- Köszönetek: 1
Titok
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- öregecske
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Köszönetek: 0
Ne bántson, hogy nem adtad arcodat az interjúhoz, a lényeg a nyilvánosság, és hogy egyre többet foglalkoznak a gyermekkorúak bántalmazásával. És arra gondolj, mekkora bátorságot adsz sokaknak, hogy szembe nézzünk a múlttal, és az elkövetővel. Lásd Ria.
A műsort pedig mindenképp megnézem,
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
De te megtetted, ügyes vagy! És ne érezd úgy, hogy egy szinten lennél emiatt egy elkövetővel... Ők szörnyetegek, és ha engem kérdezel, néha azt gondolom, ők nagyobb tehert cipelnek. Ő nekik magukkal kell szembenézniük, és az piszok dolog tud lenni. Te viszont áldozat vagy!!
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
Anoni Mara írta: Ma adtam interjút az RTL-nek a honlap pszichológusával, Víg Sárával együtt. Holnap a Fókusz a gyeremkkori abúzusról fog szólni. KB egy óra volt, hogy úgy be tudták állítani a kamerát, hogy ne lehessen felismerni. És hirtelen annyira elegem lett ebből a bújkálásból... Egy elkövetővel is csináltak egy interjút a sopronkőhidai börtönben. Ő sem adta az arcát az interjúhoz. Miért kell nekem úgy bújkálnom, mint egy elkövetőnek? Elegem van már ebből, nincs mit szégyellnem, nincs miért rejtőzködnöm... És mégsem bírom megtenni ezt a lépést.
Nagyon értelek Mara! És nagyon büszke vagyok Rád! KÖSZÖNÖM a példamutatásod, minden szempontból. Áldjon a Jóisten érte!
- Sunny
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
Nagyon köszönöm a meleg szavakat, nagy szükségem volt rá!
Az anonimitással az a nagy gond, hogy ugyanúgy félek a "lebukástól", mint gyerekkoromban. Ez a "mi lesz, ha megtudják" érzés meghosszabbítása, még akkor is, ha a saját védelmemet szolgálja. Leginkább két dologtól félek: 1. a szüleimet már nem szeretném ennek kitenni, nem érdemes már őket felelősségre vonni, és ők a mai napig nem tudnak a könyvemről, 2. Nagyon félnék attól, hogy megkeresne az unokatestvérem. Rettegek ettől, nem tudom, egy szembesülés hogyan hatna rám, nem is akarok erre gondolni.
Ugyanakkor folyamatosan játszom a tűzzel, azt hiszem, egyik részem már alig várja a lelepleződést. De hiszen ismeritek ezt az érzést, nem?
Mikor kirobbant a Bojár-ügy, és mindenki azon aggódott, hogy nem tartják tiszteletben a gyerek személyiségi jogait, és mindenki tudni fogja a történetét, arra gondoltam, nem biztos, hogy ő jár rosszabbul, mint mi, a fene nagy titkunkkal. De persze lehet, hogy tévedek.
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
- gyöngy
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Igazán sokat tettél már eddig is értünk. Jó volt a riport láttam, és ne bánd az anonimitást. Kicsit védened kell magad neked is. Mindig is csodáltam a bátorságod így anonimként is. Én majdnem infarktust kaptam, mikor megláttam az oldalt a tévében, és mintha felvillant volna az felhasználói fotóm is. Tényleg a torkomba ugrott a szívem. Nem mintha nem tudnám, hogy végül is ezt bárki olvashatja, de valahogy mégis megrémültem
- gyöngy
- Nem elérhető
- Felhasználó
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó