- Köszönetek: 0
Május írta: 2 hét múlva megyek az új pszichiáterhez.
De én nem akarok egész életemben pszichológushoz meg pszichiáterhez járni meg gyógyszert szedni meg ezekkel a dolgokkal foglalkozni. Olyan selejtes érzésem van tőle, hogy selejt vagyok, aki nem életképes egyedül. Van, amiben már jobb vagyok, mint régen, de én olyan szeretnék lenni, mint mások. Akik nem szoronganak, pánikolnak, önpusztítanak pszichológus és gyógyszer nélkül. Nagyon-nagyon igazságtalannak érzem ezt az élettől.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
pipacs írta: Nem tudom, hogy ez segít-e.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Május írta:
pipacs írta: Nem tudom, hogy ez segít-e.
Segít.
Te szedsz még gyógyszert? Megnyugtatna, ha tudnám, nem vagyok vele egyedül. Nem érezném magamnak annyira selejtesnek. Szinte mindenki boldogul gyógyszer nélkül, pedig van, akivel sokkal rosszabb, durvább történt, mint velem.
pipacs írta: Megvolt a vizit az új pszichiáternél? Milyen volt?
Május írta:
Igen, megvolt.Csak szinte nem emlékeztem semmire, mit beszéltünk meg, szóval fel kellett hívnom, de nem nézett hülyének. Gyógyszer marad, csak kicsit másképp, mint az előző pszichiáternél. Barátságos volt, nem orvosos, hanem úgy beszélt, mint egy sima ember, nekem az jó, nem volt erőszakos. Hamarosan újra kell mennem, aztán majd ritkítjuk, ebben maradtunk. Asszem.... ???
Te még mindig szeded??? És milyen???
pipacs írta:
Május írta:
Igen, megvolt.Csak szinte nem emlékeztem semmire, mit beszéltünk meg, szóval fel kellett hívnom, de nem nézett hülyének. Gyógyszer marad, csak kicsit másképp, mint az előző pszichiáternél. Barátságos volt, nem orvosos, hanem úgy beszélt, mint egy sima ember, nekem az jó, nem volt erőszakos. Hamarosan újra kell mennem, aztán majd ritkítjuk, ebben maradtunk. Asszem.... ???
Te még mindig szeded??? És milyen???
Igen, Pipacs, most szedem, majdnem mindig sikerül bevenni. Megbeszéltük az új pszichiáterrel, hogy felírom, ha nem sikerül. Sajnos jobb, ha szedem, azt hittem, kibírom nélküle, mondjuk ki is bírtam, csak előjöttek a kényszerek, a nem alvás, lassabban gondolkodtam....
Csak nem látom a végét, meddig kell szedni, senki nem tudja pontosan megmondani. De ez az új pszichiáter tényleg barátságos volt, nincs semmi ellenérzésem, hogy vissza kell mennem, és még jópofa is volt kicsit.
Az jó, hogy barátságos volt. És most szeded a gyógyszert? Remélem, segít...
Én szedem, persze, enélkül még nem tudnék rendesen funkcionálni.
Remélem, hamarosan jobban érzed magad!
jelen írta: Én alváshoz este frontint szedek 0.5-ös. Mást nem. De enélkül nem tudok aludni. SZerintetek ez káros??? Persze mi nem az.
Május írta: Az új pszichiáterem bejön nekem. Törődik velem, elhiszi, amit mondok, komolyan veszi az aggodalmaimat, barátságos és még humora is van. Kiegészíti a pszichológusomat.
Gyógyszert szedek, amióta ő van, be is veszem. Az a legfurcsább az egészben, hogy én évtizedekig azt hittem, normális, amit érzek: mindig veszélyre készültem, feszült a hasam meg az egész testem, szinte állandóan szorított valami belülről. Most kevesebbet érzem ezt, és milyen jó lehet annak, aki így él, szorítás meg feszülés nélkül.
Az evés még mindig gáz, de lehet, hogy lesz jobb.
Anoni Mara írta: Most én sem alszom, nem tudom, a meleg teszi-e, vagy a rám törő vakáció...