem tettél valamit” típusú kérdéstől szerintem szinte kivétel nélkül mindenki padlót fogna az oldalon lévők közül. Elég szomorú, hogy egy lelkisegélyes emberke még annyira sem ismeri ezt a témakört, hogy tudja, ilyesmit nem kérdezünk!
A kezes részt én sem értem… :
- Lajhár
- Nem elérhető
- Kitiltva
- öregecske
- Nem elérhető
- Felhasználó
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva