Az én történetem is gyermekkoromba nyúlik vissza. Pontosan nem tudom megmondani, de ha be kell határolnom, körülbelül 5-6 éves lehettem. A részletek is néhol homályosak, de a lényeg tisztán előttem van még ma is.

A nagyszüleimnél voltunk, egy különlegesebb alkalom volt, mert alkalmi öltözetben volt a család, rajtam valamilyen szoknya volt. Az apukámnak vannak kisebb testvérei, akik még a szülői házban laktak akkoriban. A legkisebb öccse akkor volt kb. 16 éves. Nem volt ott más gyermek, így én elvonultam a nagyszüleim szobájába játszani egyedül.

Egy kis idő múlva utánam jött és mellém ült, majd kérte, hogy hagy nézze meg mi van a szoknyám alatt, mert nem látta még, hogy a lányoknak mi van ott. Választ nem várva már oda is nyúlt, én teljesen lefagytam ebben a helyzetben. Fogdosta a nemi szervemet majd elővette az övét, hogy nézzem meg milyen van a fiúknak, simogatta magát, kérlelte, hogy fogjam meg.

Innentől sajnos képszakadás van, nem tudom miért, azt sem tudom, hogy hogy kerültem ki a szobából és hogy csak ennyi történt vagy volt valami, amit az agyam próbál kizárni. Soha nem beszéltem róla senkinek, szégyelltem, hiszen ki kellett volna szaladnom egyből a szobából, nem pedig ott maradni. De kihasználta a naivságot és a félelmet, ami egy kisgyerekben még benne van.

A mai nap megtudtam azt is, hogy azzal dicsekszik a barátainak, hogy egy unokatestvérét úgy vitte el buliba, ahova a szülei csak vele engedték el, hogyha közösült vele. Ez a hír újra feltépte az emlékeimet és szörnyű érzés tudni, hogy nem csak engem molesztált, hanem másokat is. Sajnos bizonyítani nem tudjuk, hogy megtörtént.