- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
sheja72 írta: mikor az első csókot a térről az egyik fiútól kaptam, akinek dohány és izzadság szaga volt és rettentően undorított..
vagy a lépcsőházban a baráti körbe lejáró srác, beszorított és megfogdosott és megcsókolt...szinte érzem a rémületet, hogy azt hittem meg fog erőszakolni ..
mikor a hentes legény, aki nagyon imponált nekem, behívott a raktárba és nekem dörglőzött, miközben benyúlt a bugyimba...
mikor a fiúk hazafelé jöttek mögöttem és megjegyzést tettek arra, hogy biztosan csak zsír van a bugyimban..mivel akkor kezdtem el meghizni...
mikor a századparancsnokom beszorított a sarokba és megcsókolt..
soha nem fogom ezeket elfelejteni???
nem fog elmúlni a pánik, mikor egy férfi először megérint...vagy nekem kell megérintenem??
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Anoni Mara írta: tilos.hu/episode/teszt-es-lelek/2014/09/13
Nekem nem sikerült beletekernem, az elején van egy kis zene.
sheja72 írta: köszönöm, igyekszem...
Ági40 írta: Ja és kedves Mara annyira jó volt hallani a hangod
Ági40 írta: Végül is eddig az előző terápiám lezárásával foglalkoztunk szinte, most jönne az érdembeli munka, ami megijeszt egy kicsit. Nem tudom, érzelmileg, hogy fogom ezt megint kezelni.
Ági40 írta: Kedves Mara!
Kedves, hogy érdeklődsz!! Voltam a múlthéten, és sok mindent megbeszéltünk. Sok aggályomról beszéltünk, többek között arról, hogy ha magamról van szó általában döntésképtelen vagyok, főleg ha anyagi vonzata van a dolognak. Ehhez társul az "ezt én nem érdemlem meg" érzés.
Annyira fura volt, mert egy percig sem próbált meggyőzni, hogy most nem hagyhatom abba, mégis úgy beszélt, hogy jelenleg nem vagyok olyan elutasító, és már megteremtettem az alkalmat a következő időpontra, csak szólnom kell neki.
Végül is eddig az előző terápiám lezárásával foglalkoztunk szinte, most jönne az érdembeli munka, ami megijeszt egy kicsit. Nem tudom, érzelmileg, hogy fogom ezt megint kezelni.
Ami érdekes volt még, hogy a múltkor a facebookon kértem időpontot, és azt írta, hogy vár engem. Mondtam is neki, hogy ez annyira jól esett. Erre ő megjegyezte, hogy ő tényleg várt engem, és megkérdezte, hogy ez ennyire furcsa nekem?. Hát igen az, de ez megint a folytatás felé billenti a mérleg nyelvét.
Ráadásul most lettem tagóvoda vezető, így egy kis lelki erősítés biztos jól jön időnként.