- Köszönetek: 1
Kötetlen beszélgetések, üzenetek
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
Angyalka írta: Engem azért tanácsoltak el a munkahelyemről, mert esetkonferenciát szerveztem a gyerekek szüleinek pszichológussal együtt... Közölték, hogy felkavartam az álló vizet, és veszélyeztetem a gyerekeket, mert felnagyítom a történteket (egy kisfiú 2 másiknak megpróbálta hátulról betenni(mindannyian meztelenre vetkőztek), többen nézték a folyamatot). Megviselt... Most kereshetek új helyet...VALÓBAN ISZONYAT, AMI ITT VAN ((
Angyalka, ez egy új fejlemény?! Nagyon sajnálom... Borzalom, ami itt van. Ha ez most történt, nem kéne ennek hangot adni? Nem hiszem el, hogy ezért elküldhetnek valakit!
Nálunk is vannak cirkuszok a suliban, nem ilyenek, nem szexuális jellegűek, akkor már léptem volna... Egy tanár folyamatosan megalázza a gyerekeket, amúgy már 20 éve megy ez, de mindig elsimítják valahgy az ügyet. Aztán ha kipattan egyszer a botrány, az egész tantestületet meghurcolják, mint a Sipos ügyben. Hiszen nekünk is felelősségünk van. Csakhogy mi nem tehetünk semmit, ha az igazgató nem hajlandó lépni.
Szóval Angyalka, gondold meg, annyiban hagyod-e ezt az ügyet! Ha kell segítség, szólj!
- karácsony
- Látogató
Az én időmben is történt egy s más, és akkor is mindenkinek csukva volt a szeme. Egy lány meztelenül kizártak a lakásból, két fiú, akik játékból tették ezt, kb. 14-15 évesek voltak, a fél környék ezen súgott össze. Engem támadtak meg az utcán, gyereket lógattak ki panelház legfelső emeletéről, és még sorolhatnám. Ezek az erőszakok akkoriban sem lettek megállítva, és ahogy elnézem, véres küzdelem megy azért, hogy most történjen már valami. Mintha egy kicsit késő lenne, és senki sem akarja kinyitni a szemét. Ahogy Eperke is írta, amíg vér nem folyik?! Pedig már az is folyt... Angyalka ez az ő butaságuk volt. És igenis csírájában kell megállítani ezeket az eseményeket.
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
Anoni Mara írta:
Angyalka írta: Engem azért tanácsoltak el a munkahelyemről, mert esetkonferenciát szerveztem a gyerekek szüleinek pszichológussal együtt... Közölték, hogy felkavartam az álló vizet, és veszélyeztetem a gyerekeket, mert felnagyítom a történteket (egy kisfiú 2 másiknak megpróbálta hátulról betenni(mindannyian meztelenre vetkőztek), többen nézték a folyamatot). Megviselt... Most kereshetek új helyet...VALÓBAN ISZONYAT, AMI ITT VAN ((
Szóval Angyalka, gondold meg, annyiban hagyod-e ezt az ügyet! Ha kell segítség, szólj!
Kell az a segítség Mara, különösen a gyerekeknek. Kereslek emailben. És van már új állásom
- rotebeete
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Portugál
- Nem elérhető
- Felhasználó
bookline.hu/product/home!execute.action?...ol&id=119937&type=22
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
Ne csináljatok programot április 14.-ére!
- Alaine
- Nem elérhető
- Felhasználó
Anoni Mara írta: Köszi, Portugál, én is pont kiírtam, ma vettem észre.
Ne csináljatok programot április 14.-ére!
Mamaaa! Akkor jön a :santa: bácsi?
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
- Alaine
- Nem elérhető
- Felhasználó
(a szaloncukrot nem szeretem)
- Anoni Mara
- Nem elérhető
- Admin
Kiscsillag írta: Mara, érdeklődhetek, hogy mi lesz április 14-én?
Mindent a maga idején.
Hajnalkám, Ági, Rotebeete, és még akikről rég nem hallottunk! Remélem, jól vagytok...
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó
- jelen
- Nem elérhető
- Felhasználó