- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Május írta: Megint feltámadt kicsit a gyógyszer-undorom, félelmem.... Úgy szeretnék egy kis megnyugtatást...
Pipacs, te még olvasol? Te még szeded? Ha nem, hogy hagytad abba? Ha igen, nem zavar?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
pipacs írta:
Május írta: Megint feltámadt kicsit a gyógyszer-undorom, félelmem.... Úgy szeretnék egy kis megnyugtatást...
Pipacs, te még olvasol? Te még szeded? Ha nem, hogy hagytad abba? Ha igen, nem zavar?
Szedem is, zavar is... Bárcsak lenne valami okosság a tarsolyomban...
Ági40 írta: Sziasztok!
Volna egy kérdésem. Akik antidepresszánst szedenek, vagy szedtek. Másfél hete szedek gyógyszert
Az elején nem volt gond, most viszont szörnyű fejfájásom volt. Szokott ez is lenni, de most hiába vettem be a fájdalom csillapítót , nem akart elmúlni. Mivel sok fájdalom csillapító van bennem, nem mertem bevenni az antidepresszànst.
Van valakinek valami tapasztalata? A doktornőt elfelejtettem erről megkérdezni, és most kicsit megijedtem.