- Köszönetek: 0
Kötetlen beszélgetések, üzenetek
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- nyugodt
- Nem elérhető
- Felhasználó
sheja72 írta: mikor az első csókot a térről az egyik fiútól kaptam, akinek dohány és izzadság szaga volt és rettentően undorított..
vagy a lépcsőházban a baráti körbe lejáró srác, beszorított és megfogdosott és megcsókolt...szinte érzem a rémületet, hogy azt hittem meg fog erőszakolni ..
mikor a hentes legény, aki nagyon imponált nekem, behívott a raktárba és nekem dörglőzött, miközben benyúlt a bugyimba...
mikor a fiúk hazafelé jöttek mögöttem és megjegyzést tettek arra, hogy biztosan csak zsír van a bugyimban..mivel akkor kezdtem el meghizni...
mikor a századparancsnokom beszorított a sarokba és megcsókolt..
soha nem fogom ezeket elfelejteni???
nem fog elmúlni a pánik, mikor egy férfi először megérint...vagy nekem kell megérintenem??
szörnyű az is, amikor kamaszkorban a külsővel poénkodnak a többiek, mikor amúgy is ott van az emberben a rejtett bűntudat, ha nem is emlékszünk rá ... és csak tovább bizonytalanít saját értékünkben. Én már rengeteg módszerrel dolgoztam ezen, gyakorlatilag nulla eredménnyel. De most, hogy emlékezni kezdtem dolgokra, valahogy egész biztos vagyok benne, hogy ez összefügg. Nekem a szüleim, a bátyám, az osztálytársaim egyfolytában a külsőmmel foglalkoztak, pedig azért nem voltam annyira extrém... annál hálásabb voltam, ha "végre" a férfiaktól kaphattam valamiféle elismerést, bármilyen áron.A psziché sokféle módon védekezik, és próbálja eltemetni az élményeket, az egyik a test válasza, s a külső megváltozása ilyen vagy olyan irányban.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Hajnalkám
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Anoni Mara írta: tilos.hu/episode/teszt-es-lelek/2014/09/13
Nekem nem sikerült beletekernem, az elején van egy kis zene.
Köszi. Már el is mentettem magamnak.
- Hajnalkám
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
sheja72 írta: köszönöm, igyekszem...
Olvastam a történetedet. Érdekelne, mivel foglalkozol. Főleg az áldozatvédelem.
- Hajnalkám
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ági40 írta: Ja és kedves Mara annyira jó volt hallani a hangod
Ugye?
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
Ági, mi van veled? Folytattad a terápiát?
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kedves, hogy érdeklődsz!! Voltam a múlthéten, és sok mindent megbeszéltünk. Sok aggályomról beszéltünk, többek között arról, hogy ha magamról van szó általában döntésképtelen vagyok, főleg ha anyagi vonzata van a dolognak. Ehhez társul az "ezt én nem érdemlem meg" érzés.
Annyira fura volt, mert egy percig sem próbált meggyőzni, hogy most nem hagyhatom abba, mégis úgy beszélt, hogy jelenleg nem vagyok olyan elutasító, és már megteremtettem az alkalmat a következő időpontra, csak szólnom kell neki.
Végül is eddig az előző terápiám lezárásával foglalkoztunk szinte, most jönne az érdembeli munka, ami megijeszt egy kicsit. Nem tudom, érzelmileg, hogy fogom ezt megint kezelni.
Ami érdekes volt még, hogy a múltkor a facebookon kértem időpontot, és azt írta, hogy vár engem. Mondtam is neki, hogy ez annyira jól esett. Erre ő megjegyezte, hogy ő tényleg várt engem, és megkérdezte, hogy ez ennyire furcsa nekem?. Hát igen az, de ez megint a folytatás felé billenti a mérleg nyelvét.
Ráadásul most lettem tagóvoda vezető, így egy kis lelki erősítés biztos jól jön időnként.
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
Ági40 írta: Végül is eddig az előző terápiám lezárásával foglalkoztunk szinte, most jönne az érdembeli munka, ami megijeszt egy kicsit. Nem tudom, érzelmileg, hogy fogom ezt megint kezelni.
Nem lesz könnyű menet, ezt te is tudod. De úgy tűnik, végre jó kezek között vagy, segíteni fog átvészelni. És mi is itt vagyunk.
- Hajnalkám
- Témaindító
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ági40 írta: Kedves Mara!
Kedves, hogy érdeklődsz!! Voltam a múlthéten, és sok mindent megbeszéltünk. Sok aggályomról beszéltünk, többek között arról, hogy ha magamról van szó általában döntésképtelen vagyok, főleg ha anyagi vonzata van a dolognak. Ehhez társul az "ezt én nem érdemlem meg" érzés.
Annyira fura volt, mert egy percig sem próbált meggyőzni, hogy most nem hagyhatom abba, mégis úgy beszélt, hogy jelenleg nem vagyok olyan elutasító, és már megteremtettem az alkalmat a következő időpontra, csak szólnom kell neki.
Végül is eddig az előző terápiám lezárásával foglalkoztunk szinte, most jönne az érdembeli munka, ami megijeszt egy kicsit. Nem tudom, érzelmileg, hogy fogom ezt megint kezelni.
Ami érdekes volt még, hogy a múltkor a facebookon kértem időpontot, és azt írta, hogy vár engem. Mondtam is neki, hogy ez annyira jól esett. Erre ő megjegyezte, hogy ő tényleg várt engem, és megkérdezte, hogy ez ennyire furcsa nekem?. Hát igen az, de ez megint a folytatás felé billenti a mérleg nyelvét.
Ráadásul most lettem tagóvoda vezető, így egy kis lelki erősítés biztos jól jön időnként.
És te is olyan pályát választottál, ahol emberekkel, sőt, gyerekekkel kell foglalkozni.
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Köszönöm nektek, ilyenkor mindig kapok némi lendületet.
- sheja72
- Nem elérhető
- Felhasználó
kamaszként mikor heti 7 edzésem volt, akkor is túlsúlyos voltam...
aztána férjem sem segitett, aki azt sújkolta, hogy úgy sem kellenék senkinek és a fiamnak is azt mondta, azért lett beteg, mert én egy kövér disznó voltam...
az elméletet tudom...
de nem tudok mit kezdeni vele...nem hsizem el, hogy bárki szépnek vagy kívánatosank láthat...
persze vannak jobb időszakok, de általában nem ezek dominálnak...
- sheja72
- Nem elérhető
- Felhasználó
- nyugodt
- Nem elérhető
- Felhasználó
A történeteinkben sok a hasonlóság, engem is sokat bántott a férjem a súlyom miatt, mondván "csak nem képzeled, hogy bárkinek van kedve hozzád nyúlni, mikor ilyen kövér vagy" - amit azért sem értettem, mert akkor vajon miért vett feleségül, a megismerkedésünkkor sem voltam egy Claudia Schiffer.
Talán nem a kilók, hanem a bántalmazás volt a lényeg, beválasztottuk, hogy "nekünk csak ez jár".
És soha nem értettem, miért nem tudok igazából lefogyni, most kezdem végre érteni.
Hátha egyszer ezt is feldolgozzuk, bármilyen nehéz - nagy fricska lenne a szeretethiányra épülő szépségiparnak végre, már ezért is megérné
- karácsony
- Látogató
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin