Nehez osszeszedni, mi minden tortent es tortenik meg mindig bennem a gyerekkorban atelt szexualis eroszakkal kapcsolatban. Eveken keresztul nem is voltam tudataban ennek, lenyomtam magamban. Aztan 24 eves koromban minden villanasszeruen ram tort, nyomasztott, szegenyerzettel toltott el, lelkifurdalast okozott.

Azt ereztem h freak vagyok, hogy az egesz az en hibam, tul dramatizalom az egeszet, azt hajtogattam h ami velem tortent traumanak nem nevezheto, abuzusnak plane nem. Mentegettem az elkovetot, aki a batyam volt. Beszelni meg nem tudtam errol senkinek, az hogy ide leirhatom, felszabadito. Sok reszletre nem emlekszem most sem. Amire igen, az is boven eleg nehez. Mara mar ki tudom mondani, hogy abuzus aldozata vagyok. Nem mentek fel senkit, se anyamat, se a batyamat. Es nem tekintek magamra freakkent.

Az elso emlekem amikor setalok haza anyukammal a bevasarlasbol, 8 ev korul lehettem. Anyam azt mondta hogy a batyam azt mondta neki h olyan baratnot keres, mint amilyen en vagyok, csak ne lennek a huga. Anyam azt ereztette velem h erre buszke kene legyek, huzzam ki magam. En szegenyt, fenyegetettseget, kiszolgaltatottsagot ereztem, mintha vlk olyan szemmel nezne ram, ahogy nem kene. Mindig is jok voltak a megerzeseim, talan itt mar ereztem, hogy ennek nem lesz jo vege. Azt ereztem anyam nem kompetens, h nem erti ez az egesz mirol is szol, nem erti h ez a kijelentes mennyire nem oke es amit ereztet velem az sincs rendben.

Altalanossagban elmondhatom, hogy nem foglalkozott velunk, se velem, se a batyammal. Anyam sose adott nekunk erzelmi biztonsagot, nem tanitott meg banni az erzeseinkkel, nem mutatott felenk torodest, erdeklodest, 7 gyereke van. Ellenben mindig elvarta h feltetel nelkul szeressuk ot, mert o az anyank, erzelmileg zsarolt minket.

Eltelt par ev 12 korul lehettem, amikor a batyam rank csukta az ajtot es azt kerte h fogjam es nezzem meg a peniszet, ami mar merev volt. Szamomra az egesz erthetetlen, furcsa es taszito volt. Nem ertettem h ez h jott, miert kell. 12 evesen akkoriban meg nem voltam felvilagositva, semmit nem tudtam a szexualitasrol, szexrol. A batyam 15 eves volt ekkor, nincs rola informaciom h mit tudott es mit nem. Az biztos h figyelemre vagyott. Onkielegitest elottem nem vegzett, de parszor huzogatta elottem a peniszet. Majd az en nemiszervemet ruhan keresztul kivulrol fogdosta, sokszor eleg durvan, ami fajt is. Ez az esemenysor viszonylag sokszor megtortent, kb 8-10szer. Emlekszem h egyszerre volt bennem az az erzes h felek, undorodom es h biztos ezt jelenti ha vlkt szeretnek.

En nem szoltam senkinek errol. Feltem h meg en kapok ki, illetve feltettem a batyamat is. Anyam ugy ereztem akkor is es most is h tudott errol es nem tett semmit, magamra hagyott, nem vedett meg.

A csaladban most se merem bedobni ezt a bombat, feltem a batyamat es a csaladi szethuzastol is felek. Igy maradok tovabbra is csendben. Ebben a csendben igyekszem a sajat feloldozasomat megtalalni es bekere lelni.