Engem először kb. 7 évesen molesztáltak. A család egy "barátja" tette. Egy meleg nyári nap volt, mindenki körülöttünk volt, de senki se vette észre. Bár szerintem de, csak anyám egy gyáva alak, és ha elmondtam volna neki, engem vert volna meg. Apám alkoholista és sosem védtek volna meg, sőt, évekig bántottak, szavakkal, tettekkel.

Apámat kellett felébreszteni, mert kész volt az ebéd, és ő meg részegen akkor már a kocsiban aludt. Ez az undorító disznó meg mögém settenkedett és gátlástalanul belenyúlt a bugyimba. Azóta is mély undor fog el, ha eszembe jut, a halálát kívántam mindig is. Apám pedig ott aludt előttem.

Évekkel később fogtam csak fel, mi volt ez. Persze mindig ott volt ez a tudatomban, de teljesen csak 20-22 évesen fogtam fel mi is történt. Nagyjából akkor lettem evészavaros és gyűlöltem a testem, magam a legjobban. Aztán sok olyan eset volt még, ahol mások is jogot éreztek arra, hogy használjanak. 10 évesen egy családnál laktunk két hónapig, és a család 13 éves fia zsarolt dolgokkal és kényszerített arra, hogy levetkőzzek. Fogdosott is. Aztán úgy 13 éves lehettem, amikor egy nyári táborban, a szomszéd vén kéjenc, aki a gondnok vagy mi volt, az csábított lányokat a lakásába, ami a tábor mellett volt, és át lehetett menni a kertből, mutogatott nekik képeket, ez volt a csali és ültette őket az ölébe. Én kimenekültem innen és emlékszem, ahogy kiabáltam a húgomra, hogy nehogy be merjen ülni a kocsijába, amikor vásárolni mentek a táborral.

Ezek mellett apám évekig követelte, hogy én és a húgom meg kell, hogy masszírozzuk őt, anyám meg támogatta ebben. A mai napig undorodom ettől a gondolattól is, hozzáérni se tudok, nem is beszélek velük, nem látogatom őket, amikor csak módom van rá. Évekig jártam terápiába miattuk, és a mai napig tart a feldolgozás, tovább lépés. Lehet sosem ér véget, lehet soha nem lesz működő párkapcsolatom. Nagyon mély sebek ezek. Nem tudom elfogadni, hogy senkit, se a molesztálókat, de főleg apámat nem bünteti törvény, amiért elvette a gyerekkorom a pofonokkal, a szíjjal és a sok undorító dologgal, amit művelt, vagy amitől nem védett meg.