- Köszönetek: 1
Beszélgetés - újságcikk
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
anonim@beszeljrola.hu
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kv
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Na és most mit gondolsz, milyen volt? Szerintem nagyon jól sikerült, jó volt titeket látni, megható volt ez az egész, és nagyon bátrak voltatok! Tudom, hogy sokaknak ez egy hatalmas lépés volt, és sikerült!!!Május írta: Sokat gondolok rá, milyen lesz/lehet ez az újságcikk... Hogy milyen lehet beszélni róla egy idegennek, és milyen lehet visszaolvasni...
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Szerintem még órákig tudtunk volna beszélgetni, ahogy hallgattalak benneteket, mindig jutott eszembe rengeteg mondani való, de igyekeztem tartani a keretet. Néha legszívesebben felpattantam volna, és átöleltelek volna benneteket, és kérdések is felmerülnek bennem.
Egy kis adalék a végére, a haza úton a vonaton a kalauz valahogy úgy érezte, hogy szórakoztatni kell engem, és oda ült velem szembe. Próbáltam olvasni, meg közömbösnek tűnni, de nem lehettem túl meggyőző, mert nem hagyott békén. Lepergett előttem, hogy rám zárja a vagon ajtót, és megerőszakol. Ráadásul már sötét volt és ez akkor teljes reálisnak tűnt. Fél óra volt még az útból hátra, ami rettenetesen hosszúnak tűnt, de szerencsére csak unatkozott. Minden esetre mikor leszálltam, szinte hazáig szaladtam.
Azért jó kis nap volt, remélem meg tudjuk ismételni valamikor. Mindenkit ölelek addig is!
- Május
- Nem elérhető
- Felhasználó
Majdnem nem mentem el, hogy ne kelljen "elárulni" a családomat, de aztán elmentem. És nagyon jó volt beszélni róla!!!! Értitek ti ez?! Jó volt beszélni róla! Nekem az is jó volt, hogy anélkül, hogy elmondtam volna, konkrétan ki és mit csinált velem, mégis lehetett róla beszélni, az abúzusról meg a hatásairól meg az okairól... És nagyon hálás vagyok, hogy megismertelek titeket a fórumról, akik ott voltatok, nagyon köszönöm mindenkinek!!!!
Ági, azért milyen jó, hogy erőszak nélkül hazajutottál!!!
- Kiscsillag
- Nem elérhető
- Kitiltva
A vasárnapi beszélgetésen tapasztaltak és a fórumon most olvasott hozzászólások alapján úgy látom, hogy épült egy „HÍD” a pokol és a menny között.
Ezt a lélekhidat az a sok-sok bátor ember építette, akik valahol valamilyen formában kérve vagy kéretlenül beszéltek róla, és azok, akik képesek voltak ezt meghallani, meghallgatni. Áldozatként szenvedettek és értük áldozatot hozó családtagok, barátok, különböző szakemberek és embertársaikat szerető, tisztelő, szelíd, jó érzésű emberek.
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
- gyerekes
- Nem elérhető
- Felhasználó
dejóóó!
GRATULÁLOK!
(kicsit hülyének érzem ezt a szót, h gratulálok, de mégis...)
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Tényleg jó volt! Pedig kis híján meggondoltam magam. Nagyon fura volt, hogy szavak nélkül mind tudtunk miért vagyunk ott, nem volt könnyű, el is sírtam magam, mielőtt még elkezdődött volna, de aztán ment minden a maga útján. Alig várom, hogy tovább beszéljek a terápiámon a pszichológussal.
Most kissé beszéd kényszerem van.
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Angyalka, remélem, nem viselt meg nagyon...Angyalka írta: Igen, én is köszönöm! Pedig előző két kommentem elszállt az éterben... És én azóta is PTSD-s vagyok...
Még nem kaptam hírt, hogy mikor lesz ebből cikk, de biztos fog szólni az újságíró.
- Angyalka
- Nem elérhető
- Kitiltva
Üdv Nektek!