- Köszönetek: 1
Üzenet a külvilágnak
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- karácsony
- Látogató
Igen, Süni nagy tapsot kapott a történeted! És tök jó volt a befejezés. (Én is mindig azt mondom a pszichológusnál, h úgy érzem nincs gyökér bennem, amibe meg tudnék kapaszkodni.)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
karácsony írta: Hát sajnálom. Van olyan, h megszabják, h egy mű megjelenés előtt semmilyen formában nem jelenhet meg írásban. Amikor pályázni szoktam verssel akkor szoktam látni ilyen feltételt. Nem tudom, h egy összefoglaló is baj-e. Remélem azért sikerrel jár. Nem hiszem, h baj lesz ebből.
Igen, Süni nagy tapsot kapott a történeted! És tök jó volt a befejezés. (Én is mindig azt mondom a pszichológusnál, h úgy érzem nincs gyökér bennem, amibe meg tudnék kapaszkodni.)
De hát ez nem a "mű". Ez egy pár mondatos összefoglalása annak, ami történt. Egész biztos, hogy ez nem akadálya semminek. Ráadásul csak a FB-on volt fent, nem jelent meg nyomatásban stb.
- karácsony
- Látogató