- Köszönetek: 0
Cikkek
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
karácsony írta: 444.hu/2016/05/10/kiss-laszlo-masnap-is-...akolhatott-egy-lanyt
Ez iszonyú!!!!
Egy időben sokat beszéltem a NANÉ-val, tőlük hallottam először, hogy a szexuális bűnelkövetők nagy százalékban sorozatbűnözők. Addig csinálják, amíg meg nem állítják őket. Ha az első erőszaknak nincs következménye (mi meg tudjuk, hogy a szégyen meg bűntudat meg társadalmi hozzáállás miatt csomószor nincs), akkor lesz következő erőszak is. A saját példámból tudom, hogy ez így van.
A férfiellenes kommenteket esküszöm, nem értem. Miben nyilvánul meg a beszélj róla! férfiellenessége??? Sokkal több kislányt bántanak, mint kisfiút, sokkal többet. És a bántalmazók kb. 99%-a férfi. Ez tény. Ez mitől férfiellenes?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- karácsony
- Témaindító
- Látogató
Mara ez egy patriarchális társadalom. Olyan ez a dolog, mikor a kereszténység idején vki Istenkáromló volt. A férfi szent és sérthetetlen.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- karácsony
- Témaindító
- Látogató
Beszeljrólás illusztrációval kezdik.
Igazából Mara kezdte. És azért nem mindenki akar kamerák elé ülni, így a honlap neve elhangozhatott volna.
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
Igen, én is kiakadtam. Én sem értem. Ismerem is a cikk íróját, írtam neki, hogy mire véljem ezt. Még nem jött válasz.karácsony írta: m.nol.hu/velemeny/ecetes-viz-1614927
Beszeljrólás illusztrációval kezdik.
Igazából Mara kezdte. És azért nem mindenki akar kamerák elé ülni, így a honlap neve elhangozhatott volna.
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- karácsony
- Témaindító
- Látogató
- Akác
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Témaindító
- Látogató
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
karácsony írta: Én rossz csatornán várakoztam. Nem vette észre és egy totál másik műsort hallgattam, mire rájöttem, h hulye vagyok.
www.klubradio.hu/klubmp3/klub20160515-162854.mp3
www.klubradio.hu/klubmp3/klub20160515-165853.mp3
www.klubradio.hu/klubmp3/klub20160515-172853.mp3
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
És Mara, ma a műsor után olyan érzésem volt, mintha most minimum forradalmat csinálhatnánk! Olyan felszabadító. Jó lenne, ha legközelebb a kiállításra is el tudnék menni.
- karácsony
- Témaindító
- Látogató
Jól sikerült beszélgetés volt!
- Kiscsillag
- Nem elérhető
- Kitiltva
Gratulálok, tetszett a műsor, lényegre törő, emészthető volt. Nagyon sokat adtatok azoknak, akik még hallgatnak róla, azoknak akik már beszélnek róla és azoknak is akik a beszélőket hallgatják.
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
kv írta: És Mara, ma a műsor után olyan érzésem volt, mintha most minimum forradalmat csinálhatnánk! Olyan felszabadító. Jó lenne, ha legközelebb a kiállításra is el tudnék menni.
Örülök, hogy tetszett nektek. Szerintem is elég jól sikerült, végre jó kérdések hangzottak el, végre valaki, aki nem síkhülye a témához.
KV, érdekes, hogy ezt írod, mert én egész pontosan ezt érzem. Ahányszor sikerül nyíltan beszélni, jön ez a felszabadító érzés, valami elképesztő eufória. Nem tudom, mi lehet ez. A kiszabadulás a titok alól? Vagy az, hogy végre önmagam lehetek?
- Kiscsillag
- Nem elérhető
- Kitiltva
Anoni Mara írta:
kv írta: És Mara, ma a műsor után olyan érzésem volt, mintha most minimum forradalmat csinálhatnánk! Olyan felszabadító. Jó lenne, ha legközelebb a kiállításra is el tudnék menni.
Örülök, hogy tetszett nektek. Szerintem is elég jól sikerült, végre jó kérdések hangzottak el, végre valaki, aki nem síkhülye a témához.
KV, érdekes, hogy ezt írod, mert én egész pontosan ezt érzem. Ahányszor sikerül nyíltan beszélni, jön ez a felszabadító érzés, valami elképesztő eufória. Nem tudom, mi lehet ez. A kiszabadulás a titok alól? Vagy az, hogy végre önmagam lehetek?
Idézet magmtól a kiállítás topikból: "Azt gondolom, nem túlzok ha azt mondom, hogy egy ilyen találkozóval akár egy világméretű mozgalmat is el lehetne elindítani." Most is így gondolom...
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
Kiscsillag írta: Idézet magmtól a kiállítás topikból: "Azt gondolom, nem túlzok ha azt mondom, hogy egy ilyen találkozóval akár egy világméretű mozgalmat is el lehetne elindítani." Most is így gondolom...
De vajon mi okozza ezt az eufóriát?