6- 7 éves lehettem, amikor apámmal elmentünk egy családi baráthoz akinél ott volt az idős szomszédja is.. áthívott minket magához, de apám még beszélgetett az ismerősünkkel és mondta, hogy menjünk addig át az ismerősünk szomszédjával majd ő is jön utánunk.. így is lett.. kézen fogott és átmentünk hozzá.. emlékszem, hogy bezárta a kaput és az udvaron volt egy szék ahova leült és odahúzott.

1x csak úgy csinált, mintha meg akarná igazítani a nadrágom.. aztán az egyik kezével hátul össze fogta a kezeim és belenyúlt a bugyimba.. és matatott.. akkor nem is értettem, hogy mi ez és nem is szóltam erről senkinek.. egészen sokáig elnyomtam magamban.

Aztán 16-17 évesen, amikor már túl voltam egy-két próbálkozáson (az ágyban), még mindig fájt és egyszerűen nem sikerült.. és egyszer csak a semmiből villantak be ezek a képek.. most itt vagyok 19 évesen és még mindig fáj.. ezért tök mindegy milyen megértő is volt akivel együtt voltam ezek nem voltak túl hosszú kapcsolatok.. egyszerűen úgy érzem, hogy nem tudok mindent megadni és felhúztam egy falat.. gyűlölöm ezt az egész helyzetet.. utálom magam.. utálom, hogy ez az egész ennyire befolyásolja az életemet.. egyszerűen csak dühös vagyok.. és szeretném az egészet kiverni a fejemből és véget vetni ennek..