- Köszönetek: 0
Akác írta: De olyan embereket ismerek, akikre számíthatok, és akik számíthatnak rám.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
kv írta:
karácsony írta: Ez a trauma nem gyógyítható kapcsolatban annak számára, aki eleve nem tud belépni egy kapcsolatba. Ott van a cikkben, amit kiidéztem és vakfoltként tátonganak a szavaim. Ez az üzenet azért nem konstruktív, mert ezt az egyetlen problémát, ha megértené mindenki, akkor azt is megértené, hogy azt üzeni, hogy akkor én hogy fogok teljes értékű életet élni, kiegyensúlyozottan? És senki, de senki nem válaszol nekem arra, ami az én problémám.
Szerintem valamennyire, vagyis valahány százalékban gyógyultnak kell lenni ahhoz, h az ember be merjen lépni egy kapcsolatba na meg pláne akarjon is. Utána tud gyógyítani az a kapcsolat, ha jól érezzük benne magunkat. Nem pedig úgy, h ugorj bele valamibe és az majd utána jó lesz. Szóval ha jól leszel egyszer önmagadban annyira, h akarj egy kapcsolatot és meg is találod az Igazit, utána lehet még jobb, de anélkül se lesz rosszabb. Nem ezen múlik.
A teljes értékű élet nem azon múlik, h kapcsolatban élsz-e. Különben az összes szingli selejtes lenne. És ezt nem hiszem. Nem leszel kiegyensúlyozott valaki mástól, ha előtte már nem vagy az. A párkapcsolat nem garantál semmit önmagában, ha a saját magad ereje nincs meg. Különben mindig függne a hangulatunk a másiktól és azt el tudom képzelni, h hosszú távon milyen nehéz lehet mindkettőnek.
A másik, amit már montam is, a támogató kapcsolat az nem feltétlenül párkapcsolat, sőt! És Karácsony, ha a családod nem támogató akkor ... Miért hagyod, h romboljon? Bántanak - tán a tudtukon kívül de akkor is - azzal, h azért nem vagy jól mert nincs melletted férfi. Nyomás alatt sosincs jó döntés. És miért hagyod magad bántani?
Még mindig...
Ne haragudj....
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Miért "volt"? Szerintem erre kell menned. Nem a "régi" család felé. Ott már a kialakult mechanizmusok működnek, azon nagyon nehéz változtatni. Főleg egyoldalúan.karácsony írta: Az én vágyam az volt, hogy legyen párkapcsolatom, gyerekem, családom. Elhiszem, hogy ha valakinek nincs ilyen vágya, bár nehéz ezt elhinni, hiszen a nőknél egc bizonyos korban jelentkezik a gyereknélküliség miatt a depresszió. És a fájdalmát másfelé kompenzálja, más dologba.
Nem úgy működik ez a dolog, hogy de jó az életem minden nélkül. Kérdés, hogy őszintén ki mikor néz ezzel szembe. Mindenkinek megvan a saját élethelyzete és útja, akkor tud empatikusan megnyilvánulni, ha a másik világába helyezkedik és meglátja, hogy az miért is annyira fájdalmas.
Anoni Mara írta:
Miért "volt"? Szerintem erre kell menned. Nem a "régi" család felé. Ott már a kialakult mechanizmusok működnek, azon nagyon nehéz változtatni. Főleg egyoldalúan.karácsony írta: Az én vágyam az volt, hogy legyen párkapcsolatom, gyerekem, családom. Elhiszem, hogy ha valakinek nincs ilyen vágya, bár nehéz ezt elhinni, hiszen a nőknél egc bizonyos korban jelentkezik a gyereknélküliség miatt a depresszió. És a fájdalmát másfelé kompenzálja, más dologba.
Nem úgy működik ez a dolog, hogy de jó az életem minden nélkül. Kérdés, hogy őszintén ki mikor néz ezzel szembe. Mindenkinek megvan a saját élethelyzete és útja, akkor tud empatikusan megnyilvánulni, ha a másik világába helyezkedik és meglátja, hogy az miért is annyira fájdalmas.
Amaoneth írta: index.hu/kulfold/2016/06/08/ontudatlan_n...szo_fel_evet_kapott/
Rohadtul elegem van!! Miféle világban élünk? Hiába nem gyerek az áldozat, ez akkor is... Iszonyúan dühös vagyok. Mi az hogy jó tanuló? Akkor már mindent megtehet?