- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
jelen írta: Hol ezzel, hol azzal indokolja. Ő ha valami probléma van akkor alkohollal oldja a feszültséget eddig volt 3-4 alkalom. Volt, hogy eléggé berúgott. Én miattam -bár idővel egyébként is elváltak volna - elvált, még egy hóna se telt el elmondta otthon, hogy vagyok, és szerelmes. 5 hónap után hozzám költözött. Itt kiszolgáltatottnak, nincstelennek érzi magát. EKözbe még azt is mondja, hogy a múltam miatt teljesen elviselhetetlen vagyok, kitöréseim vannak, hülyén viselkedek többször, nem hagyom h szeressen, pedig én vagyok neki a minden. Én meg azt gondolom, hogy ő kötözködik mindenért. Az igaz, hogy szomorú vagyok hetek óta, nem tudom az okot pontosan. Nekem tényleg nem jó semmi???? Hát ez nem igaz, ő az igazi szerelmem, és ráadásul mindent tud rólam, neki mindent elmondtam. Van egy kisfiam, vele minden rendben, neki a legjobb anyukája vagyok, ő meg a legjobb kisfiú...A szerelmem azt mondta nem tud velem élni, nagyon szeret, el fog menni külföldre és onnan majd évek múlva jön haza. Ezt abszolút nem tudom elképzelni, hogy elveszítsem. Semmi jövőképem, mindig csak ŐŐŐŐŐŐŐŐ. Utálom magam, nem tudok megfelelni. Régebben otthon is mindig ezt éreztem, nem vagyok jó semmire, semmit nem tudok jól csinálni......
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!