- Köszönetek: 0
Üzenet a külvilágnak
- karácsony
- Látogató
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- karácsony
- Látogató
Ami visszatart az öngyilkos gondolatoktól, az a fent leírt dolog, illetve a buddhisták által megfogalmazott tény, hogy aki megöli magát, az rosszabbul fog járni. Ezt sem írnám itt le. Nekik is van egy bálványuk, Buddha. De azok az elvek és tanítások, a humánussága miatt nekem sokkal barátibb. Tudom, hogy én élek itt ezen a földön és nekem kell mindent megtennem, ha van valami hátszelem, akkor van, ha nincs nincs. Gyerekkoromban a templomba járás helyett jobban jártam volna egy pszichológussal, ez az egy biztos.
A másik, hogy felfedeztek olyan bolgyókat, mint ez. Lehet, hogy van ugyanolyan élet, mint itt. Kíváncsi leszek, hogy ha lesz bolygóközi találkozás , akkor az ottani lények, talán emberek ők is, mit mesélnek majd. Nekik is van-e Bibliájuk, náluk is járt-e egy Jézus.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- eperke
- Nem elérhető
- Felhasználó
Ha bármi miatt összeomlani készül a kis világom, és ki sem látok a pániktól, nem Istent szoktam hívni.
Van egy hely, ahol gyerekkoromban rengeteget játszottunk. Egy nagy sziklacsoport egy hegyoldalon, gyönyörű kilátással a völgyre. Persze a szülők szigorúan tiltották, hogy odamenjünk, de hát ez kit érdekelt?! Kiültünk a szikla peremére, és csak bámultuk a semmit. Én ezt a képet hívom elő, ha szakad a part. Választ ugyan nem ad, de megnyugtat annyira, hogy képes legyek valamilyen döntést hozni.
Mindenkinek kell valamilyen fogódzó. Ki magába kapaszkodik, ki másokba, ki Istenbe - vagy ezek tetszőleges kombinációjába.
- karácsony
- Látogató
- karácsony
- Látogató
Éppen ezért mai fejjel tudom, hogy az utam az, hogy saját magamba képes legyek megkapaszkodni, hogy gyökeret eresszek saját magamban. Ebben egyenlőre egy segítőm van, más nincs is, ő a pszichológusom. Ha van Isten, biztosan büszke lesz rám, hogy ilyen céljaim vannak.
- öregecske
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
- Hajnalkám
- Nem elérhető
- Felhasználó
karácsony írta: Hiszünk nektek szigetszentmiklósi gyerekáldozatok!
Igen. Jaj, de borzasztó tragédia az is!
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
karácsony írta: Hiszünk nektek szigetszentmiklósi gyerekáldozatok!
Ez nagyon szép üzenet, Karácsony!
- Alicia09
- Nem elérhető
- Kitiltva
- Anoni Mara
- Témaindító
- Nem elérhető
- Admin
- Köszönetek: 1
- karácsony
- Látogató
- karácsony
- Látogató
karácsony írta:
Köszönöm Süni...ezt még párszor el fogom olvasni, mert erőt ad. Meg el is sírtam magam rajta...tényleg kudarc, de főleg az éjszakai alvás a nehézség ilyenkor, reggel pedig magamra ölteni az álarcom és bemenni ilyen éjszaka után dolgozni. De voltam már ennél rosszabbul is így hiszek neked,nektek, hogy ezek ilyen körök. Legalább volt egy jó hónapom....süni írta:
Karácsony, nekem azt mondta a pszichológusom, hogy ez nem visszaesés. Számtalanszor átéltem én is ugyanezt, és én is kudarcként éltem meg, azt hittem visszaestem. A pszichológusom szerint az történik ilyenkor, hogy elérkezel egy magasabb szintre, amikor az elméd, és a lelked már képes feldolgozni a múltnak ezt a sötét emlékét. Miután folyamatosan álmodsz, szerintem nem csak a tünetek enyhítésére koncentrálsz; tudatt alatt dolgozod fel a Veled történteket.karácsony írta: Ezekbe az eszmékbe és elméletekbe én is belekapaszkodtam, mert különben már kiugrottam volna az ablakon. Én sem szedek gyógyszert, összvissz egész életem során egy fél sanaxot kaptam be, mikor összeestem a pánikroham során, egyedül, éjszaka, huszonegy évesen kb. Akkor is egy háziorvosnál jártam, ő írta fel. Aztán olvastam a mellékhatásokat, és komolyan mondom, hogy rosszabbul lettem. Soha többet nem szedek be semmilyen szaros gyógyszert.
Tegnap tök kemény éjszakám volt, az órám is az volt, mert szembenéztem dolgokkal, és feljöttek azok az érzések, amiktől konkrétan elfordítottam a fejem, és én még azt hittem, hogy jobban vagyok. A nagy frászt. Éjszaka megint jöttek a rohamok. Hát nem tudom, hogy fogok ebből valaha is kitalálni. Nem mondom, hogy nem tudtam erősebb lenni a roham közben, de teljesen elkeseredtem most. Kicsit kiakadtam. Azért voltam jobban, mert csak a tünet enyhítésére koncentráltam, ami azzal járt, hogy a traumákkal és mély problémákkal nem foglalkoztam. Folyamatosan álmodok egy jó ideje, és ebből kifolyólag látszik, hogy zajlik bennem a meló valahol, és ahogy felszínre engedem ez lesz belőle. Annyira félek, hogy visszaesek, már kezdtem jól lenni.
Higgyél nekem, sokkal erősebben fogsz kikerülni ez után az úgynevezett mélypontod után. Kívánom, hogy mihamarabb túl legyél rajta!
Meg kellett keresnem, hogy mit írtatok a visszaesésről, mert nagyon sokat segített akkor, és azt vettem észre, hogy Süni eltűnt. Csak annyit szeretnék mondani Drága Süni, hogy minden bejegyzésedet köszönöm, és mindig nagyon sokat segítettél! Remélem nem végleges ez az eltűnés!
- Hajnalkám
- Nem elérhető
- Felhasználó
- karácsony
- Látogató
Hajnalkám írta: Karácsony, hogy érted, hogy eltűnt? Most aggódom. Szerettem Sünit. (Is.)
Nincs! A férjnek írt szöveget is kerestem, amit egymásba fűztek, és szépet írt, azt is kerestem, felszámolta. Remélem a könyv miatt van.