- Köszönetek: 0
Kötetlen beszélgetések, üzenetek
- Hajnalkám
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Mötyőke írta: Igen...45 voltam...feladtam a munkám, mert a háziorvosa azt mondta, hogy aki idegeneket enged a lakásába, aki elkóborol az utcán, nem tudja, hol van, a tűzhelyen hagyja az ételt, majdnem felrobbantja magát, azt nem egyedül hagyni. De mindig voltak dühkitörései neki..., jó gyerek akartam lenni, de tulajdonképp bármit csinálhattam, az soha nem volt jó neki. Agyrázkódást kaptam, sokkot kaptam, 40 kilót lefogytam, mert nem maradt meg bennem az étel. Anyukám ezután mesélte el nekem, hogy amikor terhes volt velem, mindig rettegett apámtól, mindig verte őt, mert nem akart több gyereket, csak akkor , ha fiú lesz...nem az lettem. Ez volt az én "főbűnöm" ! Rettenetes ereje volt mindig, most 80 évesen is....ömlött a vér belőlem, úgy megvert, harmadszorra, amikor nekem indult, a kést akarta belém vágni. Akkor jött a fiam oda, aki eléállt....ez mentette meg az életem. A sokk után jöttek a képek gyerekkoromból, hogy miket tett velem. A terápiámon azt mondták, hogy a tudatalattim nem engedte , hogy előjöjjenek ezek... hát utána előjöttek ezek a képek, keményen....
Na szép. Oké, nem kell egyedül hagyni, de talán beutalhatta volna a házi orvos valami intézetbe. Na mindegy. Azt hiszem, ma morgós napom van.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Mötyőke
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gyöngy
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Mötyőke
- Nem elérhető
- Felhasználó
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
- karácsony
- Látogató
rotebeete írta: Érdekes cikket olvastam nemrég. Makedóniában kémiailag kasztrálják azokat az elkövetőket, akik szexuális abúzust követnek el, és visszaesők. Ez aztán a megalázás...
Kiváló. Odaküldöm az apám!
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó
- senki sem
- Nem elérhető
- Felhasználó
Erről van szó: mindig úgy fordítják az igazságot, hogy abból a gyerek vagy a nő jöjjön ki rosszul. Elvégre én is megkaptam, hogy már ötévesen úgy riszáltam magam, hogy majd szétestem, akkor meg min csodálkozom? Elvégre mindenki azt kapja, amit megérdemel. Ha valaki két lábon járó p...nak születik, miért lepődik meg azon, ha arra használják, amire való? Kérdezni is illetlenség és nagyfokú tiszteletlenség a férfiakkal szemben, mert a válasz: KÖZÖD? ANNYI MINT ESZED!
Ebben a világban kell élni, mert nincs másik.
Köszönöm, hogy meghallgattatok.
- karácsony
- Látogató
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
Kevesebb, mint három hét múlva hazautazom, nagy az izgatottság, viszont tudattalanul elkezdtem olyanokat mondogatni a terápián, hogy lehet hogy nem is úgy volt, meg nem is vagyok benne biztos, erre a pszichológusom azt mondta, de úgy volt, csak mivel hazautazom az ünnepekre, felépítek magamnak egy falat, hogy ettől távol tartsam magam, mert szeptemberben még esküdöztem...
Sokat beszélgettünk a rémálmaimról, az emlékbetörésekről, meg arról, hogy egyes helyzetekben elfog a sírás, a tehetetlenség. Kimondta a pszichológusom: poszttraumás vagyok.
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó
- durum
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Alaine
- Nem elérhető
- Felhasználó
www.apahajo.wordpress.com
- Mötyőke
- Nem elérhető
- Felhasználó
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó