Álmaink
- Alicia09
-
- Nem elérhető
- Felhasználó blokkolva
-

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anoni Mara
-
- Nem elérhető
- Administrator
-
Kicsit sem sajnáltam, hogy megölték (megöltem?). Csak amiatt voltam kikészülve, hogy megint tönkremegy miatta egy élet. Az is lehet, hogy én voltam a gyilkos is, többször voltam már két szerepben álmomban. De érdekes volt, ahogy villámsebesen próbálta az agyam törölni ezt az álmot reggel. Egyedül a rossz érzés maradt meg belőle, hogy most már minden másképp lesz, tönkrement minden, nem lehet visszacsinálni. Egész nap hatása alatt voltam.Alicia09 írta: De jó, hogy csak álom, Mara!
Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alicia09
-
- Nem elérhető
- Felhasználó blokkolva
-
Anoni Mara írta:
Kicsit sem sajnáltam, hogy megölték (megöltem?). Csak amiatt voltam kikészülve, hogy megint tönkremegy miatta egy élet. Az is lehet, hogy én voltam a gyilkos is, többször voltam már két szerepben álmomban. De érdekes volt, ahogy villámsebesen próbálta az agyam törölni ezt az álmot reggel. Egyedül a rossz érzés maradt meg belőle, hogy most már minden másképp lesz, tönkrement minden, nem lehet visszacsinálni. Egész nap hatása alatt voltam.Alicia09 írta: De jó, hogy csak álom, Mara!
Hát, igen, azt én sem sajnálnám a helyedben, hogy végre kinyírták a gazembert, csak a büntetőeljárás miatt írtam, hogy még jó, hogy csak álom volt.
Milyen klassz, hogy az álmaink helyettünk elintéznek "fontos dolgokat"

- karácsony
- Látogató
-
Anoni Mara írta:
Mara, ez egy nagyon jó lelki leszámolás. Én is várom ezt a percet, hogy ne csak úgy tudjak ütni felé, hogy nem sikerül eltalálnom, hanem ténylegesen. A pszichológusom azt mondta, ha ez a pillanat eljön az nagyon jó lesz.
A gyilkos álom az nagyon kimerítő tud lenni az biztos! És csökkenti az agressziót az emberben.
- karácsony
- Látogató
-
- Anoni Mara
-
- Nem elérhető
- Administrator
-
Én a mai napig sokszor álmodom vele. És olyankor nehéz felébredni.karácsony írta: Én a pszichológusommal álmodtam, nagyon mély álom volt, és szerintem azért, mert már hiányzik, már nagyon várom, hogy mehessek...meg a védelmére van szükségem.

- Ági40
-
- Nem elérhető
- Platinum Member
-
Egy a lényeg, mindig nyomasztóak az álmok. Néha sírok is tőle. Ilyenkor több időbe telik, míg reggel magamhoz térek, és vissza tudok térni a saját életemhez.
Ami viszont talán jónak mondható, hogy közel 5 év terápia után, már nem esem ettől napokig tartó depresszióba. Pedig ilyenkor szinte vissza esem a terápia előtti állapotba. De a végén valahogy elmúlik.
- Judit
- Nem elérhető
- New Member
-
Nekem újabban lettek rémálmaim. Valaki meg akar ölni. A múltkor egy sorozatgyilkos, aztán meg egy meztelen férfi. Ugyanaz a félelem járt át mindkettőnél. Egyelőre fogalmam sincs mi ez. Sokat foglalkoztam már álmokkal, van sok visszatérő motívum, meg van olyan motívum is, ami hosszú evolúciós folyamaton ment keresztül. Ilyen például a víz. Sokat voltam víz alatt, aztán megtanultam felszínre kerülni, majd úszni, kimászni, hajózni. Egyszóval úgy éreztem kontrollba kerültem. Most megint a víz alatt vagyok álmomban. Azt hiszem ez már csak így lesz egész életemben. Néha víz alatt, néha víz felett. A liftezés is állandó, meg a lépcsőzés. Fel és le. De most ez a gyilkosos izgat, hogy mi a fene lehet.
- Ági40
-
- Nem elérhető
- Platinum Member
-
Egyszer fent, egyszer lent igaz? Próbálok ettől nem megijedni. Már nagyobb az érzelmi aplitudóm mint korábban. Fura megszokni, hogy ilyen is van, de minden elmúlik. Mint a megáradt folyó, mely kilép a medréblől, de aztán vissza húzódik, és nyugodtan folyik tovább a megszokott medrében.
Korábban mindig menekültem álmomban (is), meg sokszor vízbe fulladtam. Azt is álmodtam, hogy féltem, és kiálltani akartam, de nem jött ki hang a torkomon.
Nagyon érdekes álmaim vannak, eszembe jutott, hogy egyszer könyvet írok ezekből.

- Noci28
- Nem elérhető
- New Member
-