- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Alicia09 írta: Kedves Mindannyian!
Hosszú idő után megint itt vagyok, bizonyára nem véletlenül.
Egyik testvérem amiatt nem akarja elhinni, hogy nekem bajom lehetne attól, hogy a csecsemőkoromtól a kisgyermekkorig tartó abúzustól, ami "csak" izgatásban merült ki, és nem fájt, lehet bajom, mert az ő egyik közeli valakijét kisgyerekkortól kamaszkoráig abúzálták, és nem lett depressziós, mint én, csak utálta a szexet, és a fiára jobban rá volt "kattanva", mint a férjére.
(Én nemcsak depressziós voltam, vagyok, hanem pánikbeteg voltam már gyerekkoromban, koncentrációs zavaraim voltak, meg beilleszkedési zavaraim, értéktelenség-tudatom.)
Mi a véleményetek?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
kv írta: Alicia, szerintem ne csodálkozz rajta, ha nem látnak depit ennél-annál-rajtunk. Én is mindig olyan nyugodt vagyok... Szerintem szívészi képességeim ezen a téren minden várakozást felülmúlóak. Hisz lassan 30 éve játszom, hogy minden rendben van. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül, hisz játszunk, h ne derüljön ki a titkunk, a szégyenünk, ami végülis nem is a miénk, csak mégis azt érezzük. Anyám se tudja... és külsős rájöhetne? Ha nem foglalkozik a témával komolyabban, akkor sosem. Szerintem.
Köszi, én is így tudtam, ígérték is (múlt) szeptemberre, hogy majd mehetek ingyen, aztán felhívtak, hogy sajnos már nekik sem telik ingyen.rotebeete írta: Az Eszter alapítványhoz ingyen mehetsz. Jártam náluk, de nekem nem jött be. Nagyon unszimpatikus volt a hölgy
Anoni Mara írta:
kv írta: Alicia, szerintem ne csodálkozz rajta, ha nem látnak depit ennél-annál-rajtunk. Én is mindig olyan nyugodt vagyok... Szerintem szívészi képességeim ezen a téren minden várakozást felülmúlóak. Hisz lassan 30 éve játszom, hogy minden rendben van. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül, hisz játszunk, h ne derüljön ki a titkunk, a szégyenünk, ami végülis nem is a miénk, csak mégis azt érezzük. Anyám se tudja... és külsős rájöhetne? Ha nem foglalkozik a témával komolyabban, akkor sosem. Szerintem.
Bizony, nagyon korán tanultunk bele a színész mesterségbe... És azt hiszem, a tökélyig vittük. Hiszen egész gyerekkorunk arról szólt, hogy "jaj, csak észre ne vegyék" és "csak ki ne derüljön". Olyan páncélt növesztettünk, amit még egy pszichológus is csak nehezen hámoz le rólunk.
Abúzus nincs következmények nélkül, bármit is lásson a külvilág.