- Köszönetek: 0
Segítsetek megérteni
- öregecske
- Nem elérhető
- Felhasználó
Én tudom, hogy érted mit írok. Addig meg sajnos igen. Meddő vitának tünik a végén, -az igazgyöngyöt nem veszik észre. Én is próbáltam a magam példájával segíteni, de nem ment. Mást nem akarok írni, mert akkor még ezen mondatok sem maradnak fent megjelenésre. Én hálás vagyok, hogy megtaláltam a megoldást. És annak is nagyon örülök, hogy te is....
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- karácsony
- Látogató
És attól még, hogy nem bólogatunk egymásnak mindenre, attól még azt lehet értelmes beszélgetésnek nevezni.
És igen nem mindenkinek ugyanaz a megoldása.
Mindennek megvan a maga ritmusa, üteme, ideje. Isten sem egy nap alatt teremtette a világot, csak hogy a "közös nyelven" szóljak hozzád.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- eperke
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ezt az egészet nem érzem vitának, sokkal inkább egy beszélgetésnek. Nem áll szándékomban bárkire is ráerőltetni a nézőpontomat. Csak leírtam a véleményem.
- öregecske
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
Kiscsillag írta: Kedves Karácsony! Nem reagáltam még az előző hosszabb hozzászólásodra. A sírás nagyon jó, én egy év alatt többet sírtam, mint előtte egész életemben. Ahogy olvastam a soraidat, az „újratermelődés” és a „felburjánzás” szavak voltak, melyekre felfigyeltem. Szerintem ezek megszűntetéséhez kérjél tanácsot a pszichológusodtól, mert erre vannak jól működő módszerek. Én is tudnék neked mondani ilyen módszereket, de mivel nem vagyok szakember, ezért nem teszem. Szorítok Neked, éreztem a kedvességet a szavaid mögött és szeretettel gondolok Rád, ha olvasom soraidat!
A megbocsátás témát szerintem már hagyjuk… mindenkinek szabad akarata szerinti döntés, hogy választja-e ezt az utat vagy sem.
Öregecske nem volt felindult, csak engem igyekszik óvni.
Drága Öregecske, már nagyon vártalak! Köszönöm, hogy Vagy! Így ismeretlenül, is ismerlek , és nagyon örülök én is Neked!
Köszönöm Kiscsillag a kedves soraidat. Mostanában én is sokat sírok. Még az elején éreztem magam úgy ahogy mostanság. A düh levezetésről már beszéltünk egyszer,csak akkor még nem voltam rá kész...most sem annyira. Majd az a másik szint biztosan mérsékli ezeket a váltakozó hullámokat.
Rem.Öregecskének nem tolunk kell óvnia,nem mi vagyunk az ellenség vagy mi:-). Itt mindenki ugyanúgy sérült egykoron.