- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Anoni Mara írta:
Hope írta:
Én is nagyon szívesen meghallgatnám! Van rá lehetőség valahol, valamilyen formában?Hajnalkám írta:
Ó, erről lemaradtam. Utólag meg lehet hallgatni valahol?Anoni Mara írta: Holnap 18 órakor leszek a Klubrádióban.
Ez itt a link hozzá: www.klubradio.hu/klubmp3/klub20140905-175852.mp3 , 7,44-től kezdődik a műsor és itt a folytatás:
www.klubradio.hu/klubmp3/klub20140905-182851.mp3
és
www.klubradio.hu/klubmp3/klub20140905-185851.mp3
Jó hosszú műsor volt. És nem volt könnyű, mert nagyon izgultam, meg azért sem, mert a műsorvezető - tudatlanságból és nem rosszindulatból - néha nagyon fájó kérdéseket tett fel (ld "miért nem szólt senkinek"), de nem baj, mert mindenkiben ez a kérdés merül fel. Ja, meg fel volt háborodva, hogy nem emlékszem mindenre, nem emlékszem arra, hogyan ért véget az abúzus, szerinte ilyen nincs... Hát kérem szépen, van.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Anoni Mara írta: Teljesen igazad van, nem volt itt semmi rosszindulat, csak őszinteség. Ettől függetlenül fájt hallani a kérdést: "miért nem szólt senkinek?"Hiszen nem ez az a kérdés, amit mi is napjában százszor tettünk / teszünk fel magunknak?
Azt sajnálom nagyon, hogy nem volt lelki jelenlétem elmagyarázni, miért nem szabad ilyet kérdezni - még a legnagyobb jóindulattal és ártatlansággal sem - egy áldozattól. Hogy ez az, ami a legjobban fáj.
Amúgy nagyon szívesen vállaltam ezt a beszélgetést. Igazából bármeddig tudnék beszélni róla. Most már inkább hallgatni nehéz.
A ma megjelent Nők lapja jó hosszan foglalkozik az abúzussal. Kicsit benne van a Beszélj róla! oldal is.
sheja72 írta: Sziasztok, új vagyok itt..nagyon új..a saját történetem egy része még talán fel sem került a többi borzalom közé...elkezdtem olvasni a Tiéteket és sorba jöttek elő az eddig eltemetett újabb és újabb "storik"...
mikor az első csókot a térről az egyik fiútól kaptam, akinek dohány és izzadság szaga volt és rettentően undorított..
vagy a lépcsőházban a baráti körbe lejáró srác, beszorított és megfogdosott és megcsókolt...szinte érzem a rémületet, hogy azt hittem meg fog erőszakolni ..
mikor a hentes legény, aki nagyon imponált nekem, behívott a raktárba és nekem dörglőzött, miközben benyúlt a bugyimba...
mikor a fiúk hazafelé jöttek mögöttem és megjegyzést tettek arra, hogy biztosan csak zsír van a bugyimban..mivel akkor kezdtem el meghizni...
mikor a századparancsnokom beszorított a sarokba és megcsókolt..
soha nem fogom ezeket elfelejteni???
nem fog elmúlni a pánik, mikor egy férfi először megérint...vagy nekem kell megérintenem??