- Köszönetek: 0
Kötetlen beszélgetések, üzenetek
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
Szóval a háziorvosról írtam, amikor azt mondtam, nem merem elmondani neki. Ő kezeli most a rejtélyes gyomorfájásomat és a székelési gondjaimat... Érdekes, hogy a gyomorfájdalom főleg a terápiás időpont közeledtével jön elő, ill. esténként amikor félek, rosszul alszom, meg zombikról fantáziálok. Nem érzem magam biztonságban, csak ennyiről van szó.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- senki sem
- Nem elérhető
- Felhasználó
www.origo.hu/itthon/20141020-magyarorsza...nemi-eroszakot.html#
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
A háziorvossal nehezebb ezt megosztani. Teljesen egyetértek veled, és átérzem a helyzeted.
Voltam én is orvosnál, és vészesen magasnak érezte a pulzusom. Láttam az arcán a tanácstalanságot, és megfordult a fejemben, hogy talán bevallom neki, hogy mi a helyzet velem, és lehet csak pszichés eredetű. Amúgy is ez visszatérő problémám. De nem biztos, hogy mikor ott leszek el fogom tudni mondani.
Nem vagy könnyű helyzetben az biztos.
- Hajnalkám
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
rotebeete írta: Én a háziorvosra gondoltam, nem a pszichológusra. Ahova most járok kb. havonta egyszer-kétszer, az speciálisan szexuális abúzussal foglalkozik 24 éves korig lányokkal. Ott nehéz lenne ezt eltitkolni. Ott nem titkolózom, de még nem jutottunk el mélyebbre... döcögősen megy idegen nyelven, magyarul se tudom néha, mit akarok megfogalmazni, nemhogy így... Zavaros.
Szóval a háziorvosról írtam, amikor azt mondtam, nem merem elmondani neki. Ő kezeli most a rejtélyes gyomorfájásomat és a székelési gondjaimat... Érdekes, hogy a gyomorfájdalom főleg a terápiás időpont közeledtével jön elő, ill. esténként amikor félek, rosszul alszom, meg zombikról fantáziálok. Nem érzem magam biztonságban, csak ennyiről van szó.
Ja, értem. Nekem az előző és a mostani HO-m is férfi. Meg se fordult a fejemben, hogy bármelyiküknek is beszéljek erről.
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Mi a véleményed rotebeete?
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
karácsony írta:
Szívesen segítek, bár sajnos nem ezen a területen helyezkedtem el.Anoni Mara írta: Karácsony, jól emlékszem, hogy valahol azt írtad, filmes végzettséged van? Kéne nekünk egy kis segítség.
Írsz nekünk egy e-mailt? Akkor elmondom, miről lenne szó.
- öregecske
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
Karácsony, nekem ez most kicsit zavaros volt. Igazából megsértődtél most? Vagy rosszul esett, hogy esetleg igazság van abban, amit mond? Hogy hazamész a magányodba? Néha az igazság fáj, néha pont az ellenkezője... Haragban váltatok el? Hagyj magadnak pár napot, biztos ki fogtok békülni, pár párkapcsolatban nem adnék tanácsot, semmi tapasztalatom nincs benne.
- karácsony
- Látogató
Szombaton hajnalban pánikrohamra ébredtem, olyan mélyen zakatol bennem a félelem és valami feszültség van az agyamban ilyenkor, erre ébredni nagyon rossz és ilyenkor az a bajom, h egyedül vagyok, és úgy beporgok, h telefonnal a kezemben maszkalok, h kihívom magamra a mentoket, vagy epp h atcsongetek a szomszedhoz, persze egyiket sem csinálom. Azt hiszem elegem van...
- karácsony
- Látogató
írj erről is a könyvben, hátha segít egy picit...süni írta: Sziasztok!
Beletapostak a lelkembe, tőrt döftek a hátamba, és arcon köptek. A bátyám felvette a kapcsolatot az "apánkkal", összejárnak, együtt a "család". A képeket megosztották az egyik közösségi oldalon. Írtam a bátyámnak, hogy nagyon vigyázzon a 10 éves kislányára, ne hagyja őket kettesben. Szerinte én nem mondok igazat, csak vádaskodom, és kitaláció a történetem, az életem.
Én azt hittem, hogy már nem érhet több meglepetés ebben az életben, annyi mindenen mentem keresztül az elmúl 41 évben. Óriásit tévedtem. A legszomorúbb, hogy ismét pszichológusra szorulok, mert ezt most nem tudom feldolgozni. Talán a várandósság miatt, de hyper-szuper érzékeny lettem.
Nem tudom megérteni, hogy miért bánnak így velem, mit ártottam nekik, miért gyűlölnek ennyire?
A legszomorúbb, hogy hiába a mostani boldog életem, még mindig azt vágyom, hogy a régi "családom" megértsen és szeressen. És hiába tudom az agyammal, hogy ez nem fog menni, a szívem ezt nem fogja fel.
Mit vétettem, hogy ennyit kell szenvednem? Mit vétettem, hogy ennyire megaláznak?
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
öregecske írta: Anoni Mara! "Anyukánk"! Ha készül valami doku film, vagy ilyesmi, akkor ugye szólsz nekünk????
Nem, semmi dokufilm nem készül. Nem vagyok híve az ilyen filmeknek, az áldozat kiszolgáltatásának, még akkor sem, ha ő szeretné. Rengeteg újságíró kérte, adjunk neveket, e-mail címeket, vagy legalább hadd "toborozzanak" itt, az oldalon. Sosem engedtünk a kérésnek. Másban gondolkodunk, ha van konkrétum, mesélek. Anyu
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
süni írta: Sziasztok!
Beletapostak a lelkembe, tőrt döftek a hátamba, és arcon köptek. A bátyám felvette a kapcsolatot az "apánkkal", összejárnak, együtt a "család". A képeket megosztották az egyik közösségi oldalon. Írtam a bátyámnak, hogy nagyon vigyázzon a 10 éves kislányára, ne hagyja őket kettesben. Szerinte én nem mondok igazat, csak vádaskodom, és kitaláció a történetem, az életem.
Én azt hittem, hogy már nem érhet több meglepetés ebben az életben, annyi mindenen mentem keresztül az elmúl 41 évben. Óriásit tévedtem. A legszomorúbb, hogy ismét pszichológusra szorulok, mert ezt most nem tudom feldolgozni. Talán a várandósság miatt, de hyper-szuper érzékeny lettem.
Nem tudom megérteni, hogy miért bánnak így velem, mit ártottam nekik, miért gyűlölnek ennyire?
A legszomorúbb, hogy hiába a mostani boldog életem, még mindig azt vágyom, hogy a régi "családom" megértsen és szeressen. És hiába tudom az agyammal, hogy ez nem fog menni, a szívem ezt nem fogja fel.
Mit vétettem, hogy ennyit kell szenvednem? Mit vétettem, hogy ennyire megaláznak?
Hú, ez rohadt nehéz lehet, Süni. Főleg a tízéves kislány miatt. Az anyukájával milyen a viszonyod? Vele kéne beszélned, a bátyád kihagyásával, mert láthatólag ő így védekezik: homokba dugja a fejét.
Amúgy pedig foglalkozz magaddal, azzal a kis élettel, amelyik ott fejlődik benned. Ez most mindennél fontosabb. És igen, biztosan szuper-érzékeny is vagy, de ehhez nem kell annak lenni, mindenkit megviselne ez a helyzet. Ismerem ezt a "régi-családom" érzést, de hidd el, előre kell nézned, nem hátra.
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
karácsony írta: Azt hiszem ,az erőszakosság jött nagyon rosszkor, nem számítottam rá, azt hittem minden oké most...
Szombaton hajnalban pánikrohamra ébredtem, olyan mélyen zakatol bennem a félelem és valami feszültség van az agyamban ilyenkor, erre ébredni nagyon rossz és ilyenkor az a bajom, h egyedül vagyok, és úgy beporgok, h telefonnal a kezemben maszkalok, h kihívom magamra a mentoket, vagy epp h atcsongetek a szomszedhoz, persze egyiket sem csinálom. Azt hiszem elegem van...
Nagyon sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok... Az a kérdés, megér-e ez a pasi ennyit? Ha igen, akkor újra és újra el kell magyaráznod neki, hogy mi a helyzet, és hogy muszáj veled türelmesnek lennie (mással is annak kéne...). Az is kérdés, mennyire megbízható, ha felmész hozzá, tényleg beéri-e az öleléssel stb.
Meg tudod fogalmazni, miért nem akarsz hozzá felmennI?
- karácsony
- Látogató