- Köszönetek: 1
Cikkek
- karácsony
- Témaindító
- Látogató
A segítségkérős rész nincs kihangsúlyozva, mert most legalább egy emberként megfordul a fejekben, hogy az hol is van? Miért is nem szólnak?
Ennél egyszerűbb és egyértelműbb kampány kell. De nem lesz olyan kisfilm, amibe a mostaniak alapján ne tudnának belekötni, felháborodni. Nem olyan a téma. A férfiak követik el és általában ők a fizikai bántalmazók is. Nem erről kellett volna vitázni. Statisztikák. Édes istenem...hol élünk?!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
Tegnap az Index is kirakott egy mocskolódót, annak ellenére, hogy nekik is elküldtük a közleményt.
Igen, minket is támadnak. Valaki megosztotta a közleményünket, ezzel a felütéssel: "Az Anoni Mara Társaság az Unicef férfi és családellenes kampányát további férfiellenes uszítással fokozza." Jól megértették, amit írtunk...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- karácsony
- Témaindító
- Látogató
Az elkövetők többsége, az elhanyagoló szülők (statisztika nélkül) mártír szerepben tüntetik fel magukat.
Végre egy remek alkalom kimosakodni.
Valaki nagyon nagy mocskot követett el politikai körökben az biztos. Talán a sexiparhoz is köze van.
Nézzétek meg h a menekültellenes kommunikáció hogy is lett felépítve. Ez a dolog ugyanonnan jön, Baló ,apaszív,Németh háta mögül fúj a szél. Kezdünk túl hangosak lenni?
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Köszönetek: 0
Ezek ellen nehéz tenni, és én jelenleg ezt nem tudom elviselni, mert igazságtalan, és megalázó így ez az egész. Csak azokat sajnálom,akik szívvel lélekkel teszik a dolgukat, és a sajtó, meg a média így kezeli őket. Tisztelet a kivételnek. :angry: ???
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
Szerintem az ilyen negatív támadások mutatják, h a legjobb úton járunk.
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
Meglehet. Nem férünk bele az országimázsba.karácsony írta: Sokkal durvábbat sejtek a támadások mögött.
Az elkövetők többsége, az elhanyagoló szülők (statisztika nélkül) mártír szerepben tüntetik fel magukat.
Végre egy remek alkalom kimosakodni.
Valaki nagyon nagy mocskot követett el politikai körökben az biztos. Talán a sexiparhoz is köze van.
Nézzétek meg h a menekültellenes kommunikáció hogy is lett felépítve. Ez a dolog ugyanonnan jön, Baló ,apaszív,Németh háta mögül fúj a szél. Kezdünk túl hangosak lenni?
Ezt most találtam, elég jó: gyermekvilag-gyermekjog.blog.hu/2016/05/20/szembesites_243
- karácsony
- Témaindító
- Látogató
Ezekre a vádakra is kellene egy jó kis tükröt tartani. Hogy mi is az első reakció? Forduljunk el gyorsan ez nem minden családban ilyen természetes, mint ahogy filmben ez be van mutatva...
Uh...
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Nikol20
- Nem elérhető
- Felhasználó
Minden történetet elolvastam az oldalon... borzasztó milyen undorító férgek léteznek a földön.. hogyan képesek erre... és amikor olvastam ezeket mindig eszembe jut, hogy mai napig nem tudom eldönteni, hogy velem történt-e ilyen..nem tudom eldönteni, hogy ami történt az az volt-e... de azthiszem igen, mert kihatott a serdülőkoromra, de egyáltalán nem volt ennyire durva mint egyes történetek..talán ez a szerencsém, hogy 18-19éves koromra fel tudtam dolgozni és normális szexuális életet élni... (12évesen történt velem, msot 21 leszek októberben). Mi számít szexuális bántalmazásnak? mármint a legpitibb dolog amire gondolni se gondolnának az emberek kérlek segítsetek, hogy tisztában lehessek azzal, ami velem történt (remélem új üziként írtam és nem más megválaszoltjához:) )
- nyugodt
- Nem elérhető
- Felhasználó
- nyugodt
- Nem elérhető
- Felhasználó
Nikol20 írta: Sziasztok!
Minden történetet elolvastam az oldalon... borzasztó milyen undorító férgek léteznek a földön.. hogyan képesek erre... és amikor olvastam ezeket mindig eszembe jut, hogy mai napig nem tudom eldönteni, hogy velem történt-e ilyen..nem tudom eldönteni, hogy ami történt az az volt-e... de azthiszem igen, mert kihatott a serdülőkoromra, de egyáltalán nem volt ennyire durva mint egyes történetek..talán ez a szerencsém, hogy 18-19éves koromra fel tudtam dolgozni és normális szexuális életet élni... (12évesen történt velem, msot 21 leszek októberben). Mi számít szexuális bántalmazásnak? mármint a legpitibb dolog amire gondolni se gondolnának az emberek kérlek segítsetek, hogy tisztában lehessek azzal, ami velem történt (remélem új üziként írtam és nem más megválaszoltjához:) )
Szia Nikol! Isten hozott az oldalon Az, hogy idejöttél, és nem sétáltál el mellette "érdektelenül", hogy elolvastál minden történetet, már jelzi, hogy valahol, valami megérintett... és nem csak az elborzadás szintjén. Nem vagyok pszichológus, de a saját történetem kapcsán is azt érzem, hogy elég ránézni az ember életére, serdülőkorára, gondolkodására, önbizalomhiányára ahhoz, hogy lássuk a "kiütéseket", amelyeket egy bizonyos betegség okoz, egy tőről fakadnak és ha valaki magában érez ilyen "kiütéseket", akkor legalábbis érdemes elgondolkodni azon, hogy mi segít neki feldolgozni.
Mindegy, mi számít szexuális bántalmazásnak - az számít, amit így éltél meg. Egy szexualizált légkör, egy nézés, is elég sokszor ahoz, hogy a lelken nyomot hagyjon. De általában ennél több szokott lenni, csak sokszor inkább törli a memóriánk (egy időre). Mindenképp segít egy terápia, hogy az ember túljusson a bizonytalanság szakaszán.
- Nikol20
- Nem elérhető
- Felhasználó
úgy érzem nekem sikerült feldolgoznom, mert a párkapcsolatommal mára már semmi gond nincs a legelső barátom sínylette meg a dolgot..neki is elmondtam természetesen ahogy a másik kettőnek de egyszerűen vele nem volt normális a szexuális kapcsolatom mert folyton bevillant a kép amit 12 évesen éltem át és hiába nem éreztem jól magam nem tudtam megszólalni és ink azt kívántam bárcsak legyen vége... gondolkoztam már, hogy leírom a történetemet a történetekhez..de még nem szántam rá magam teljesen.
sajnos át tudom érezni, hogy mit élhettek át,de nekem sikerült túllépnem rajta mert elhatároztam, hogy nem hagyom felülkerekedni ezt a dolgot magamon és még emiatt sose fordultam pszichológus segítségéért...valahogy úgy érzem nem tudnám neki elmondani
- nyugodt
- Nem elérhető
- Felhasználó
De az mindenkinek sokat segített, hogy leírta, akármi is legyen a történet - mert akkor már legalább egy része kint van, és nem belülről feszít, amivel folyamatosan harcolunk
- Nikol20
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Kiscsillag
- Nem elérhető
- Kitiltva