- Köszönetek: 0
Kötetlen beszélgetések, üzenetek
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- öregecske
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Még egy nap, amikor egyedül vagyok.
Kívül minden szép és boldog,
Belül szörnyen fáradt vagyok..
Kizárom magam a valódi létből,
Emlékek törnek fel régi időkből.
Arcomon,végig könnycsepp gördül,
Talán egyszer megkönnyebbülök.
Megtalálom én is a lelki békém végre,
A belső szenvedésnek így lesz egyszer vége.
Valami széppel akartam boldog karácsonyt kívánni, de ez jött össze, elnézést.
Azért az hiszem az utolsó két sort mégis kívánom mindenkinek, tiszta szívből szeretettel!
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Nem könnyű most. A párom végig dolgozik az ünnepek alatt, a fiam külföldön. Család sehol, túl sok időm van gondolkodni. Az idei utolsó terápiás órámon is felkavaró témát feszegettünk, ami nem hagy nyugodni. Kicsit oldom magam a versekkel, meg a jegyzetekkel amiket írok. De nem akarom elhagyni magam, csak ilyen hullámzó.
Angyalka: Igen ez a belső hiányérzet, ami szinte mindig fennáll, de ilyenkor jobban felerősödik.
Ilyenkor viszont bánt, hogy miért nem vagyok képes örülni annak ami van. Pedig örülök én apró dolgoknak is, akkor viszont nem értem. Á ez túl bonyolult.
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
Nem telt olyan jól, de rosszabb is lehetett volna. Húgomat csak arra kértem, hogy szenteste jöjjön le, hadd ne legyek szüleimmel hármasban. Megígérte, hogy lejön. Se 24.-én nem jött le, de 25.-én még a telefont se vette fel. 26.-án megjelent másfél órára, aztán lelépett. Azt mondta, ő nem akar hazajönni az üvöltözésbe. Pedig nem volt üvöltözés, apám hálistennek sokat dolgozott végig, kb. két mondatot ha beszéltünk az egy hét alatt. Nagyon sírtam szenteste, hogy húgom nem jött le. Inkább maradtam volna külföldön... Nagyot csalódtam húgomban. Nem is látom húgomat, csak a pasijával enyeleg... Nem tudom elhinni, hogy ennyire érdektelen vagyok a számára.
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
- karácsony
- Látogató
rini írta: nekem semmi extra pihenés,tanulással.Bár igen érződik hogy abbahygytam a fél éves diétámat.Gombácskák örülnek neki,úgyhogy szerintem diétázhatok megint.Egy sorstársunkat ideirányítottam ma.Mennyien lehetünk még vajon?Igen Ági nagyon szép a versed csak szomorú
Szerintem sokan...és újratermelődés is van, bocsánat a kifejezésért, totál ki vagyok akadva. Filmet és színdarabot akarok!!! És meg kell állítani ennek az elb.ott világnak a szörnyeit, akik szabadon fitogtathatják a szánnivaló hatalomvágyukat, erejüket, és önmaguk által nagyrabecsült egyéniségüket mutogathatják. Szánalmas. Fel vagyok háborodva, h egyesek agyában mi lakozik, és tenni akarok ellene! De főképp a gyerekekért!
És már nem hiszek a genderkedésben sem, majd ha férfiak kezdeményezik, addig az állatösztönökkel bíró egyedek saját hiúságuk legyezésének érzik ezt is, nagyon kevés kivétel van az tuti. Hatalomvággyal megkent állatok között élünk, ez a többség. Érzelem- Barbárok.
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
Történt valami, ami így felzaklatott?karácsony írta:
rini írta: nekem semmi extra pihenés,tanulással.Bár igen érződik hogy abbahygytam a fél éves diétámat.Gombácskák örülnek neki,úgyhogy szerintem diétázhatok megint.Egy sorstársunkat ideirányítottam ma.Mennyien lehetünk még vajon?Igen Ági nagyon szép a versed csak szomorú
Szerintem sokan...és újratermelődés is van, bocsánat a kifejezésért, totál ki vagyok akadva. Filmet és színdarabot akarok!!! És meg kell állítani ennek az elb.ott világnak a szörnyeit, akik szabadon fitogtathatják a szánnivaló hatalomvágyukat, erejüket, és önmaguk által nagyrabecsült egyéniségüket mutogathatják. Szánalmas. Fel vagyok háborodva, h egyesek agyában mi lakozik, és tenni akarok ellene! De főképp a gyerekekért!
És már nem hiszek a genderkedésben sem, majd ha férfiak kezdeményezik, addig az állatösztönökkel bíró egyedek saját hiúságuk legyezésének érzik ezt is, nagyon kevés kivétel van az tuti. Hatalomvággyal megkent állatok között élünk, ez a többség. Érzelem- Barbárok.
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
Ma voltam nőgyógyásznál vizsgálaton, elmeséltem a megerőszakolós sztorit a panaszaim miatt, és képzeljétek el, azt mondta, én vagyok ma a harmadik, akivel ilyen történt.... Teljesen el volt szomorodva, hogy egyre több ilyen esettel találkozik. Olyan rendes volt, megadta a privát elérhetőségét, ha bármi kérdésem lenne, írjak neki.
- karácsony
- Látogató
- rini
- Nem elérhető
- Felhasználó