- Köszönetek: 0
Kiállítás
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
Ági40 írta: Köszi! Akkor szerintem rajtad keresztül megoldjuk, köszi a segítséget, akkor írok.
Szuper!
Ez lemaradt:
Időpont: szeptember 9. péntek, 18H
Helyszín: Három Hét Galéria, 1114 Budapest, Bartók Béla út 37.
Nyugodt, te is küldj e-mailt, hogy össze tudjalak titeket kötni!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Kiscsillag
- Nem elérhető
- Kitiltva
Anoni Mara írta:
Ugyanabban a szellemben próbáljuk folytatni a beszélgetést, mint ahogy májusban elkezdtük. Akkor úgy éreztük, a végtelenségig bírnánk a beszélgetést, de persze nem maradhattunk tovább. Akkor még úgy képzeltük, moderálni kell ezt a beszélgetést, irányítani, mi sem tudtuk, mire számítsunk. Féltünk, hogy a közönség nem lesz elég aktív. Szerencsére nem így volt. Van ötletünk az indításhoz, de aztán azt hiszem, hagyni fogjuk, hogy ti irányítsatok. Miért kérded?Kiscsillag írta: Mara kérlek, írj néhány gondolatot, hogy mi a célja a pénteki „kötetlen beszélgetés” rendezvénynek? Mármint arra gondolok, hogy milyen szál mentén indítják, illetve tartják majd a moderátorok a beszélgetést? Milyen célt szeretnétek szolgálni a résztvevőkre nézve, illetve a szervezők tekintetében?
Persze nyilván másmilyen lesz ez, más a helyszín, kisebb a hely, körülöttünk lesznek a képek. De egészen biztos vagyok benne, hogy azok az elképesztő energiák, amelyek ott voltak velünk a múltkor, most is jelen lesznek.
Még az is előfordulhat, hogy bemutatkozom. Eluntam a bujkálást. Ezen kívül vannak további terveink, ezekről is jó lenne közösen beszélni. Szóval izgi lesz! És ahogy hirdettük, a beszélgetés nem csak áldozatoknak szól. Senkire nem lesz kiírva, hogy áldozat-e, vagy csak érdeklődő. Nem kell ettől félni.
Ez egy beszélgetés lesz. Ám ha valaki végig csak hallgatni akar, az is teljesen rendben van. Mindenki a maga tempójában.
Köszönöm szépen a válaszodat Mara. Azért kérdeztem, mert még nem döntöttem el, hogy megyek-e az összejövetelre, további információk birtokában egyszerűbb lesz.
Az előző rendezvényre elmentem, számomra hasznos volt, de kellemesnek azért nem nevezném. Inkább megrendítőnek mondanám így utólag. Azon a napon és még másnak emelkedett voltam, de aztán napokig erőfeszítést igényelt, hogy egyensúlyban tudjak maradni. Ugyanúgy, mint a HVG-s interjút követően. Én már több mint egy éve befejeztem a terápiát, jól érzem magam a mindennapokban, ezért elgondolkodtam, hogy miért is akarok én menni? Persze ha Budapesten laknék, az más lenne, de távol lakom és hivatalos vagyok egy másik program is ezen a napon.
Viszont, aki késztetést érez arra, hogy elmenjen, csak biztatni tudom, mert egy ilyen összejövetel felérhet több alkalom terápiával. Szóval, akinek vannak még megválaszolatlan kérdései, itt esély lehet arra, hogy választ kap.
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
A honlapéra gondoltam. anonim@beszeljrola.huÁgi40 írta: Az email címet hol találom? Már nem tudom, és az enyém is változott szerintem
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Nagyon sajnálom, de ez van!
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Ági, sajnálom. Valószínűleg nem véletlenül betegedtél meg. Emlékszem, mikor elkezdtem a terápiát, rögtön utána megbetegedtem. Az óra előtti nap belázasodtam. Aztán mikor elmúlt az órám ideje, lement a lázam. A pszichológusom mondta, hogy ez gyakori jelenség.Ági40 írta: Sajna még sem tudok menni holnap. Szépen elrendeztem mindent, most viszont beteg lettem, egész nap lázasan fekszem. A múltkor a munkám szólt közbe, most meg ez. Talán még nem készültem fel. Lélekben azért veletek leszek.
Nagyon sajnálom, de ez van!
Jó volt nagyon. De majd legközelebb!
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Nem. Több okból sem. Egyrészt, szerintem az ott lévők tudták, hogy én vagyok én.Ági40 írta: Mara!
Végül bemutatkoztál?
Másrészt, aki nem tudta, az meg azt sem tudta, who the fuck is Anoni Mara.
Harmadrészt nem akartam, hogy rólam szóljon az este.
Negyedrészt meg, lássuk csak be, megfutamodtam.
- Akác
- Nem elérhető
- Felhasználó
- Liza
- Nem elérhető
- Felhasználó
Anoni Mara írta:
Nem. Több okból sem. Egyrészt, szerintem az ott lévők tudták, hogy én vagyok én.Ági40 írta: Mara!
Végül bemutatkoztál?
Másrészt, aki nem tudta, az meg azt sem tudta, who the fuck is Anoni Mara.
Harmadrészt nem akartam, hogy rólam szóljon az este.
Negyedrészt meg, lássuk csak be, megfutamodtam.
Bár azért mégis csak jó lett volna.. de azért tudom, hogy te vagy Mara
Nagyon köszönöm a tegnap estét ismét Nektek és mindenkinek aki ott lehetett! Remélem lesz folytatás
Sok erőt kaptam, megyek tovább, előre, hiszen a "traumákból is lehet értéket teremteni"
- Liza
- Nem elérhető
- Felhasználó
Akác írta: Én is ott voltam. Szerintem egyértelmű volt ki Anoni Mara. Olyan kíváncsi vagyok, hogy az ott lévők közül ki kicsoda. Vajon ki volt a mellettem ülő? És a többiek? Kivel találkoztam ott? Persze megkérdezni nem mertem. Magamról csak annyit: rózsaszín pólóban és farmerban némán lapítottam.
AHhhá! Kedves Akác, akkor beazonosítottalak Remélem legközelebb neked is lesz erőd beszélni/hozzászólni
- Ági40
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ez Mara nagyon ismerős, de talán még sem volt rá szükség