- Köszönetek: 1
Kötetlen beszélgetések, üzenetek
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
Szép estét nektek.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Köszönetek: 0
Nem vesztem el. Létrejött a költözés, új munka, új, ismeretlen helyen, ügyintézések sokasága, kisfiam elsős lett. Tovább is van, mondjam még? Olvasgatok mindig, csaj írni esik nehezemre mostanában. Találkoztam pár érintett-sorstárs gyerekkel, és ez...kicsit összezavar, ugyanakkor sok erőt ad, és szőni-fonni igyekszem csöndesen a védő-segítő hálót köréjük.Hajnalkám írta: Angyalka, mi van veled mostanában? Rég írtál. Vagy csak elkerültük egymást?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Hajnalkám
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Angyalka írta:
Nem vesztem el. Létrejött a költözés, új munka, új, ismeretlen helyen, ügyintézések sokasága, kisfiam elsős lett. Tovább is van, mondjam még? Olvasgatok mindig, csaj írni esik nehezemre mostanában. Találkoztam pár érintett-sorstárs gyerekkel, és ez...kicsit összezavar, ugyanakkor sok erőt ad, és szőni-fonni igyekszem csöndesen a védő-segítő hálót köréjük.Hajnalkám írta: Angyalka, mi van veled mostanában? Rég írtál. Vagy csak elkerültük egymást?
Mondjad, de csak ha te is szeretnéd.
És örülök, hogy azért alakulnak a dolgok, ha lassan is...
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Hajnalkám
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Angyalka írta: Ági40, Hajnalkám! KÖSZÖNÖM! A legjobb hír, folytatódik a nyomozás És velünk a JÓIsten!
Ámen. És hajrá.
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Hajnalkám
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
rini írta: Köszönöm Angyalka:) Igen ,lehet még nincs itt az ideje, folyamatosan dolgozok amúgy magamon.
Már az is jó, hogy idáig eljutottál. Egyszerre csak egy lépést lehet megtenni.
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Nálam az a mondatod nagyon célba talált, hogy "Lehet a szerelembe vagyok szerelmes"
- TELLTHETRUTH
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ma coming outoltam az Édesanyámnak. Engem a bátyám bántott gyerekkoromban.Most 24 vagyok. Csak mi ketten vagyunk gyerekei. Nagyon sok jelet adtam már neki,hogy beszélnivalóm van.
Egész jól viselte, 3 órán keresztül levegőt sem vettem,úgy mondtam neki mindent a témával kapcsolatban. Ő is képzi a lelkét, jógázik,meditál. Tehát már voltak intuíciói,hogy ez történhetett a gyerekei között. De anno semmit nem tett ellene,mert nem vett észre semmit az abúzusból. Szerencsém van vele,hogy nem kérdőjelezte meg a szavaimat. Azt kérdezgette,mi lesz most a bátyámmal,hogy lehet kezelni az ilyen embert.Szóval,ha van valakinek ötlete,kiváncsian várom.
A többi ember,aki már coming outolt,erőt adott nekem,hogy én is ezt tegyem. Életem legbátrabb cselekedetének érzem.
A legjobbakat Mindenkinek! Mindent bele a gyógyulásba!
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
TELLTHETRUTH írta: Sziasztok!
Ma coming outoltam az Édesanyámnak. Engem a bátyám bántott gyerekkoromban.Most 24 vagyok. Csak mi ketten vagyunk gyerekei. Nagyon sok jelet adtam már neki,hogy beszélnivalóm van.
Egész jól viselte, 3 órán keresztül levegőt sem vettem,úgy mondtam neki mindent a témával kapcsolatban. Ő is képzi a lelkét, jógázik,meditál. Tehát már voltak intuíciói,hogy ez történhetett a gyerekei között. De anno semmit nem tett ellene,mert nem vett észre semmit az abúzusból. Szerencsém van vele,hogy nem kérdőjelezte meg a szavaimat. Azt kérdezgette,mi lesz most a bátyámmal,hogy lehet kezelni az ilyen embert.Szóval,ha van valakinek ötlete,kiváncsian várom.
A többi ember,aki már coming outolt,erőt adott nekem,hogy én is ezt tegyem. Életem legbátrabb cselekedetének érzem.
A legjobbakat Mindenkinek! Mindent bele a gyógyulásba!
Tellthetruth, biztos vagyok benne, hogy ez egyikőtöknek sem volt könnyű, remélem felszabadító érzés is társult mellé, vagy majd idővel megérkezik. Nálam anyukám ugyanezt kérdezte: mi lesz most? Mit kell most tennie? Akkor most apám tönkretette az életem? Én annyit mondtam, hogy nekem elég, ha mellettem áll, és nem terhel a hülyeségeivel. Gratulálok!